Домакини-28

• 31 662
  • 730
  •   1
Отговори
# 390
  • Fort Worth, TX
Люси и Мако дали ще се присъеденят:-) Сряда в 14 е ок.Ти казвай къде.

# 391
  • София
Аз предлагам да е някъде по центъра, примерно  около метростанция Сердика. На теб с метрото ти е удобно, нали?
Поканата важи за всички софиянки, пишете да видим дали ще се посъберем! Hug

Марче, за съжаление възможността за избор е за момента, в един момент няма да я има. Както и да е, ще я приема тая нова визия и това е.

# 392
  • София
Имам питане. Натискам да се върне старата визия и тя се връща, а къде е бутончето "запази промените", някъде долу ама не го виждам.  Praynig

# 393
  • София
Марче, старата визия се връща само за темите, заглавната страница винаги ще ти е с новата визия. Няма бутон запази промените, не е нужен.

# 394
  • при късмета
Аз мога за срадя за 14ч. да сляза до центъра. Пишете ме и кажете къде

# 395
  • София
Добро утро, момичета!

Валенцето, благодаря   bouquet И аз намерих бутончето и съм със старата визия...

Телевизия не гледам. Само интернет - новините, филмите ММ сваля...  Ще изгледам всички детски български, които сте посочили, от любопитство...

Марчева, помощ - как поръчваш билетите? Чета, че някакви разпечатки трябва да направя. Какво е туй? На място не ми се ходи - далечко е...

Зимата преполовини и гледам навсякъде момичета са се притеснили ... Започват диетите... Laughing И аз трябва поне да намаля хапването, че много ми е сладичко Mr. Green

Коконче, и аз не знам защо така стана... Някой се възползвал от недоволството тук, създаде форум и набързо получи без всякакви напъни потребителите. Форумите трудно тръгват... А тук се появи страхотна възможност. Браво на "умника". Не се надявайте, ако форумът потръгне, че няма да има реклами Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Писенце, снимката е много хубава Peace

Вале, Креми - срещичката ли сте спретнали? Супер...

Поли, много работа свърши... Който рано става на този  Бог дава...  Peace

Ма ко, браво на теб... щом и цветовете бъркаш... Wink

Хортензия, стискам палци за зъболекаря. Пожелавам все така да има мерак да ходи при докторите. Peace

Контеса, страхотно пишеш... Защо не опиташ да пишеш разкази, книги... Знам, че сега ви е трудно, но като намериш по-добра работа... да имаш малко време... Опитай  Hug

Аз днес ходих на фитнес, после напазарувах, взех на децата бележки за тази седмица. Голям студ - да седят вкъщи. На Миленка оформят оценките на децата и няма засега нов материал, а Петьо ще пропусне 2 букви и часовника... Ще му обясним вкъщи... Sunglasses

Печката ми писна, напомня ми, че оризът е сварен, отивам да запържа зеленчуци и да направя ориз-китаец... Mr. Green

# 396
  • София
Марче, старата визия се връща само за темите, заглавната страница винаги ще ти е с новата визия. Няма бутон запази промените, не е нужен.
Хубаво, но в темата "Въпроси всякакви", се казва че има, аз това питам, а не го виждам...Няма значение, важното е че сега ми е прегледно.
Людачка, билети съм купила от "Пикадили". , а къде беше стадион Локомотив, не помня. Дали не беше към Илиенци..ще го намерим.  Simple Smile

# 397
  • София
Люска, ти няма да ли да можеш да дойдеш? Дай да видим и на теб ако е удобно по това време или по друго?
Ма ко ,радвам се, че ще дойдеш!
Хм, Марче, нямам такъв бутон, ама при мен не се връща новата визия.

# 398
  • София
Ма ко, Валенцето, Креми. Пишете заведението. Аз ако мога ще дойда. Или някой от вас да ми даде телефона си. Аз ако имам възможност като пристигна на Сердика - ще звънна. Важно да има на кого да оставя Петьо. С Миленка не се разбират много - бият се. Дано свекър ми да се поуправи, че вчера имаше температура... Така, че не мога да дам точен отговор...

Марчева, благодарско, Пикадили по-лесно ще намеря Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 399
  • София
Къде и кога ще е пустата му среща??????? Да се разберем на ЛС, моля Кой ще ми пише???

# 400
  • София
Къде и кога ще е пустата му среща??????? Да се разберем на ЛС, моля Кой ще ми пише???

И аз искам да знам място...

# 401
  • Fort Worth, TX
Аз не съм наясно много с заведенията.Говорим за спирка Сердика на метрото, нали?Това е на Цум.Там нямаше ли Хепи.
Коконче, звучиш една идея по-свежо.Как са мадамите?

# 402
  • София
Аз не съм наясно много с заведенията.Говорим за спирка Сердика на метрото, нали?Това е на Цум.Там нямаше ли Хепи.
Коконче, звучиш една идея по-свежо.Как са мадамите?
На ЦУМ няма Хепи. До ЦУМ има едни други сладкарници...е не съвсем до ЦУМ. Предложение имам ще ти пиша, ама малко по-късно, че имам работа и съм наполовината  Heart Eyes

# 403
  • при късмета
За Хепи не знам дали има. Единственото което се сещам със сигурност е Макдоналдс и в халите имаше някакво заведение.Ако сте сигурни, че има Хепи ще е добре.
По Пиротска, близо има хубава пицария "Айнщайн"

# 404
Хистологията е в норма. Няма нищо злокачествено.

Общи условия

Активация на акаунт