След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 29

• 41 044
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте! Hug Hug

Дани ,благодаря за ароматното кафе,точно такова пия в момента Peace.

Момичета не мисля ,че купона е свързан с финала.
Просто привършва един проект и работата по него.
От други подобни тържества се вижда, че е традиция да приключват работата по този начин.

Лиа  Peace не мога да кажа, че филма е тежък, по - скоро интересен. Направен е перфектно от към техническата част, поне това което разбирам.  Доставя удоволствие от звук, картина,пейзажи  и артистите които играят перфектно. Забравяш за Ърмак, гледаш  нежно и мило същество - Ямур ( дано пиша правилно), която изживява болезнена и силна любов. Всъщност историята е преразказана от нейния  син, (на Ямур) малко преди сватбата му.Гледай го няма да съжаляваш.
На Йоджан Дениз му отива да играе подобни роли. Малко ми напомня на конакът с астмата, на ЛиН ,но е различна съвременна история за враждуващи кланове и кръвна вражда в Турция.Двамата с Ясемин се допълват като екранна двойка. Играе и Пелин, Нисан от Сускунлар- отново с отрицателна роля. но и неаната съдба е осъдена, нее елсно да се омъжиш за мъж който не те обича и до края на живота си мисли за другата.

Хубав ден!

# 706
То е ясно, че така си празнуват след всеки сериал. Хепи енда и масите нямат нищо общо.

Аз скоро гледах една комедия "Джелял и Джерен", много готин, смях се с глас на моменти  Peace

Превода не знам дали е добър

http://vbox7.com/play:1d48e42398 - това е първата част  Peace

# 707
Здравейте момичета Hug Hug Hug

Дани Hug, мерси за кафенцето! Сега пък почнах да мисля Мел Hug къде изчезна? newsm78
Не само малкият Фърат го няма, аз и Джан не видях никъде....
Вярно, че финалното парти няма нищо общо със завършека на сериала /коментарът ми не е много ясен...отнасяше се за Йозгю, смъртта на баща й и танцът върху масите Heart Eyes/, но такава мисъл ми хрумна при черно-бялата снимка на плажа...Нарин и Дениз една до друга, снимани в гръб newsm78 А може би се влияя и от Иффет....така че никак няма да се изненадам на шокиращ финал...например Сермет да си плати за миналото или нещо друго лошо, Фърат да се хвърли да го предпази...и хайдеее и той.... Mr. Green

Клю Hug, много, много мерси за линка на комедията, ето такова нещо ми трябва, весело, жизнено, с много смях /но не тъпо Joy Joy Joy/. Втората част на Джелял и Джерен преведена ли е?

Ели Hug, мерси за краткото резюме на Su ve Ates, свалих го вчера и днес обезателно ще го гледам /ако ще и по нощите hahaha/

# 708

И още много весели снимки в "Хюриет" Party Party Party

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/80017/2368/1/me … izisi-veda-yemegi

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 14:54 от lia-martin

# 709
Sonunda beklenen gün geldi. Düğünümüz var dostlar!
Merhamet bu akşam 22:00'de Kanal D'de #merhamet

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 16:13 от lia-martin

# 710
Грешката е моя, извинете, покрай Фърат и Аху,  видях на заден план, Джан да си седи да си пуши кротко цигарката на прощалното парти на Мерхамет newsm68

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 16:20 от lia-martin

# 711
И тия двамата - Шадие и Зафер - отново се обичат Heart Eyes

# 712
# 713
И тия двамата - Шадие и Зафер - отново се обичат Heart Eyes

Много сладки и двамата , а Шадие е като модел предизвикателна като ролята си.

Много пушат тези хора, всеки цигара държи , newsm78явно релаксират по този начин след снимките ,  bowuu ....на мен не ми харесва, ( ненавиждам цигарен дим и димяща цигара около мен Heart Eyes )колкото и весели да са. Peace

# 714
Eли Hug, Ибрахим не пуши, той е планинар и природолюбител Joy Joy Joy

Скрит текст:
,
а мен ме подсети, че е време за кафе с цигарка Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 17:02 от lia-martin

# 715
Eли Hug, Ибрахим не пуши, той е планинар и природолюбител Joy Joy Joy

Скрит текст:
,
а мен ме подсети, че е време за кафе с цигарка Heart Eyes

Поздравления за Ибрахим от мен Joy Joy

Лиа
всеки сам си решава  Peace не се наслаждавай на цигарите,защото рано или късно  си отмъщават на тялото. Peace и то много коварно

# 716
Привет мерхаметки  Hug Hug Hug
Лиа Hug мерси за кафенцето  smile3521
Ели Hug мерси за разказчето за филма с Ясемин  smile3521
Дани Hug,Клю Hug
Понеже аз съм до 38 епизод от вашите коментари за следващите епизоди съдя или по-скоро ми се иска да вярвам ,че Мерхамет ще свърши хубаво  smile3521.Снимката на Нарин и Денис които са на брега и са снимани в гръб може да не е последен кадър на сериала ,а може и да е но може двете приятелки да са седнали на брега ,а някъде зад тях Сермет и Фърат да пият бира и децата да си играят на пясъка .Сермет може да е правил лоши неща ,но се опитва да се поправи и не е необходимо да си плаща за предишни прегрешения.Няма да имам нищо против обаче Москоф да си получи заслуженото  smile3521
Като говоря за Реджеп баба я ги вижте как се весели с щерка си Нарин на прощалното парти  smile3521

# 717
Eли Hug, по принцип си абсолютно права, но има и хиляди непушачески методи животът да си отмъщава на човешкото тяло Heart Eyes

Нека днес се насочим към красотата, към радостта и хубавото настроение! newsm44

Emerald Bay, Lake Tahoe, California

# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт