Домакини-28

• 31 951
  • 730
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Не момичета  bouquet
за съжаление новините са лоши, много лоши  Cry

Чета ви редовно и съм съпричастна с Вас, но не ми се пише ...

Прегръщам ви!!!

Коконка, какво става при вас? Притесни с тези "лоши новини"... Как е майка ти? Дошли ли са резултатите? За бебоците какво им е? Четох в декемврийската, че има бяло езиче - няма страшно, има кремчета... За 3-7 дена минава... След храненето веднага се маже... Не мога да се сетя, но ще намеря дневник на Петьо, там пише лекарството. Иначе на Миленка съм махала с марля леко намазана с мед... Обаче това няма да го препоръчвам, може да имат алергия към меда....

# 181
  • София
Изгледах "Играта на Ендър" и "Любовь в большом городе-2"...
Петьо заспа...

Къде сте 2-рата смяна?

# 182
Тук съм.
Коконке, горе главата! Споменавала съм, че с моята майчица минахме през това. Трудно е, много трудно, но не губете надежда! Ако можем с нещо да помагаме, само кажи. Hug А за бебките - не е страшно. Ема имаше млечица, мазах я с Фунгостатин. Мажех и себе си, за да не си я предаваме до безкрай. За седмица минава.
Лус, аз днес подкарах Сексът и градът от първи сезон. Като ми е криво, успява да ме разтовари.
Честито на рождениците! Да растат здрави и послушни деца!

# 183
Тук съм Лус, ама нещо не ми се пише... Всички се изнесоха, питам се защо ли? Мисля, че имам отговор и той не ми харесва. Дори ме натъжава, трябва да помисля малко върху това...

ММ има здравословни проблеми. Колко са сериозни ще разберем другата седмица, след като направи изследванията.  Praynig

Ще слагам да пека свинското, дано да стане, че гладни ще стоим довечера.

Коконче, ако четеш още тук - пожелавам ви сила и кураж да преминете успешно през това изпитание. Пиши, ако смяташ, че с нещо бих/бихме могли да ти помогнем!

# 184
A, Мастер, да ти кажа за пилето. Стана страхотно, всички го харесаха. Аз направих за гарнитура ризото със зеленчуци. Естествено, преядох. Но установих, че пилешкото като е студено е по-вкусно, поне за мен. Благодаря ти!

# 185
Смърф, кажи отговора, аз нямам. Мисля да следя и двете теми. Дано не са сериозни проблемите на ТМ!

# 186
  • София
Здравейте, върнах се.
Мда... както разбирам тука много хора липсват. По всяка вероятност са се преместили в Алтернативния.  От доста време наблюдавах, че на някой в тази тема не му беше добре, въпреки че е  весело, имаше закачка приятна и това ни караше да се усмихваме, или поне мен. Добре се чувствам, усмивка в мен предизвикваха постовете на Бабка, на Мастер, на ма-ко с чудесното им чувство за хумор. Рядко срещано явление, затова трябва да го пазим. Много бързо ме поставя на земята Креми с перфектното си чувство за реалност, тя умее да ме вкарва веднага в граница. Възхищавам се на Морена за нейните възможности и се уча от нея. Смърфи ме накара да забравя за себе си и ме накара да мечтая да посетя и други страни, Писето ме научи как да гледам цветя и колко много могат да бъдат полезни и сръчни ръцете...Людачка, е няма такъв положителен  и добронамерен човек, Вио ме правеше спокойна, не зная защо, Мушкатова,  Славуна,...  и още и още и още....От всяка една от вас съм научила нещо и не е било загубено време. Но на една от нас не и беше добре и така направи,  че темата ни да се раздели на две. Добре, нейна воля, но смятам че направи огромна грешка. Нека да си помисли, има защо.  Аз няма да се местя и ще си остана тук!

Да, много често сутрин когато се събудя, започвам да се самосъжалявам, че отново съм будна, но още с първото ми влизане при вас и някак си настроението ми започва да се вдига. Не, няма да ви занимавам с моите си проблеми, те са тежки и непоправими и смятам че не трябва да си изливам проблемите тук, а и не искам да продължавам с мазохизъм в душата си. Не обичам да си развявам проблемите като чаршафи из темите , а и защо да го правя за да получа жълто емотиконче с разперени ръце...не. То не ми помага, когато имам болка жестока. Излишно е да  натоварвам другите, няма помощ, но има приятелска усмивка, която ме зарежда през деня. Това очаквам, усмивка!
Няма да търся другата тема, няма и да се записвам, там не е моето място.  Оставам си тук. Който иска нека да бъде с мен, а ако няма никой.....добре.
Запалвам си цигара.

пп Съжалявам, че понякога взимам проблемите на хората толкова навътре. Грешката е моя. Ще я поправя.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 00:46 от marchеva14

# 187
Смърф, кажи отговора, аз нямам. Мисля да следя и двете теми. Дано не са сериозни проблемите на ТМ!

Благодаря ти, дано! А отговорът... казват, че утрото е по-мъдро от вечерта, трябва да преспя и тогава.  Hug

# 188
Както и да е. Обичам ви.

# 189
  • Sofia
И аз съм си тук... не съм избягал/а.
Отново ще кажа, че само нетърпими за мен техничски проблеми във форумите ще ме накарат да ида в алтернативата. На две места не мога да съм пълноценно.
За някакво разделение конкретно тук в темата не съм и усетила и съм изненадана да разбера, че има такова.  
На мен всички ми харесвате.

Марче, благодаря!  Hug
И на мен всеки ми носи различни емоции, но както вече казах - всички ми харесвате.

# 190
Морена, ще видим на 27-ми като пуснат новия облик, дано да няма технически проблеми. Praynig

# 191
Вио дано се оправи здравословното състояние на систъра.
Плами ред е да отвориш вратата на радостната серия.Пожелавам ти я!
Бонболина честита ти рожденничка!Да ти е жива и здрава!
Sk къде иЗбяга тея дни?
Коконка Hug
А това за разделението и аз не го схванах.Но всеки знае къде се чувства добре.Мен си ми е ок. Simple Smile
Днес пак дивях из кухнята.Направих тесто за пица,на Емо прословутите курабий.(яде само тях на вечеря),мляко подквасвах,хляб метнах да има за утре.Утре ще ми е ден за почивка.
Нощна смяна равнис 1,2,3,4 ....

# 192
  • София
Морена, ще видим на 27-ми като пуснат новия облик, дано да няма технически проблеми. Praynig

Като има проблем и ако има , няма да влизам. Не съм се родила с форум в ръка и не съм зависима от него. Ще си пия кафето с приятелка, а такива, бол.

# 193
Настанало е великото преселение на народите... Пиша в малко теми тук, следя повече. Току-що разбрах, че една от важните за мен теми се мести там. Май ще си направя регистрация... 

# 194
  • Sofia
То на мен ми харесват всички, ама не е ясно аз дали съм поносима за всички, ммдаааа...   Wink Четох в алтернативата и се замислиха така... това е живота.    
Та не знам как бих могла да се впиша там... тъкмо се изнесоха хората (а гледам не липсвам на никой), пък аз пак да се натреса...
Аз съм птица домашна, сраснала съм се с форумите... Трето си дете мечтах тук, износих го, родих и отглежам... не е като да не съм пристрастена... 9 години от живота ми са това.  Wink

Смърфи аз регистрация имам, ама... писах вече...
Марче, да вземеш скайп да си направиш, че да не ми изчезнеш.  Hug

Поздравявам ви с една песничка.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт