Домакини-28

• 31 567
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Вио честит телефон!Със здраве да си го ползваш!
Лус Петьо да оздравява.Аз Емо като повръща го държа няколко дни на строга диета и влиза в час.
честита поправка на машината.С кеф ще си пиеш кафенце то с нас.
Първия ми ден мина добре.Справих се според мен.Даже ми казаха ,че съм се престаравала.
Надявам се хората да са доволни.Мм и Емо се гледали.Офвам си и Емо казва : а гледал ме тати.Гледа си филма и аз си играя. Laughing
Е непослушни девойки .Една снимка да бяхте направили.В албума щяхте да я сложите.

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 18:56 от titi888

# 631
Компотът е донесен... Дадох една лъжичка на Петьо - и той вика - Да не искаш да ме отровиш, нали знаеш, че мразяМ соковете и чайовете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Казах му, че е новото лекарство... Обеща след 30 минути пак да изпие една лъжичка... Laughing

Айде, капна 1/3 филийка мекичкото в малко сол.... Чакаме резултата... Ако до 30-на минути не "върне", ще дам още малко...  И пи лъжичка "лекарство" - компот Wink

Валенцето, радвам се, че сте прекарали добре... Hug

smile3532 smile3532 smile3532
Скица! Дано се е разминало вече с "връщането" ......

Калинче,аз разбрах(прочетох де),че сте в Англия......Ами каквото-такова и колкото-толкова и според каквото - такова.......  #Silly
Само да сте живи и здрави! Другото се нарежда...... Hug

Браво момичета за срещичката!...И аз...завид,завид....... Crazy

# 632
  • при късмета
И аз се прибрах,
закъснях да взема шефа от градина и ме държа още час навън да поиграе, иначе - уволнена.
Добре се посмяхме с момичетата, но не дадоха да направя снимки. Убавици сме всичките, ще трябва да ни вярвате. Ама бяхме облечени, де много беше студено. Гушкан е много сладка.
Джеймии аз се смях с теб
Луси, дано не повръща повече Петьо. Съжалявам, че не дойде, но те разбирам напълно. Кой ще остави болно дете
Мастър не мисли след всеки пост дали досаждаш, никой не досажда
Славче, ако си сигурна, че е възпален нерв, не слагай топло, в никакъв случай
Писе, страхотни са мартеничките, браво
После ще дописвам, че прекъснах играта на шефа и пак ще ме уволняват

# 633
  • София
Страшна, страшна и прекрасна среща.  Heart Eyes
Ще дойда по-късно и ще разкажа....подробно ама не съвсем, фръц.
Цун

# 634
Че сте красотни съм сигурна, ама все пак трябва и доказателство! Гадинки малки:-)!
Джейми, смях се с теб. Нищо й няма на госпожата, що спи в 7, а?
Славе, мяркай се по-често! Радвам се, че Криста е добре. А ти как пострада? Мажеш ли нещо? Ма ко е нашият ортопед-травматолоб, да каже мехлем.
Луска, дано нямате повече изпълнения! Давай му филийката препечена на Петьо.
Вио, Дея колко е наддала?
Смърфи, какво стана с ТМ?
Смятам да се излежавам в следващите 3 часа и търся компания.

# 635
  • Fort Worth, TX
От сега казвам на градските, че февруари месец съм на линия да си правят сметка.Обаче като гледам май само аз и адашката сме тук:-) А да и Ангела:-)
Славе, радвям се, че вече всичко е ок.
Смърф, какво стана?
Джейми и аз се смях с теб.

# 636
  • София
Засега не повръща повече, ама един киселяк, все иска да си играем, не му се получава нещо да рисува - рисуването е било тъпо.... А мен ме цепи главата... Трето хапче пия...

Поиска ябълка... Да му дам ли?

Джейми, случва се... Смешно се получи... с госпожата Laughing

Славче, ако е нерв ще боли... дано да има някакво мазило за таз работа, аз не знам...

Марчева, чакам разказа ти и ще лягам да спя, надявам се да спим спокойно тази нощ...

Хортензия, къде ще се излежаваш, мила?

Смърфи, новини?

Креми, ти за Пловдив имаш предвид?

# 637
Имам аз съмнения коя суетна госпожа е дала тон на протеста за снимка.Ама ще й простим.Ние вече знаем,че сте красотни.

# 638
  • Fort Worth, TX
Люске, аз съм винаги на линия.Само дай парола:-) Иначе за Пловдив говорих:-)
Ни Смърфа, ни Контеса, ни Кокона?
Марче, къде си?

# 639
  • София
Имам аз съмнения коя суетна госпожа е дала тон на протеста за снимка.Ама ще й простим.Ние вече знаем,че сте красотни.
Laughing
Славче, ти ме зарази!  Mr. GreenНещо ме схвана отзад едната плешка, боли, та се не трае. Случва ми се често, ама е много неприятно. Ще пия един Диклак и ще лягам. Така сме ние на по 105г. А младите по това време на вечерта други работи почват да мислят, ееейййй, мен кокалите ме болят. ooooh!

# 640
  • София

Аз подозирам коя е, ама тя ми е слабост Peace

# 641
  • Sofia
Ей ме и мен... това моето дЯте докато кацне - глава ме заболя и така ме цепи сега...
Със закъснение кацнали... пфуу... докара ми няколко бели косъма, сигурация...

Срещата на мен много ми хареса, искам пак и пак, и пак, и все така... Mr. Green
Сега просто виртуалното ми усещане за присъствалите просто се припокри с реалното.  Hug
Коя от коя по-красотни, ама тази красота, която на мен най-ми хареса, не се снима и вижда - усеща се.... абе хубави хора!  Hug
Само моето гардже беше реално там... благодаря на Марчето, Креми, Валенцето и Ма ко за милите думи по нейн адрес Heart Eyes, ама другите гарджета ги гледахме на снимкииии  Grinning - ми нашите са най- хубави, това си е. Като всички деца от темата ни.  Grinning

Не съм ви изчела, само минах по диагонал, че много сте писали от сутинта... като за главоболието ми...

Поздрави на всички!  Hug

# 642
Тук съм, ама съм се свила един корем ме болиииии, писна ,и! Новини още няма, тук резултатите не излизат веднага, ами след няколко дни. Така че стискайте палци, като се присетите са мен:)

Значи лятото една национална среща ще направим, обещавате нали? Я, кажете, вие еспресо за мен пихте ли? Защо толкова ми се спи?

# 643
  • Fort Worth, TX

Вале, и аз ползвам диклак0.150.мг.Моя хубавец е със синьо око.Това като изяде малко шоколад и става като батман.Вкъщи вратите са разтворени и това диване както е тичал се е шибнал във вратата.
 Laughing

# 644
  • Fort Worth, TX
Тук съм, ама съм се свила един корем ме болиииии, писна ,и! Новини още няма, тук резултатите не излизат веднага, ами след няколко дни. Така че стискайте палци, като се присетите са мен:)

Значи лятото една национална среща ще направим, обещавате нали? Я, кажете, вие еспресо за мен пихте ли? Защо толкова ми се спи?
Мммм, що тъй те боли?Аз съм за.Щом е за срещи пишете ме първа писта.

Общи условия

Активация на акаунт