Домакини-28

• 31 936
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Щастливка:) за хладилника.Първо изпразни кутията и я почисти хубаво.После провери дали дупката,която е за изтичане на водата не е запушена,че при мен от това се събираше вода.Някой беше бутнал тапата и се беше запушило и по стъклото отиваше от долу под кутията и в хладилника беше мокро.или нещо да опира в стената отзад.
Благодаря за похвалите момичета.  bouquet
J_M_M честито ти рожденик -да е жив и здрав!!!Много е красива тортата!
Надин БГ бързо да оздравяваш,а ако искаш сподели какъв е проблема-може да помогнем със съвет. Hug
luss оправи ли го проблема с компютъра?Ще го отремонтират ли монитора. newsm78
Аз сложих да варя пилешко месо и после ще го приготвя с ориз и гъбки.
Лек и успешен ден момичета!!!На всички ви  Hug  love001

# 151
Джей честит ти рожденник да е жив и здрав!
А  за местенето в др.форум не ми се занимава .няма да правя нови регистрации.Ако се наложи ще спра да пиша.
Емо ми е поръчал курабийки от незнам кога.Днес ще направя.смятам да метна и едно тесто за пица.

# 152
  • Sofia
Добра среща, момичета! Simple Smile
Джейми, честит празник, жив и здрав да ви е младежа!   bouquet

Смях се с постовете ви... Laughing
И ние с Гушкан сме сами за 3дни и днес основно ще релаксирам с детето. Ядене има, всичко останало може да чака.  Sunglasses
Мъгливо е пак да му се невиди...

За местенето пак да кажа... Аз си оставам тук, в момента няма причина да се местя. Тук съм, докато не оклепАт пейзажа и то така, че да ме натоварва.
И да ида там ще ми се налага да идвам тук за толкова много неща... Мммне, за момента изобщо няма за какво.  Naughty
 Grinning

# 153
.. Така, че днес не съм стъпвала на кантара Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Мастерче, откъде ги вадиш тези смешки... Винаги се смея...

От малкото джобче ги вадя....  Joy
А теб те видях на кантара,ама ще ти пусна картинка кат се прибера..... Laughing

Скрит текст:

# 154
Люска, добре са, ама не смея да се зарадвам много. Сега други неща (пак от здравословно естество, но този път систъра) излязоха, ама няма какво да ви занимавам.

# 155
  • гр.Варна
Душички сладки.Викате да споделя......ама то е много дълго за разправяне.В черна серия съм от октомври месец и няма ден почти без някаква изцепка.Включително катастрофирах /леко слава богу/ с колата и отидоха 700лв.за ремонта и ,а в момента тези пари ни трябваха за друго неотложно плащане/ и посещение в Спешното в детска хирургия тази сряда.Разминаха се нещата там ама стреса си остана за моя сметка.Така.......има много още .......по-добре да замълча.
Коконче мила,вържи на децата по едно червено конче както са ти казали и другите.И аз не вярвах в тия работи докато не ми се стовариха на тиквата.Сега вярвам във всичко Rolling Eyes
Айде от мен телеграфно толкоз.

# 156
Привет!
Днес денят започна със сняг.Е,не натрупа,само побеля,сега е адски студено и духа гаден вятър.
Междудругото онзи ден видях за сефте мъгла,градушка,гръмотевици и светкавици  заедно newsm78
Да почерпя,макар и виртуално за малката ми кокошчица,че става на 3 годинки.

# 157
  • при късмета
Бонболина да ти жива и здрава госпожицата   bouquet Много да ви радва и да е много усмихнато дете
Вио, няма ли край при вас притеснението за нещо  Hug Черните серии до утре, казах. После само хубави неща
Плами   Hug
Мушкатова не е нужно да се взима някакво решение според мен. Всеки си решава, варианти има. На едното, на другото и на двете, все е вариант. И на мен ни е раздвоено.
Зле ми е, а дребния отказва да легне  Confused

# 158
Бонболинка- да е жива и здрава принцеската ти!
Тук такава мъгла падна.
Днес ще готвя спагети аз.

# 159
  • Sofia
Само да ви кажа, по тв Хоби в момента дават миналото Републиканско риболовно състезание. Та ни е гледаме за нашите тате и вуйче.    Grinning

# 160
  • София
Бонболина да ти жива и здрава Калинка! Много да ви радва и щастливо детство.

Мастерче, ама си улучи снимката с кантара - само свят на косата е различен Joy - голям смях, благодаря, че успяваш винаги да ме разсмееш.

Вио, дано да ви свършват неприятни моменти.

# 161
  • Sofia
Честит Рожден Ден на Калина! Честит празник, Бонболина!   bouquet

Болните да оздравяват!  Hug

# 162
  • София

luss оправи ли го проблема с компютъра?Ще го отремонтират ли монитора. newsm78

Да, сложих стар хубав, само, че е по-малък монитор, а големанския днес заминава на поправката, ММ отиде да го занесе... - в гаранцията е още 8 месеца... Peace

# 163
Бонболинка, честита ти рожденичка! Жива и здрава и много послушна да е! Хубав празник bouquet
Ма ко, Люси Hug
Аз дремнах половин час, малките още спят. А, събудиха се. Ще сменям памперси и ще мия дупета, айде до после  Heart Eyes

# 164
Ехоо,
Здравейте отново!
Правих зеленчукова супа и ще влизам в банята докато бебесита спи.
Пожелавам на болните да оздравяват бързо  Praynig Ужасно е да си болен, а децата ти - още по-ужасно.
Люси, за сутрешните ни бебешки процедури, нищо особено - изразяват се в къпане, масаж, мазане, игра, кърмене и т.н.  baby_neutral
Марчева, можеш да ми викаш както поискаш  Hug Като чета как се подготвяш за гостите, и на мене ми идва мерака да се вихря из кухнята. Но ние гости каним, когато има кой да вземе поне едното дете (което се случва един два пъти в месеца), че вечер и двете са криви и цялата работа се превръща по-скоро в тормоз за нас...
Вио, и моите деца са на възрастта на твоите, и аз си мислех за количка за породени - нали каката сега ревнува и всеки път като излезем на разходка, и тя иска в количка, нищо че преди да се роди бебето не искаше и да чуе за количка...
Смърфи, страхотни снимки от Буенос Айрес, размечтах се...  Crazy
Коконче, и аз съм изпадала в такива моменти, наревавам се едно хубаво и ми минава  Hug Аз бих им вързала по едно червено конче, за всеки случай  newsm30
Нощни очи, честито и лека бременност!
За рождениците:

Чао от мен засега, приятен следобед!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт