След "Иффет" Дениз Чакър, Ибрахим Челиккол, нови проекти и "Мерхамет" Тема 29

• 41 049
  • 753
  •   1
Отговори
# 690

Много благодаря! Чудесна новина.

# 691
# 692
Клю Hug, благодаря от сърце за линка към филма на Ясемин Ален Peace  bouquet  bouquet  bouquet
Веднага свалям smile3521 newsm10 Дано е хубав! Heart Eyes
Ти геда и го на туpски?
Eли Hug

# 693
Чудя се дали да го гледам, че не ми е приятна тази Ясемин ( ама пък главния е  Heart Eyes Heart Eyes )

# 694
  • Разград

# 695
Клю Hug, като имаш време го почни, аз пък съм любопитна да я видя в друга светлина...защото, според мен се справи много добре в ролята на Ърмак Simple Smile

Ванче Hug, страхотни снимки, мерси ти! Peace  bouquet

# 696
Йозгюто много се раздава, пък скоро почина баща й.... Супер отвротително ми е това качване върху масите!

Все повече си мисля, че дизито няма да е с хепи енд.

# 697
Йозгюто много се раздава, пък скоро почина баща й.... Супер отвротително ми е това качване върху масите!

Все повече си мисля, че дизито няма да е с хепи енд.

+1 ....А даже и да е с хубав край, на мен пак не ми харесва това качване по масите и никога не ми е харесвало Wink

# 698
  • Разград

# 699

Ozgu & Secilay

# 700

Wind Blown Falls, New Zealand

# 701
Изглегах филма. Ролята на Ясемин е много различна от Ърмак, мила и нежна любима. Peace
Препоръчвам го, вечната история за кръвната вражда, и то в този век. Много добре поднесена истина.
Сега да видя какво ще правя утре на тръстиката. Mr. Green

# 702
Изглегах филма. Ролята на Ясемин е много различна от Ърмак, мила и нежна любима. Peace
Препоръчвам го, вечната история за кръвната вражда, и то в този век. Много добре поднесена истина.
Сега да видя какво ще правя утре на тръстиката. Mr. Green

Eли Hug, много ли е тежък  Su ve Ates /да си знам какво ме чака, че напоследък хич не ми се гледат свръхдрами newsm78/?

# 703
Папараците са изловили Ибрахимчо Heart Eyes
Скрит текст:
без малко да напиша Ибришимчо Joy Joy Joy

# 704

Добро утро  Hug Hug Hug

Да пийнем кафенце, с чашката май може и да закусим  Laughing

Лиа  Hug Ваня  Hug много хубави снимки сте сложили!

Веселбата е била голяма  Laughing малкия Фарат не го видях...

Какво общо има качването на Нарин на масата с лош край на филма... или нещо не разбрах  newsm78

Много ми се ще последните 2 серии да са много весели, позитивни и задължително - щастлив край!

Ирмак да си хареса някой - артист ли,доктор ли -и да миряса. А Аху въобще да не я дават повече.

Общи условия

Активация на акаунт