жена ми не иска анален как да постъпя?

• 59 505
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Аз друго те питам - хич не се прави на ударен Crossing Arms
Безсрамница!

# 256
На прост език питането на Надето относно Нофелетова дупка:

Скрит текст:

Знам, че прекалявам  Embarassed

# 257
Нофеле, ти ги дрънкаш - мен да ме е срам. Стана тя Crossing Arms

# 258
Аз друго те питам - хич не се прави на ударен Crossing Arms
Безсрамница!

smile3501

# 259
Стига сте говорили за хириргически катаклизми. Българско дупе от нищо се не бои. Колкото по-го..., толкова повече си иска.

newsm78

Това е показател че въпросният nofelet не е българин. Според мен де   Thinking

# 260
мъжка солидарност в действие Flutter

# 261
Един човек се напил и паркирал в задния двор.... Цялата кола после била в кал....

# 262

Много ясно.  smile3503

# 263

Ама разбира се.....Няма само да ги нападаме. Малко и те....нали са хора  Joy

# 264
 Joy Балкона ще падне след малко

# 265
Е нормално - гаражи, коли, шоколадени фабрики всеки обича. За сеира става въпрос.

# 266
Топвате еклера в разтопения шоколад. Оставете да засъхне. После внимателно изцедете белия крем....

# 267
  • София
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.
Ти твоята жена така ли я изненада-намаза си го с лубрикант и й го "наби" Whistling
Горката Tired
Все така съм го инсталирал. Никоя не е избягала. С молби анален секс през крив макарон. Затова му казвам на автора да не го мисли много много. Жена бяга само от мек кур.

То само като те чете теб човек и му се приисква  doh

# 268
Аз не съм казал да й го слага на сухо. Simple Smile Той ще сложи лубрикант - интелигент ми изглежда Simple Smile Ще се сети.
Ти твоята жена така ли я изненада-намаза си го с лубрикант и й го "наби" Whistling
Горката Tired
Все така съм го инсталирал. Никоя не е избягала. С молби анален секс през крив макарон. Затова му казвам на автора да не го мисли много много. Жена бяга само от мек кур.
Флашка искаш ли?

# 269
Горката Tired
Флашка искаш ли?
От ирония не разбираш ли?!

Общи условия

Активация на акаунт