жена ми не иска анален как да постъпя?

• 58 424
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Нищо не чертая , трябва ли ? И кой знае какви екземпляри сте в реала , ама айде...

# 436
И кой знае какви екземпляри сте в реала , ама айде...

Joy Империята отвръща на удара.

# 437
Как да не е влажно бе, нали е пълно с лайна.
Shocked При теб ако е така, сигурно ходиш с памперси...
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.
В сфинктера на здрав човек няма л....., камо ли да е "пълно".

Да бе да Laughing

Мъж(по стечение на "случайността" български турчин) ми е казвал че единствeния минус на аналния секс е че като си го извади е намазан с лайна и смърди.
Ама пак си предпочита задната дупка де.

Една моя приятелка пък се нави да прави такъв секс, после ми се оплакваше че цяла седмица има диярия.

Аз още оттогава се зарекох, че бих пробвала само ако имам запек и нужда от клизма.

Оня същия турчин ми каза, че обикновено кара кадъната си да си прави клизма преди секс.

# 438
Л.... са нормално в дебелото черво, и то само малко преди да получиш позиви за изхождане.

Да бе да Laughing

Мъж(по стечение на "случайността" български турчин) ми е казвал че единствeния минус на аналния секс е че като си го извади е намазан с лайна и смърди.

Една моя приятелка пък се нави да прави такъв секс, после ми се оплакваше че цяла седмица има диярия.

Аз още оттогава се зарекох, че бих пробвала само ако имам запек и нужда от клизма.

Оня същия турчин ми каза, че обикновено кара кадъната си да си прави клизма преди секс.

От цялата работа се разбра само, че имаш доста... как да го кажа... непросветени, ниско образовани, простовати приятели. И единият със сигурност е и мърляч. А ти се влияеш от приказките им, без да считаш за необходимо да си изградиш собствено виждане по темата, поне на теория.
За аналния секс общо-взето нищо не стана ясно от коментара ти.

# 439

Всичкото джедаи ще атакува задният ти двор. Поне се обрьсни.

# 440

ku-ku Това за мен ли се отнася? Ти не се бръсни, бързо ще се справя с теб  smile3553

# 441

ku-ku Това за мен ли се отнася? Ти не се бръсни, бързо ще се справя с теб  smile3553
Чакам , да ти купя ли билет ?

# 442

Чакам , да ти купя ли билет ?

Ако изглеждаш така, както те описа Шанталчето, не си заслужава. Ще ми дожалее като те видя.

# 443
Хахахха , само това ли измисли ?

# 444

Да бе да Laughing

Ей заради всичко това жените бягат като дявол от тамян от анален секс. Не е задължително нито да има л*йна, нито да се прави клизма, нито да му е изцапан и да мирише. Що за глупости пишете?  Shocked ПИшете наизуст. Ако се прави с внимателен партньор, с търпение и нежност към жената, няма никакви подобни ексцесии - няма диарии, няма цапаници.

# 445
Няма как такава тема да мине без провокации...цинични Laughing

# 446
Хора всякакви. Копрофагите и те душа носят.

# 447
  • София - Рим и обратно
Аз само ще си замълча, защото по-големи гнусотии и неверни неща не бях чула и чела Shocked.
Ако такива са ви представите, наистина по-добре си ползвайте ануса само по предназначение.

# 448
Аз само ще си замълча, защото по-големи гнусотии и неверни неща не бях чула и чела Shocked.
Ако такива са ви представите, наистина по-добре си ползвайте ануса само по предназначение.

Градските легенди са си нещо съвсем нормално, искрено ме забавляват (не само тези от темата)  Joy

preyala, мога да ти кажа само, че твоят приятел не е правил такъв вид секс, а само се прави на отворен  Simple Smile

# 449

preyala, мога да ти кажа само, че твоят приятел не е правил такъв вид секс, а само се прави на отворен  Simple Smile
Да, веднага си личи кой е правил и кой само си мечтае завалийката.

Общи условия

Активация на акаунт