Домакини-28

• 31 672
  • 730
  •   2
Отговори
# 345
  • при късмета
И у нас майстор не идва. Единствено телевизор се носи на поправка, евентуално.
От електроуредите до плочки, шпакловки и т.н. всичко мъжа ми. Ако закъса, помощ от наш приятел, който като него от всичко разбира. Освен в къщи, колата си прави сам.
Децата също  Laughing
Само боядисването с латекс си е моя работа. Много обичам сама да си правя цветовете и да боядисвам. Преди боядисвах през 2-3 години. Откак се е родил шефа само веднъж. Казала съм, че следващия ремонт ще е като навърши 10 г.
Коконче  Hug
Смърфи, така е много лесно, да готвиш едно ядене 2 дни  Joy Да измисляш за всеки ден е по-трудно
Хортензия да кажеш утре какво е казал доктора
Крем карамела и у нас майка го правеше на тава. Не правя защото шефа не яде много

# 346
Поредният натоварен уикенд.  Crazy Добре, че свърши вече. Утре ще почета и пиша на спокойствие. Simple Smile

# 347
  • София
Гледам и следя един сериал " Под прикритие" ..та да споделя моето си виждане, а и да ви питам, вие дали го следите, че нещо ми се губи из сериите. Все едно цял един сезон съм изпуснала, а мисля че не съм. И още:
Скрит текст:
Кокаин на килограми, голи курви, стрелби, хуйове, бой , брутален език, насилие...и това всичкото в 21.00 ч. по една обществена телевизия. Нещо е объркан часа или СЕМ спи!!?????  По елементарен и безпомощен сценарий не съм виждала и чувала. Вашето мнение какво е или съм в голяма грешка???
. Май ще го резна с дистанционното...
Коконче, ако имаш нужда от информация и насока за болници и доктори можеш да ме питаш Ще се постарая да ти отговоря.  Hug
Изядох де що имаше като сладкиши. Мразя се понякога.

# 348
Марчева и аз го гледам,харесва ми,много добър като за български,но всичко,което си написала е напълно вярно.9 часа си е ранен час за този сериал.Много ме дразнят и разговорите на турски #Cussing out не знам защо.А и как започна новия сезон..някво никво

# 349
Марчева...Подкрепям с две ръце!!!!

# 350
  • Fort Worth, TX
Аз също го следя.И на мен ми направи впечетление, че в този сезон са прекалили с каруцарския език.А и на Попов са направили смешна прическа:-)
О

# 351
  • София
Да, да,  не само на мен ми е направил лошо впечатление, а и ми се губят нещо серии. На някой му починали жената и детето, пък как е станало, защо е станало... newsm78 а и тези бавни кадри дето се губят секунди в разтакаване...Аз засякох , около 45 сек. в бавни кадри и губене на време и дейност. Някои хора са си повярвали наистина, не става. Направили са си и добра разходка до Турция, но нещо не им си връзват нещата, губят се действия, намерения...абе, карай. Толкова си могат.

# 352
  • Sofia
Гледам и следя един сериал " Под прикритие" ..та да споделя моето си виждане...
...и това всичкото в 21.00 ч. по една обществена телевизия. Нещо е объркан часа или СЕМ спи!!?????  По елементарен и безпомощен сценарий не съм виждала и чувала. Вашето мнение какво е или съм в голяма грешка??? 

По ТВ гледаме само новинте, научно-популярните и исторически канали, а аз и два кулинарни такива.
Цензура отдавна изобщо няма. Та затова и заради  малката се отказахме от ТВ. 
Каквото ми се гледа, си намирам в нета и го гледам когато искам и без досадните реклами.
На Гушкан предлагам много и повече от старите детски филмчета, по същата причина.
И да ти кажа, душа, в голяма грешка си, че си губиш времето с нашата ТВ.  Hug
Освен елементарния и безпомощен сценарии, нямаме  и артисти - повечето от младите са толкова бездарни...
Беше споменато нещо за "турски"... ама техните артисти и филми (и сапунки) са на светлинни години. Не мога да посоча един турски артист, който да играе зле.
Те това ми е мнението.  Simple Smile

# 353
  • София
Да, Моренка и правилно, така е.  С турските сериали нещо съм на ВИ.  Затова отивам да изгледам един филм, който е с номинация за Оскар тази година. По ред на номерата съм ги започнала , по списък  Simple Smile Тук ви пускат някои от тях да ги погледнете, но вие нямате време вероятно за да си хортуваме после.  Simple Smile

# 354
Телешкото със спанак - хммм, стана мозък! Моренка, благодаря за идеята и рецептата.

Сега ще си догледаме серияла, ама при нас е американски. Под прикритие не го гледах дори и в БГ, макар че казваха, че е най-хубавият уж. Може и него да подкараме.

# 355
Хич и нямам време за телевизия. Ако се докопам до дистанционното, гледам нещата, които Моренка е изброила. А на дребните и аз пускам много от сериалите от моето детство. Около нас няма деца, които като нея да знаят кои са Ушко и Зъбчо, Чебурашка, Василиса Прекрасна, Джейми и вълшебното фенерче, Ферди мравката, Педя Човек..... А руските рисувани приказки! Не ми са по вкуса сегашните неопределени същества с огромни глави, с по три очи, извращения някакви. Трудно преглъщам Барби, но тук тя е непреклонна и аз отстъпвам.
Забърках един кекс, хапнахме си го горещ още. Може и да не вечерям трети път Joy Joy Joy.

# 356
Обръщам се към дамите на балкона - момичета, ние не ядем хора. Заповядайте! Гледам все едни и същи имена. Престрашете се! Simple Smile

# 357
  • София
.........
Забърках един кекс, хапнахме си го горещ още.Може  и да не вечерям трети път Joy Joy Joy.
Joy Joy
Смърфи, много хубаво е това тел. + спанак. Обичам го, вкусно. Как е ММ, добре ли е.??

# 358
  • Sofia
Смърфи, много се радвам, че ви е харесал спанака с телешко.  Hug

Марче, и не само де... предлагам ви един много любим за мен турски филм (май съм ви го показвала и преди, ама не помня, пък нали сега стана дума).  Надявам се поне някой да се продолее (ако има някакви съображения)  и да го пробва.

Любовта обича съвпаденията.
http://www.imdb.com/title/tt1807950/

О, Мушкат, ти си мой човек, значи! Hug Много се радвам да срещам мислещи по този начин!  Grinning
Ето, тъкмо вчера събрах малко хубави детски филмчета за една виртуална дружка, пускам ги и тук, току виж и някой друг ги оценил.  Казвам "малко", защото аз имам много, събрала съм всичко, което се намира от старите, и най хубавите от по-новите и много се радвам за което.  

# 359
  • София
Моренка, ще го изтегля. Лошото е, че ме не пуска, а съм си забравила ....., абе не мога да се логна Толкова ми акъла. Паролата е ясна, ама друготооооо, под кой ник съм там .....започвам да ги изреждам.  Mr. Green  Banghead За детските филмчета не ставам, значи.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт