Домакини-28

• 31 669
  • 730
  •   1
Отговори
# 375
  • при късмета
Добро утро,
Мерси за кафето.
Контеса сама си правя боите, за да си харесам цвят.Ако го сменям. Мога да докарам до нюанс и този който е в момента и само да освежа, ако ми харесва. А самото боядисване ми е забавление направо. При вас не се ли оправи това време, не малко че студено, а и бури. Аз не си представям как изобщо функционира нещо на тези условия.
"Синьо лято" го дават всяко лято от 3-4 години. И аз му се радвам. Едно време в компанията си бяхме записали песента от филма, не началната, а като почина Чанкете.Въртяхме я непрекъснато. А тогава начина на записване беше -слагаш касетофона с/у телевизора  ooooh! Ужасно качество, но тогава нямаше друго.
"Смехораните" и аз ще го потърся   bouquet
Хортензия, приятен ви зъболекар. И после да кажеш и на теб какво е казал доктора
Заведохме шефа на градина, изпих си кафето и ще почвам нещо да върша.
До после и хубав ден на всички  Hug

# 376
  • София
Добро утро!
Под прикритие, не гледам. Българските сериали нещо не ги долюбвам. Обичам От местопрестъплението, Хавай 05, такива ми ти работи. Телевизия в нас се гледа, следим си програмата и каквото ни харесва си пускаме. Примерно Птиците умират сами дават в почивните дни. Като цяло филми рядко гледам, гореизброенитесериали обаче да. Даже и турски сериали съм гледала два и много ми харесаха- Листопад и 1001нощ. Не знам дали да се срамувам Laughing, ама верно ми харесаха.
 На детето съм свалила доста стари филми, обожава Пипи и Емил от Льонеберя. ама книжките за тях и харесват повече. Сега довършва една книга за някакво моченце от Афганистан, за кучето му, за първи път я видях да плаче докато чете.

Тите, моят дядо е така от 4 години. Може и по-зле да е. Вече е и на легло. Нищо не помни, нищо не знае, говори глупости, несвързани неща. Много е тъжно, много и , колкото и грубо да прозвуча, това не е живот. Нито за него, нито за родителите ми, които го гледат. Мъка голяма.

Контеса, направо ми се прищя да отида на минерален басейн, ама после като прочетох за минус 40 градуса и ми се отщя. Laughing
 Малей, колко чистене ме чака днес. Не съм нормална. От два дни заради банята цялата къща ми е нагоре с краката и поради тази причина не мога да спя...много съм луда. Направо като си легна и всичко около мен е на вили на могили сън ме не хваща. Снощи в 11 часа станах и отидох да мия във ваната шкафчето от банята, разглобих го и го измих, зор видях, ма се успокоих. Mr. Green

# 377
Здравейте  Grinning

Сутрешната тренировка е направена, кучето е разходено, кафето е изпито и пералнята е пусната. Сега е време за мен. Хрупам ябълка и си ви чета.

Контеса, чудесна закуска си сложила. Много ми се доядоха такива мъфини, ама няма кой да ми ги направи  Laughing Радвам се, че сте си починали добре на СПА-то. Много обичам да чета постовете ти. Разказваш много увлекателно и успяваш да ме пренесеш там. А и аз много обичам разказите за живота на българите в други страни. Нали все ми се иска и ние да се преместим някъде... То на този етап няма смисъл, но това не ми пречи да си мечтая да пообиколя света и да поживея на различни места.

Марчева, и аз следя "Под прикритие", но снощи останах изумена от езика и сцените, които показваха по това време на вечерта. Колкото и да се плюе по турските сериали, там поне на всяка дума чувам сигнала за цензуриране. А снощи и децата бяха пред телевизора, докато гледахме филма  ooooh!

Турски сериали също гледам. И не се срамувам  Laughing Действат ми някак успокояващо. Аз не си падам по убийства, престрелки и т.н. и сигурно затова.

Аз пък съм с нов лаптоп с ОП Линукс и нищо не мога да му разбера. Не ми дава да си сваля нито програма за торенти, нито Скайп, нито нищо...  Thinking Затова си гледам по цял ден моите любими канал - National Geographic и Nat Geo World. Мога да си ги гледам постоянно. Или пък слушам радио Фреш или Рок 1.

# 378
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Отивам да готвя:-) Вале, за четвъртък става ли?Казвай час и място:-)

# 379
Добър ден момичета!!!Благодаря за кафето и мъфините! Heart Eyes
Валенцето и ти като мен харесваш криминални сериали.И двата,които си споменала са ми любими.Аз също следих два турски сериала-но не им помня имената. Mr. Green
Контеса разгледах снимките-приятно сте си изкарали,само не ми хареса бурята ,която сте преживяли.И имам един въпрос-имаше много знамена,но търсих и не открих българското знаме-имаше ли го? newsm78
Вчера си говорихте за диети-е днес попаднах на една снимка,та да ви  я покажа. Laughing

Днес изкарах пилешко филе и снощи правихме рошава салата.Та за днес това ще е яденето.
Пожелавам ви лека и успешна седмица.  bouquet

# 380
Какво е "рошава салата"?

# 381
  • София
Новата визия влезе в действие. За радост Мамма беше обявила, че ще има бутонче Използвай старата визия за такива като мен, на които новата не им харесва. Доволна съм, има право на избор, демокрация дет се вика. Simple Smile

# 382
  • UK
Добро утро Hug

и аз имам да готвя, ама ще го правя довечера, като се върне ММ Crazy При нас е сняг, ама е по-скоро лед ooooh!

Неразбрах защо се получи разцепление тук, но не  е хубаво, нали сме тук за да си "убиваме" времето Hug

На всички  bouquet Hug Hug Hug

# 383
  • UK
Новата визия влезе в действие. За радост Мамма беше обявила, че ще има бутонче Използвай старата визия за такива като мен, на които новата не им харесва. Доволна съм, има право на избор, демокрация дет се вика. Simple Smile

къде е този бутон Валенце? Аз защо не виждам такъв newsm78

# 384
  • София
При мен беше вдясно, не най отгоре, но нагоре, да.

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 11:40 от Валенцето

# 385
Всичко се настъргва на ренде и се реди на редове и става рошава. Mr. Green
Първо е варени картофи и се поръсва сол,после варени яйца,кисели краставички,пак картофи и отгоре се слага кашкавал и се залива с кисело мляко и майонеза.Вчера заради студеното бързо изстина.Харесва ми да е топличка.
При мен беше в дясно горе бутона за старата визия-не ми харесва този нов изглед. #Cussing out
коконче как сте,как са принцеските. Thinking

# 386
  • София
 Blush EmbarassedОбърках ляво и дясно. Коконче, горе вдясно!

# 387
  • Fort Worth, TX
Вале, не ми отговори:-) Трябва да знам как да се организирам:-)

# 388
  • София
Вале, не ми отговори:-) Трябва да знам как да се организирам:-)
Креми, аз ти писах, нали каза, че можеш след вторник и аз ти писах- мога всеки ден по всяко време. Примерно в сряда към 14ч? Или малкото спи тогава?

# 389
  • София
Ехо, кой е тук.. Simple Smile
Контеска, голям студ ви удря. А на басейн с топла минерална вода е прекрасно. Почина ли си малко.. Heart Eyes
Ролито, що да се срамувам, че гледам турски сериали, ами гледам разбира се. Малко трудно и бавно ми върви действието, повтарящо се, но си имат уважени към възрастните хора, семейството, добри отношения, няма лошо. Ненатоварващи са. Ама снощната история на бълг. сериал прехвърли границата на добърия тон и цинизми.  Не съм задръстена, но ми стана гадно.
Вале, в дясно е бутона и веднага се връща старата визия и пише "върни стара визия" или "нова визия". Има избор, това е добре.
Коконче, как се справяш. Бебоците, как са?  Heart Eyes
Отивам да изрина сняг отново на терасата и после ще гладя едно огромно пране.
Приятен! До по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт