Домакини-28

• 31 670
  • 730
  •   1
Отговори
# 360
Моренка, да си стиснем ръцете! Това лято даваха "Синьо лято" по БНТ, извиках Миша да го гледа. Беше много развълнувана, че гледа филм от "едно време, когато мама е била малка".  Онзи ден обясняваше "Мама като е била малка, знаеш ли колко са били здрави играчките, а сега какво? Боклуци!" Много смешно звучи от нейната уста.

# 361
  • при късмета
Аз съм се заплеснала, а кое време станало.
Не гледам Под прикритие, защото по това време дребния влиза в банята, после обличане, приказка, игра и т.н. и ляга към 10.30
Само докато дават Столичани в повече един път в седмицата се занимава баща му, иначе задължително и двамата. После хванах по Комеди, че го повтарят и го гледах там.
Вярно е за нашите млади артисти, че няма да са като предишните поколение, две.
Турските и мен ме дразнят. И да го слушам и да го гледам и маанетата на музиката им, и играта им,  органически не ги понясам. В латиносапунките от преди 20 години, че бяха такива стационарни дървета бяха по-добре.
И аз за гледане свалям предимно от нета. В последно време за мъжо, че аз не съм гледала филм спокойно от не знам кога.
Това което гледам с удоволствие и ги имам на дискове са старите български филми, включително и детските такива. "Топло", "Куче в чекмежде" и "Тримата от запаса" мога да ги гледам още 100 пъти и все ми е смешно.
А за цензурата, защо ми се върти в главата, че в праймтайма, който според не знам какви критерии е от 19 до 23ч., скъпи и собствени продукции могат да се пускат  newsm78
Преди май беше до 22ч, ама отпадна. Не съм сигурна, имам бегъл спомен.
Смърфи, дойде му ред на спанака, а
Дребния утре е на градина и трябва да стана в 7 Confused
Лека нощ и приятни сънища

# 362
  • София
Тези които е изброила ма-ко ги имам задължително. Там си има причина да ги имам и да ги пазя. Най-вече заради режисьора. Там са ни други отношенията, топли, обичливи. Светла ѝ памет.

# 363
Дава ми грешка, не ги тегли. Пробвах Смехораните.

# 364
  • Sofia
О, Марче, ето го в замундата - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=264711&hit=1

Ма ко, пробвай де.  Grinning Абстрахирай се от езика, ще ми се да коментираме филма и актьорската игра. Simple Smile
О, бъгларските филми от едно време.... нямат нищо общо със сегашните, много хубави филми имаме от тогава. "Куче в чекмедже" съм го приготвила за Гушкан, скоро ще го изгледаме заедно. Simple Smile
Също и Ян Бибиян съм свалила.  И Спилитим и Рашо.  Рицарят на бялата дамаще гледаме някой ден...

Мушкат, за Смехораните ли ти дава грешка, от кой тракер?  Ако някой торент няма сийд в момента, остави го зареден в торент програмата си, като си включат комповете и програмите сийдърите, ще се дръпне.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 00:20 от Morena

# 365
Благодаря, аз не разбирам, но прочетох на ММ какво си написала и  Joy Joy Joy той, слава Богу те разбира.

# 366
  • Sofia
А така, все ще се оправим някак.  Hug 
Ако е до 1GB някой филм, мога да го кача в DOX.BG, от където да си го свалите.

# 367
  • София
Свалям го вече.  Благодаря.  Heart Eyes

# 368
  • Sofia
Душа, нямам търпение да си кажеш мнението.  Heart Eyes Приятно гледане (когато и да е то)!  Hug

# 369
  • Sofia
Ауу, Мушкат, ето ги смехораните в замунда със сийд - http://DMCA-removal-from-Google/browse.php?search=%D1%EC%E5%F5%F … d=&field=name

# 370
Тъй почвам ви по -ред:
Вио  е жив и здрав дядо ти още дълги години!
Марче ще се проявя на ясновидец.Може би е лагери.
И аз си имам мъж като на Валето.Майстори влизат не е да не влизат.
Ама като ми откаже нещо или тук в квартирата(съответно се оправят агенцията).
Марче нямаш ли купички за крем карамел?Аз в такива правя.Не ми загарят.
Гледам главно тлс и 24 китчън ,но вечер.
Мм му идва да ме изсели с тая тв.
Утре чакам да заведат на лекар дядо.Дай боже да са поне малко положителни новините.
Днес си поплаках.Като знам последно преди да си дойда ,че беше здрав прав.А сега е зле определено.
Лошото е ,че ги е страх да не си посегне нещо и мислят за хоспис.А мен тая мисъл ме убива.Знам ,че влезе ли на такова място няма да издържи дълго.Мен си ми е слабост.Ходила съм и бременна с големия корем да го виждам,да му наготвя,изчистя.Ма... Му защо не съм сега в бг?
 Hug благодаря ви за подкрепата!

# 371
  • София
Моренка, готова съм бре, жена. Но ще го изгледам утре, защото стана късно и после ще ти кажа. Задължително!!!
тите, недей да се притесняваш за дядо ти. Той нищо не разбира, на него му е добре и се чувства добре.  Вярвай ми.  Минала съм по този път, майка ми се разболя от Алцхаймер, а беше твърде млада... Мъчно е на останалите негови близки, както и на мен ми беше. Много е тежко. Идва ти в един момент да си кажеш, ...няма да ти кажа какво. Гледай там да се оправяте , да сте добре и това е.  wavey
Лягам си. Уморена съм. Ще спя. Утре на кафе, ама аз май само ви лъжа, че ще дойда.  newsm78  Ама някой път ще ви изненадам приятно.
Лека ви!

# 372
Марче за сега разбира.На моменти идва на себе си.Като дойдеш на себе си казвал: Тук не е моя дом ,трябва да си ходя.
Спирам!Няма да разводнявам темата с негативно мнение.Сори!

# 373
Привет другарки  Hug

Тите, мъчно ми стана като те прочетох.
Моята баба също доста забравя и през последните години се задълбочават нещата. Направихме изследвания и не е Паркинсон ,не е Алцхаймер ,а просто старческа деменция ,а тя дори не е стара.
 Майка ми си ходи всеки 3 месеца , предлага на дядо ми асистент ,който да се грижи за тях ,но те отказват и докато единия е жив казаха,че така ще карат. Тежка тема е ...
Вие решете кое е най-доброто за него  Hug

Марче, ми заповядай като си рекла. Чакам гости ни аз ,но никой се не накани да дойде дотук. И да знаеш какъв пухкав и вкусен крем-карамел прави мм, пръстите ще си оближеш.  Heart Eyes

Морена, браво на теб ,какви спомени ми върна с тези филми. Онзи ден по тукашната телевизия засякохме 'Пчеличката Мая ' и я гледахме с детето .Щ си сваля някои от торентите и аз. Свалям й и аз филмчета ,но гледа и телевизия за деца. Последно гледахме 'Грозното патенце', 'Снежният човек'  и 'Малечка Палечка".
Валенцето, и у нас майстор не влиза ,златни ръце има мм и от стоене на къщи разбира, и от ремонти, и от реставриране , и от компютри и т.н. Похвален е днес ,ушите му пламнаха  Flutter

Лусс, браво!! Знаех си аз,че си такъв тип жена .Оправна и харизматична   bouquet

Мастърче и ти ли Вуте? Много работни сте .Още помня Ангелчето как разказваше лятото за ремонта и какво е вършила тя.   bouquet

Хортензия Мушкатова и аз съм така за домашните потреби.
Скоро ще си по енергична и ще свалиш излишното ,не с притеснявай ,почивай и си гледай рахата.

Кокона, пиши си и ти ,никой не е само щастлив и никой не пише само когато всичко му е наред. Ми то тогава никой няма да пише .  Hug

Смърфи, направи ли телето със спанака?   bouquet

Ън ,чакаме да попишеш утре и ти  Hug

ма ко, сама си смесваш боите ли? Признах те !

Ние се върнахме от басейна.
 По пътя ни застигна ураганен вятър около 60 км в час, буря от бял сняг ,който се стели като пелерина над пътя или като пясъчна буря в пустиня, висока степен замъгленост и ниска видимост , близарди и -46 температури. Криво ляво стигнахме след час и половина ,колата не може да се стопли на такива температури ,около нас имаше 11 обърнати коли по пътя и два заседнали камиона, ужасни условия. Но бяхме на магистрала и нямаше как да обърнем и да се върнем у дома.
СПА-то беше спокойно,уютно,  минералната вода беше 43 градуса, а имаше и сектор и навън .
 Само в Исландия съм виждала такива термални извори с топла вода навън и сняг наоколо. Във водата и навън беше приятно,топлихме се 2-3 часа със сауна ,лек масаж и термални бани и на обратно. Детето нещо го прихващаше и имахме сериозни разговори .
На връщане се беше изчистила бурята ,но утре и днес имаме пак червени предупреждения за -47 температури и мм не е на работа та ще ни закара до у-ще и на работа .

Лек ден от мен и на всички споменати и не споменати  Hug Hug

Добро утро на ранобудните с еклерови мъфини и кафе :

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 06:03 от Анонимен

# 374
Добро утро!
Контеса, лпсват ми писанията ти, така ми харесваш!:-) Какви дебати водите с красавицата? Тия момичета! Хич не са лесни. Понякога ми иде да крещя от яд и безсилие, добре, че умея да се владея и не показвам как кипя отвътре.
Днес ще водя мишката на зъболекар. Сигурно е единственото дете, което с нетърпение чака срещата с "хубавата лекарка"Simple Smile
Изпих си кафето и отивам вътре на топличко.

Общи условия

Активация на акаунт