Домакини-28

• 31 921
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
  • при късмета
Лятото ще трябва да спретнем малко срещи. Много ми се ще да е национална, ама надали ще стане, та ще се организираме по градове. Щом си тук толкова време, надявам се, да се видим

# 121
  • Sofia
Мушкат, рецептата е обичайна, нищо особенно. По като питка е с 4с.л олио. Пробвай го, няма начин да не е вкусен. Simple Smile

Сватя, благодаря за вниманието и пожеланието!  Hug
В хлебопекарната, ако слагаш първо мокри, отгоре сухи съставки и внимаваш да не стане тесто по-голямо от капацитета и', можеш да "слагаш" каквато си искаш рецепта.  Hug

# 122
Ооо, една национална среща ще е супер или поне половин национална! Ако ще е в София, мога да предложа и настаняване при мен, на който има нужда. Peace

# 123
  • София
Мушкатова, този хляб,  който го пуснаха Смърфи и Морена  е по-добър.  Първо е изключително бързо и не се изчаква двойно  втасване и си е точно хляб и второ,  онзи е хубав но си е вид......кифла. Мое мнение си е това  Peace
Лятото ще трябва да спретнем малко срещи. Много ми се ще да е национална, ама надали ще стане, та ще се организираме по градове. Щом си тук толкова време, надявам се, да се видим
А ЕдинЙЕ ще има ли, кИфтета,  нещо друго...ракийка  Heart Eyes

# 124
Ма ко, тук съм  Hug
С двете ръце съм "за" национална среща. Много ми се ще да се видим и ще направя всичко възможно да дойда.

# 125
Мушкатова, този хляб,  който го пуснаха Смърфи и Морена  е по-добър.  Първо е изключително бързо и не се изчаква двойно  втасване и си е точно хляб и второ,  онзи е хубав но си е вид......кифла. Мое мнение си е това  Peace
А ЕдинЙЕ ще има ли, кИфтета,  нещо друго...ракийка  Heart Eyes

Ти пък, Марче! Какви кИфтета, какви 5 лева?! Ний сме фини дами, таквизи неща не ядем.

Сега по-сериозно. Тези дни липсват Славчето, СК и Виви, те са по-редовните. Момичета, ако четете, всичко наед ли е? Защото и във фейсбука не съм ви засичала?

# 126
Ей това е кърък да си. 3 години си бях в БГ и срещи нямаше,а откак съм заминала и се изтрепаха от срещи,а сега и вие. Искам пък и аз ,фръц (Марче  Party ) ама надали .
Чакам си децата за играта , взех моето от градина и тъкмо влизаме .

# 127
Стефи днес е публикувала във ФБ. Малчо навършва 9 месеца. Виви каза, че не смее от служебния компютър да влиза, а Славчето - нямам представа.

# 128
  • София
Стефи днес е публикувала във ФБ. Малчо навършва 9 месеца. Виви каза, че не смее от служебния компютър да влиза, а Славчето - нямам представа.
Има и други които ги няма, Ледено студена, Леден чай, Онна, кой още.. не мога да се сетя сега. Трябва да се върна назад. Няма фейс и не мога да засича някой.

# 129
Разхайтени са, Марче. Отпуснала си му края, я вземи книгата и върбовата клонка Grinning!

# 130
Коконке вземи си светена вода.Измивай им очите на децата.
Емо ми се е  случвало и близки да го урочасват .

# 131
Марче - виж как може да впечатлиш гостите в събота
http://www.siyahgazete.com/elmadan-kugu-yapimi---tek-kelimeyle-h … ka-video,657.html

А и не само Марчето, изглежда лесно и е супер ефектно!  Peace

Къде е нощната смяна? Бабче?

# 132
Добро утро Simple Smile
Така първо кафе за разсънване
и сега тортичка
по случай рожденния ден на голямото ми момче , тази от по- миналата година за овнето, но понеже и водолея проявява овенски инат та затова с нея ще ви почерпя .

# 133
Джейми, да е жив и здрав синът ти! Честит рожден ден! Хубаво бъдеще му желая!
Мерси за кафето!
Има ли някой като става сутрин да го боли сърцето? Rolling Eyes Все едно ще се пръсне.

# 134
От мъка, че трябва да става ли, Даре?
Добро утро!
Джейми, Честит Рожден Ден на момчето ти! Да е здраво, палаво и щастливо!

Общи условия

Активация на акаунт