жена ми не иска анален как да постъпя?

• 59 699
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
  • Пловдив
Е... заслужаваш да ти го натътрузят с краставица. Ей така както си спиш да ти сложат краставица/морков/всеки удобен за целта предмет. Уважаеми млади дами, всеки който ви изненада със сексуална практика, която не е обсъдена с вас, заслужава да му покажете как изглежда.

# 346
nofelet  - като си толкова умен - тук влизат и ученици, форума излиза в челните места на всякакви търсения в гугъл. Ти може и да се забавляваш, но това ще го прочете някой закъсал ученик и ще го пробва върху приятелката си. И тогава, умнико, кой е виновен? Младия глупак или ти, другия глупак, който му е дал идеята? От моята гледна точка и двамата. Нищо, че ти си мислиш колко си готин и как яко се забавляваш.

Всеки който влиза във форум ( какъвто и да е ) , има глава на раменете и нещо между ушите.Така че си преценява дали да му се довери на 100 % като истина или да го приеме за забавление.Това че евентуално някой не може да прецени ...си е само за негова сметка.

И за учениците .....доста ученици са толкова по напред в материята по темата че ...

# 347
  • Пловдив
Remy Martin , ха свали си малко наочниците, а? Разумен, проверка на информацията, бла-бла. Понякога са само думи.

# 348
nofelet  - като си толкова умен - тук влизат и ученици, форума излиза в челните места на всякакви търсения в гугъл. Ти може и да се забавляваш, но това ще го прочете някой закъсал ученик и ще го пробва върху приятелката си. И тогава, умнико, кой е виновен? Младия глупак или ти, другия глупак, който му е дал идеята? От моята гледна точка и двамата. Нищо, че ти си мислиш колко си готин и как яко се забавляваш.

Всеки който влиза във форум ( какъвто и да е ) , има глава на раменете и нещо между ушите.Така че си преценява дали да му се довери на 100 % като истина или да го приеме за забавление.Това че евентуално някой не може да прецени ...си е само за негова сметка.

И за учениците .....доста ученици са толкова по напред в материята по темата че ...
Повечето ученички са много по-напред от кака ни Ванилия и кака ни Янтра. Тази тема е за хора, които знаят и разбират теорията и практиката на аналния секс. Не разбирам вие двете за какво точно говорите Simple SmileSimple SmileSimple Smile, като е ясно, че ползвате ануса си само по най-прозаичното му предназначение. Жени експерти трябват тук Simple SmileSimple Smile

# 349
  • Пловдив
Сериозно? Joy Joy Joy Joy Joy Това, че не си размятам сексуални живот не значи, че нямам. Да не си развява историите е правило за всяка умна жена.

# 350
Сериозно? Joy Joy Joy Joy Joy Това, че не си размятам сексуални живот не значи, че нямам. Да не си развява историите е правило за всяка умна жена.

newsm10

# 351
Скучни сте ми, защото приемате темата твърде сериозно. Аз влязох да се полигавя, вие на урок по анатомия го обърнахте. Особено онази кафе с мляко Simple Smile специалистка по лайната, сфинктерите и фекалните истории. Напускам темата и пожелавам на всички приятни анални изживявания.

А, и да не забравя:

Авторе, набий и го до 12-пръстника без да я питаш. После само това ще иска Wink

# 352

Повечето ученички са много по-напред от кака ни Ванилия и кака ни Янтра. Тази тема е за хора, които знаят и разбират теорията и практиката на аналния секс. Не разбирам вие двете за какво точно говорите Simple SmileSimple SmileSimple Smile, като е ясно, че ползвате ануса си само по най-прозаичното му предназначение. Жени експерти трябват тук Simple SmileSimple Smile

Тука вече имаш нещо ирландско от мен.  smile3501

# 353
  • Пловдив
Точно това ще иска, да ти го върне.

# 354
  • София
След колко срещи е нормално да  пусне жената? моля, кажете ми за да сверя знания Simple Smile
Аз ще ти кажа като жена на жена.  Grinning
Ако мъжът е мноооо готин, може да му пусна и без среща.  Mr. Green
Просто някои мъже са късметлии.
А други много трябва да се напъват...

А някои от тях се напъват повече по форумите, отколкото на живо  Mr. Green

# 355
Скучни сте ми, защото приемате темата твърде сериозно. Аз влязох да се полигавя, вие на урок по анатомия го обърнахте. Особено онази кафе с мляко Simple Smile специалистка по лайната, сфинктерите и фекалните истории. Напускам темата и пожелавам на всички приятни анални изживявания.

А, и да не забравя:

Егати лигавеното  Thinking някой по-слабоумен ще вземе всичките ти съвети като 100 % истина

# 356

Тука вече имаш нещо ирландско от мен.  smile3501

Remy, кажи и ти нещо, де. Стига си ръкопляскал. Как си с теорията и практиката, а?

# 357

при това ако тя е като мен- може автора да  стигне до моргата  Rolling Eyes

# 358

Remy, кажи и ти нещо, де. Стига си ръкопляскал. Как си с теорията и практиката, а?

Ами аз анален не съм правил.Не мога да кажа харесва ли ми или не.Затова си мълча , но иначе за лиготията в петък следобед съм с двете ръце за Нофелет.Това че не ви се връзва а вие се навихте като свински опашки истински ме забавлява.

И честно казано ако искам да пробвам да видя какво е първо бих отишъл при професионалистка , ама не от ония за по 5 лв.

Това пък кой какво ще вземе за истина и ще го пробва или не ...пък хич не ми пука.

# 359

при това ако тя е като мен- може автора да  стигне до моргата  Rolling Eyes

Много си отворена по форумите.До моргата ....стиска ли ти ?

Общи условия

Активация на акаунт