Домакини-28

• 31 930
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
Хаха, нее. За около час сутрин е така- все едно ще получа инфаркт, после е ок. Всичко ми е в норма.
Нямало е нощна?
Аз се преселих вече. Желаещи?

# 136
Аз се преселих вече. Желаещи?
Аз - също.Но ти знаеш, де.Въпросът е да прикоткаме и останалите ..  Hug

Джейми, да ти е жив и здрав рожденика!
Да расте умен и здрав за радост на всички, които го обичат!
Пожелавам му весел празник.Весел празник и на вас!

# 137
Добро утро   Hug Hug Hug Hug
Марче Как 6 яйца счупи бе душа Laughing Laughing Laughing Laughing
Писе Браво,евала бе жена,златни ръце имаш,чудесни са гривните Hug
Коконче както са ти казали червено  конче,аз вярвам в тези работи,едно време щях да умра от уроки,ама една баба ме спаси,какво ми направи не знам,след 5 минути ме вдигна от леглото,и бях друг човек Peace
Като казахте хладилник,я да питам майсторката  Mr. Green,хладилника ми събира вода отдолу там под кутията дето се държи пресния зарзават,офф как го обясних,на 2-3 дена събира по около 2 литра вода,после с хавлии трябва да я попивам за да я махна,каква е причината според вас newsm78
АААА и имам една орхидея дето остана само с бастун(демек изсъхналата и пръчка) кво да я правя,да я мятам ли о боклука Crazy
Ън добре дошла при нас Hug
Контеса много ви се насъбра,и определено имаш нужда от едно СПА,браво за подаръка,да си изкарате прекрасно Hug
Ма ко Утрепа се бе жена,мале как се смях.Сега сериозно само със звездички се размина нали  Laughing
Джи М М благодаря за кафето,и  честит рожден ден на твоето момче,да ви е жив и здрав  bouquet
Хортензия Как си?
Големия вече  е  с нова прическа,много ми е хубав  Embarassed,всеки го хареса,само баща му не  Crazy,но и той ще свикне няма как,не мога да му залепя опашката обратно я Whistling.Снимки ще кача като ми оправят телефона,че сега е на ремонт  Crossing Arms.Снощи гостито мина добре,хапнахме пийнахме(доста),децата поиграха и се прибрахме,днес почивка,и утре ще посрещам у нас други гости  Crazy.След малко ставам да водя баткото на градина,и да се захващам да чистя,ММ пак почива  #Cussing out #2gunfire,ква е тая работа вече не знам,тази седмица е работил само 1 ден.Айде това от мен.Ставам.
Лек ден от мен  Hug

# 138
J_M_M  Hug Да ти е живо и здраво съкровището   bouquet Весел празник  Hug Hug

Щастливка:) честита ви прическа  Flutter
След логопеда вчера мислех да свършим и ние нещо подобно, но фризьорката в болничен, та му се размина за сега  Wink Мина малко повече от месец, не ги трая моите с дълги коси  Naughty

Вчера нещо май съм настинала, тази сутрин ми дращи гърлото, да си допия кафето и ще взема някакви мерки  Tired
Непредвиден гост имахме снощи, но пък ме зарадва, че намери време за нас  Simple Smile
Днес евентуално трябва да се готви, но и трябва да са се пазарува, а пак е и мъгливо, ветровито, неприятно  Crossing Arms

# 139
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро.

Джейми живо и здраво да ви е детенцето.  bouquet

# 140
Добро утроооо!
Много сте писали!
Сервирам ви по една здравословна закуска:

След като направя сутрешните процедури на бебето, ще ви дочета.
Приятен ден на всички  bouquet

# 141
  • при късмета
Добро утро,
Джейми да ти е живо и здраво детето   bouquet Да е здрав и щастлив и много да ви радва!

едно време щях да умра от уроки,ама една баба ме спаси,какво ми направи не знам,след 5 минути ме вдигна от леглото,и бях друг човек Peace
И мен са водили като малка при такава баба. Аз съм с мигренозни главоболия от детската градина. Всички викаха уроки. Дрън, дрън. Оказа се, че открай време ме боли главата от врата.
Винаги има физиолигична причина бебе да плаче, уроките са внушение без логично обяснение. Не премахва причината за неразположението, а просто внушава, че ти е минало. Това обаче е временно, ако не се премахне физиологичната причина. Мое мнение.

Цицината ми не е чак такъв проблем, даже на мен беше смешно снощи. Обаче ще се разболея сериозно. Да избутам някакси днес, че съм сама с детето, а пък утре баща му като е тук, мога да си се тръшна. Шефа ме е строил днес да правя кекс.
Хубав ден момичета  Hug

# 142
Здравейте  Grinning

Днес станах чак в осем, направих закуска на децата, изкъпах се и сега сядам с кафенцето   food010 Аз нямам никакви планове за днес. Вкъщи освен да пусна една пералня и да измия подовете, друга работа нямам. Имаме си за ядене от вчера, така че и да готвя нямам. Ще мързелувам цял ден. Вчера си дочетох книжката и днес ще подхващам новата.

J_M_M, много рано си станала. Да ти е живо и здраво детенцето! Пожелавам му много игри и усмивки!

Контеса, СПА-то е един чудесен подарък. Да си отпочинеш много хубаво в неделя и да кажеш после как е било.

Рали, Ма ко, взимайте мерки. Грипът е ужасен. Аз още не мога да се оправя.

# 143
  • София
Добро утро, момичета!

Вчера бяхме на гости до много късно. Страхотен апартамент, как само го пипна жената...
С много вкусотии ни черпи.... Така, че днес не съм стъпвала на кантара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мастерче, откъде ги вадиш тези смешки... Винаги се смея...

Марчева, с тези торти,  с тези вкусотии.... За яйцата много се смях (е, на теб не ти били смешно, а?)... Обаче какво да се прави... със сигурност яйцето на главата си го втрила в коренчета на косата и после изми маската със хладка вода (аз веднъж измих с гореща Shocked, сещате се, нали)

J_M_M, да ти е живо и здраво детенцето! Пожелавам му много щастливо детство!

Контеса, СПА-то е един чудесен подарък.

Рали, Ма ко, взимайте мерки. Грипът е ужасен.

Ма ко, цицина казваш... Да... голяма игра падна Laughing

Айс ти, благодаря за сокчето. Направи ли вече процедурите на бебето? Ти какви процвдури правиш?

Щастливка, честита ви прическа. Ще чакаме обещани снимки.

Ън, добре се завърна.

Нощни, ще те чакаме до вторник. Peace

Писенце, златни ръце имаш,чудесни са гривните.

Поли, почивай се, шом имаш възможност да помързелуваш малко.

Хортензия, как си?

Тити, Мари, Мам4е, Дарилче, Смърфи  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 24 яну 2014, 10:52 от luss

# 144
Добро утро.
Студено и мрачно време споделям, пак познаха метеоролозите.
Джей, честит ти рожденик, да е жив и здрав   bouquet
Дари, къде се пресели?  newsm78

# 145
  • София
ВиоHug. как са децата ти днес?

# 146
Не знам къде се наредих и аз при домакините Confused Една домакиня съм, дето никъде я няма. Домакинската работа я върша отгоре-отгоре, а сега да се уча тепърва ми е късно вече. Домакинстването ми се състои в това, че съм си вкъщи, но само си губя времето. А, и спя до 9-10 часа Embarassed Днес ми е поредния мързелив ден, но трябва да се подготвям за събота и неделя. Работя основно в почивните дни, за разлика от всички. Тогава идват учениците и имам уроци с тях. Имам да проверявам тестове и преразкази и да подготвям нови за утре и неделя. Друго няма да върша, даже няма да готвя нищо сега, сама съм цял ден.
Успешен ден на всички! Да ви се получат специалитетите вкусни!  chef Grinning

# 147
Здравейте  Hug
Не съм писала много време , но като ми тръгна с болести и край няма  Sad И всеки различна диагноза поставя .......
J_M_M честит ти рожденик   bouquet
Ако на някой в Бургас му се пие кафе да пише , че само стоя около печката като съм в къщи готвя и ям  Sad ще стана 100 кг  Embarassed
Връщам се да чета какво сте писали  Simple Smile

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 148
Сега видях, че ни има и оттатък. Почувствах се леко шизофренично. Какво ще правим, дами?

# 149
.. Така, че днес не съм стъпвала на кантара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мастерче, откъде ги вадиш тези смешки... Винаги се смея...

От малкото джобче ги вадя....  Joy
А теб те видях на кантара,ама ще ти пусна картинка кат се прибера..... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт