След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 29

• 40 994
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Ени Hug, естествено, че и аз искам сериалът да свърши хубаво Peace Твоята представа за снимката на пясъка е също много правдива, но аз имам горчив опит от турски сериали hahaha и докато не видя, не вярвам  Joy Joy Joy Joy
На предните страници има много снимки от прощалното парти, голям купон, голяма веселба Party Party Party

# 721
# 722
Лиа разбирам те напълно  smile3521.Аз за Сускунлар си мислех до последно че ще свърши хубаво ,все очаквах нещо да се промени накрая и Еджевит да не умре обачееее Пънар Болут не можа да направи едно евала на драгия зрител  smile3511

# 723
Eни Hug, за гифчетата newsm10
То да беше само Иффет и Сускунлаp ooooh! newsm78

Залез

# 724
Лиа, целият филм е преведен  Peace

# 725
Лиа, целият филм е преведен  Peace

Мерси, джанъм  love001, ще си го подаpя на 8 маpт Peace

# 726
За тези, които случайно не познават режисьорчето на Мерхамет Wink

Cagatay Tosun Heart Eyes

# 727
Лиа за кой малък Фърат  питаш? Или имаш в предвид  малкия брат на Нарин , защото момчето като че ли е пораснало ,или така изглежда

# 728
За тези, които случайно не познават режисьорчето на Мерхамет Wink

Cagatay Tosun Heart Eyes

Ние Муратовите фенки добре го знаем. Започна Сускунлар и го заряза след първи сезон да прави филм с голям рейтинг .....    и  го спряха. А беше взел след първи сезон на мълчаливите награда за най-добър или успешен режисьор. След него започна Мерхамет

# 729
Eли Hug, той и Мерхамет не е кой знае какъв шедьовър на филмовото изкуство, учудвам се как така не го спряха, на къде по-добри дизита им видяха сметката, но явно Чагатаеца добре се окопал в средите Wink

Ето ти малкия с големия Фърат Simple Smile

# 730
Ако финалът е лош, като нищо социопатката Ърмак е прозряла плана на Сермет и ще му отмъсти...а защо не и на Фърат? newsm78

# 731

Eни  Hug и аз нямам нищо пpотив, ако има нещо лошо да го отнесе Pеджеп...

Имах желание да гледам сватбата днес, но нещо не ми се получава ... Филма от 20 или 22.15 ч.ли е ?

Лиа  Hug намеpила си  снимка и на малкия Фаpат/ той май е по-висок от големия/ и вече съм спокойна - всички са пpисъствали на купона  Laughing

Сега пък друго се сетих - Фарат и Нарин май ги няма само двамата на снимка от купона  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 23:16 от dani_kovacheva

# 732
Дани Hug, че защо да ги има Нарин и Фърат на купона заедно? newsm78 Нали се обичаха/страдаха и прочие цели 44 серии Joy Joy Joy
Късно се включвам за да кажа, че серията започна от 22.15 ч. Аз взех, че я гледах.....ло-ку-ми ooooh!
Москоф се предаде на полицията. Нарин и Фърат чакат близнаци - момче и момиче Joy Joy Joy
Сватбата беше забавна, но трая не повече от 3-4 минути макс..... Ърмак присъстваше с новата си изгора, планирана от Сермет Heart Eyes Джан от вън наблюдаваше щастливата Дениз....общо взето ала-бала, много се радвам, че свършва, ЧООООК  newsm44 newsm68 newsm44!
Накpая Али се обади на Фъpат, че в Истанбул се е завъpнал Еpол и  нещо лошо се мътило Mr. Green  /Сеpмет и Дениз са  на сватбен воаяж в Афpика/.....та като нищо в последната сеpия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 733
Кадри от епизода /предпоследен Grinning/:

Сермет се поболя, че Дениз не го иска, отиде в някаква дървена къщичка и се разболя Joy Joy Joy

Нарин съобщава на Фърат и Шадие, че ходила на доктор и й казали, че ще има близнаци Joy Joy Joy, не разбрах защо Фърат не е отишъл с нея newsm78

Годежът на Дениз и Сермет...нещо го претупаха, въобще не ги дадоха в кухнята да правят приготовления hahaha....имаше майтапи....кафе...и толкова Heart Eyes

Обясненията са излишни тук Heart Eyes

# 734
Мда, Мерхамет отива към финал....44-ти последен епизод е на 12.03. smile3508

Общи условия

Активация на акаунт