Домакини-28

• 31 952
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • София
...........
Марче, да вземеш скайп да си направиш, че да не ми изчезнеш.  Hug

Поздравявам ви с една песничка.  Simple Smile
......
Благодаря за поздрава. А за скайп...ще ти дам телефон да си имаш връзка с мен.  Simple Smile
Лека ви!

# 196
Аз с моите телеграфни включвания не разбрах какво има. Кой се е изнесъл и защо?
На мен форумът си ми е същият и няма защо да се местя. Направих си регистрация и там ,но не съм влизала въобще оттогава.
Тъкмо се върнах от работа и седнах да ви прочета, това ми е почивката и не ми се иска да сменям .
Лека нощ от мен  Hug

# 197
  • Sofia
МарчеHug

Контес, да форума си е същия за всички (та нещо друго се е променило за някои) за сега, ще видим на 27ми  какво, що...

Лека нощ и от мен!  Hug

# 198
То на мен ми харесват всички, ама не е ясно аз дали съм поносима за всички, ммдаааа...   Wink Четох в алтернативата и се замислиха така... това е живота.   
Та не знам как бих могла да се впиша там... тъкмо се изнесоха хората (а гледам не липсвам на никой), пък аз пак да се натреса...

Ама го уцели в десятката. Това е и моето мнение. Ще си направя регистрация там, заради момичетата в другата тема, дори получих и покана от тях. Така както са разбрали другите за темата домакини там, докато аз се чеша по главата  newsm78 и се чудя дали всичко е наред с тях.  Sad

# 199
  • Sofia
Четох за новата визия, не ме пристеснява за сега, пък ще видим.  Simple Smile
Смърфи, радвам се, че си ме разбрала.  Hug  Покана и аз получих от неочакван човек  (не непознат, но не и от някоя отчетна тема, която посещавам).  Simple Smile

Изчезвам вече, затварят ми се очите.

# 200
Добро утро Simple Smile
ПЪрво започвам с кафе за разсънване
Сега и от вчерашната тортичка да почерпя вече за моя празник
и е ред за цветя за нашата приятелка vio
Честит рожден ден ! Пожелавам ти много здраве щастие и любов!Аз никъде нямам намерение да се местя, даже и не съм се регистрирала там.
Да ви се похваля аз покрай детето си получих подаръците за рд вчера  
Скрит текст:
то такъв тример за занимавките ми
Тук вали и духа така че ще се навъртам Simple Smile

# 201
Добро утро и от мен. Благодаря за кафето. Имам огромна нужда от него,че бебо беше много ранобуден днес.
Да честитя и тук на Вио. Желая ти много здраве,щастие и положителни емоции със семейството.
Аз не разбрах кой ни е разделил,нещо не мога да схвана,ама аз си оставам тук. Не винаги пиша,но чета много теми. Не ми се мести. А и тук се запознах с вас. Преживявам всяко нещо макар и да не го споменава винаги,просто нямам много време,а да не говорим,че понякога сте обсъждали нещо,а аз го виждам след часове и вече сте на друга тема. Та и затова са ми малко телеграфни писанията,но си ви обичам  Hug
Коконче,стискам палци за майка ти. Дано има лечение и полза от него. А за млечницата не се притеснявай. И Гого имаше,за 2 дни мина с Дактарин.
После пак ще мина   bouquet

# 202
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро и здравейте. Обръщам се към всички засегнати от това, че не са поканени в Алтернативата. Още веднага след като пуснах темата там сложих линк във фейса в групата на домакините, защото не намерих друг начин за покана и реших, че това е добро решение.
Всяка една от вас за мен означава много.
Преместих се в новия форум именно заради новата визия и възможноста да сменям аватарите и подписите си на воля без никой да ме спира и да ми налага норми. Повече от момичетата от аватарната са там. това ме разтоварва, така съм намерила начин да се спасявам..
Не се оправдавам, само виновните се оправдават. Аз не съм.
Всеки записал се в темата оттатък е добре дошъл.
И накрая искам да се обърна към Марчева...

Но на една от нас не и беше добре и така направи,  че темата ни да се раздели на две. Добре, нейна воля, но смятам че направи огромна грешка. Нека да си помисли, има защо.  Аз няма да се местя и ще си остана тук!

Не обичам да си развявам проблемите като чаршафи из темите , а и защо да го правя за да получа жълто емотиконче с разперени ръце...не. То не ми помага, когато имам болка жестока. Излишно е да  натоварвам другите, няма помощ, но има приятелска усмивка, която ме зарежда през деня.

пп Съжалявам, че понякога взимам проблемите на хората толкова навътре. Грешката е моя. Ще я поправя.

Много грозен опит да ме засегнеш. Когато имах нужда от помощ и "развявах чаршафите си" бях в ужасната безисходица и страшното очакване на непоправимото. Опитвах се с всички сили да спася любимия човек. Не ми се получи. Тогава ти ми помогна. Много. И аз не го забравям. Но това не ти дава право да се държиш с мен по този начин. Твърде различни сме. Живеем в два различни свята. Осъзнах го отдавна. Това има защо, което си написала да се замисля беше излишно. Не съм забравила добрината на нито едно от момичетата. А да ги настройваш по този начин срещу мен е жалко.

Това е.

Имах нуждата да ви напиша моята гледна точка, пак казвам без да се оправдавам...

Пожелавам ви един спокоен ден...

# 203
Добро утро!!!
Вио- честит рожден ден!!! От здраве и щастие да не се оттървеш!!
Аз си пиша и на двете места. Всичко ново ми е интересно, пуста клюкарка. Mr. Green
Джейми, този тример какво прави?
И тук вали и е едно мрачноо.
Някъде има ли вече сняг?

# 204
  • Талант на 2012,2013 г.
 J_M_M  и Вио и тук да ви честитя освен във фейса... Hug

Бъдете здрави и много щастливи!

Скрит текст:

Скрит текст:

# 205
  • София
Вио, честит празник! Бъди здрава и много, много щастлива!  bouquet Hug

Джейми, със закъснение- Честито на голямото ти момче, да расте силен и здрав, много умен и успешен! Hug
Този тример за какво служи? Blush

Аз време и желание за друг форум нямам. Ако всички се изнесете от тук може  и да се замисля. Засега-не. Чета всички с удоволствие, обръщам се поименно само когато нещо конкретно на човека имам да кажа, но никога не изброявам останалите, защото няма как да не пропусна някого. Дано това не е проблем за вас.

Хм, сега от любопитство надниках в другия форум. Момичета, които пишете там, нали няма да ни изоставите? Hug

Коконче, стискам палци да намерите правилнот лечение!  Hug
Смърфи, дано здравословните проблеми на твоя мъж се окажат незначителни и бързо да ги решите.

Днес смятам да почивам. Е, ще посготвя, почистя, но всички сме си у дома и това е чудесно. ММ излиза в отпуск и съм страшно щастлива. Вчера му нахвърлях какво очаквам да свърши докато си почива Laughing. Мисля, че скоро ще съжалява, че си е взел отпуск. Laughing

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 09:32 от Валенцето

# 206
Добро утро Hug
Кокон дано всичко е наред Praynig Hug
Марчелота и аз оставам с теб мила  Hug
Вио Честит рожден ден,да си жива и здрава  bouquet
Незнам какво се случва,но не ми харесва CryСтавам днес и гледам само 1 страница изписана,защо така се получи момичета.Хубаво ми беше и приятно тук.Мен никъде никой не ме е канил,пък и неща да ме кани де.Но какво ще правим така.
Маринедей така де Hug
Не се почувствах добре като прочетох днес темичката,за пръв път от както съм при вас се случи това,моля ви върнете се Praynig Hug  bouquet
Много ми е изморено,снощи  имахме гости до 2 часа  ooooh!,а аз като примерна домакиня станах в 6 Crazy.Ядохме ,пихме,напихме се и легнахме  Crazy Party,Ази за пръв път в живота си седя до 2 часа,голям игра падна,а каква мизерия беше няма да ви казвам.Днес ще излизамда пазаря разни работи,и ще чистя.Та това от мен.
Лек ден  Hug Hug Hug Hug

# 207
  • София
Мда, почти никой не е писал, за разлика от предните дни и седмици . Жалко. Получи се някакво разделение, въобще не схващам защо- нали форумът поне засега си е със старата визия. Rolling Eyes Повечето явно са се преместили в другия форум. аз...не знам какво ще правя наистина. Темата тук ми е любима, забавно ми е, радвам се с вас и ми е тъжно с вас, когато има споделени проблеми. Не знам...

# 208
Добро утро и от мен.
Благодаря за кафенцето! Честито на Вио и на всички останали, които празнуваха тези дни. Желая ви от цялото си сърце много здраве, късмет и сбъднати мечти!
Аз последните дни се опитвам да ви попрочитам, но не ми остава много време. Лаптопа ми се беше развалил, давах го на ремонт. Уж го оправиха. Ходя на училище, въртя къщата и си гледам бебето. Имам за учене. Извинявам се, но малко ми е кът свободното време.
Кокон, пращам ти цялата си положителна енергия. Господ да е с теб и семейството ти и дано успеете да се преборите с поредното изпитание.
Смърф, надявам се проблема на ТМ да не се окаже сериозен. Успех на изследванията.
А сега за чершафите. Ми не съм съгласна. Значи всички ние, които споделяме тук болките и неволите си, си развяваме чершафите, така ли? Трябва да влизаме тук само да се хвалим и да се надлъгваме как нито една от нас нищо не я мъчи и всичката ѝ Мара втасала? Ми извинетИ, ама не ми е в кръвта да лъжа. Аз съм видяла толкова помощ и подкрепа тук! Не ми се е случвало да ми се подиграе някой на проблемите. Напротив. Нали уж си помагахме и бяхме сплотени? Какво статана? Не мога и не искам да повярвам (по-скоро тотално отказвам дори да си го помисля), че Марѝ е направила новата тема, за да ни раздели. Повечето от нас не бяха доволни от промените по форума, не ни беше удобно! Който иска и където си иска може да пише. Аз лично съм се регистрирала, писах малко, после спрях поради липса на време. В момента имам няколко свободни минути и влязох да ви видя. Освен това, както Марѝ вече каза, тя покани всички ни чрез групата във ФБ. Нито ни е казала да спираме да пишем тук, нито да сме само там. На който както му е кеф. Както и да е, спирам, защото ми стана много неприятно. Лек ден.

# 209
Този тример за какво служи? Blush

Ами за рязане  Simple Smile досега се мъчих първо с макетен нож, после с скалпел, сега си имам още една играчка, моето ново- старо хоби картички набира скорост, много неща искам, но не мога по ред причини да си купя, моя мъж ми чете мислите Simple Smile и получавам подаръци които ме радват, за съжаление РД се измества с ден напред защото детенцето ми е преди мен, та и подаръците си получавам тогава и празника, и тортата, някак си не виждам смисъл от две торти ( които после сама да си ги ям) .
И мен ме дразни визията, но няма да напускам форума. Е една тема сега следя , но не пиша че една много дразнеща персона се инсталира там , а не ми се иска да пиша с нея в една тема.

Последна редакция: сб, 25 яну 2014, 10:58 от J_M_M

Общи условия

Активация на акаунт