Домакини-28

• 31 002
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
Ех Марче пак се смея с теб.Ами суетни сме как,нали сме жени.Simple Smile
Хубаво ще е за национална среща.Дано да успея да ви видя.
Мен пак ме зацепи тиквата .От много мозък ще да е . Laughing
Нали има един лаф такъв.
Липсва ми баба яка !Къде е тая жена?Защо не пише вече?
Лошо се разделиха така на 2.Ама не мога да пиша на много места.
Лягам си дами!Утре ще си почивам с вас.

# 691
Ходихме да вечеряме в един турски ресторант, уж цялато меню с турски неща, ама минали покрай южната съседка със светлинна скорост и накрая само имената им турски.
Иначе при ММ нещата са горе-долу ок. Кръвната картина е наред, камъкът не е помръднал дори с 1 мм, въпреки 5-те месеца на хапчета. Той се навива, че като се върне лятото в БГ за отпуска ще се оперира при нашия приятел. Да чукам на дърво досега криза не е получавал, дано и така остане. За съжаление черният му дроб е затлъстял 2-ра степен, та сега дружно минаваме на строга диета. Хем не ядем мазно, пържено, малко алкохол. Ама явно генът ни такъв. Благодаря ви за палците!

Марче - благодаря ти за преразказа. Така и аз си представях момичетата, сега вече нямам търпение да ги видя и на живо. За нац.среща - пак казвам, че ако е в София, осигурявам настаняване на поне 3 души при мен. Ако е в провинцията мога да шофирам, сигурно и кола ще имам. Само да сме живи и здрави до тогава.

Тити - ти това лято ще се връщаш ли?

Ние продължаваме да си гледаме серияла. До утре, красотни!

# 692
Хайде, ставайте вече! От сън спомен няма! Добро утро!
Смърфи, добре, че не расте камъка. А ТМ няма доверие на тамошните лекари ли? Вчера за пръв ден бях без Т. Пия кортикостероиди, защото съм с полимедикаментозна алергия и нямаше как да ме оперират,  как да пия АБ. А се оказа, че има и възпаление, което се е задълбочило от интервенцията, та съм на 3-ти курс с АБ. Няма да пиша повече за това, досадна станах, само исках да та отговоря.
После ще дойда, само да сложа една супа да се вари.

# 693
ДобрЮтро!!!

Ей тъй шА съм днеска.....

Не можах да дочакам снощи разказа на Марчони....Ама много хубаво разказваш и едно образно,та си представих как е било.... Crazy

За пътуване си говорихте.....Аз се напътувах в тоя живот и вече само като чуя,че трябва да събирам багаж(чекиране,чакане,прекачване или каране на дълъг път ...граници и т.н. )....  ooooh! Тц! Мерси! нИ щЪ!  Mr. Green
Даже на почивка като ходим не ходим на хотел(а си взимаме апартамент,за да сме самостоятелни)....Писнало ми е.....
Странно ще кажете вие,ама.....Тва е положението....

# 694

За мен кафето е второ за деня. Станала съм доста рано, но днес ми е изпитът и трябва да се учи.

Като говорите за пътувания, ние утре трябва да отскочим до Солун. За съжаление без преспиване. Мога да ходя в Гърция безброй пъти, но при мен има големи пристрастия, понеже знам езика и с това се занимавам  Simple Smile Ще се убием от пътуване само за един ден, но пък поне ще пийнем фрапе, ще хапнем шоколатини и ще се снабдя с някой и друг козметичен продукт и книжка / вестник / списание. Проблемът е, че в неделя имам още един изпит и не знам кога ще мога да уча за него  ooooh!

Много ми хареса написаното от Смърфи: "Не се ограничавай да пътуваш, ако имаш възможност." На същото мнение съм. Вещите се губят, чупят и обезценяват, но спомените остават. Ние гледаме постоянно да сме някъде, пък било то и из България. И правиме мноооого снимки. В чужбина съм изизала малко, но хубавото тепърва предстои  Grinning От миналата година сме се зарекли да пътуваме поне два пъти в годината, като за 2013 мога да се похваля с цели три дестинации.

Радвам се, че вчера сте си изкарали добре. И на мен много ми се идваше и другия път ще се присъединя с удоволствие. Марчето така хубаво е описала момичетата, че все едно и аз съм била там.

Бягам да уча, а по-късно пак ще дойда, докато си почивам.

# 695
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Това е положението.Пълно щастие в тоя живот няма:-) От вчера камината нещо се опитва да ми пуши от отвора, който влиза в комина.Сега ще слезна до складовете да купя ново, ама като мъж ще имам чак утре:-) Поне сега като се разгоря не пуши.Тази нощ изобщо не успях да спя като хората.Утре сутринта като изстине ще го сменям както мога.Чао ви засега.Голяма мъгла.
Люси, как сте?

# 696
Добро утро и от мен lovekiss
С удоволствие споделям кафенцето на Поли  smile3546
Днес малкия след училище е на ръгби и свободата ми е по дълга  Joy, та затова ми е ден за пазаруване. Ще съм в разход цял ден, че най-близкият ми магазан е в съседното село  motor
Аз обичам да пътувам с всякакъв транспорт, дори и с катър smile3521 , но най ми е досадно със самолет и то заради  smile3546 та за това из европата сме с кола travel
Хубав и усмихнат ден ви желая   bouquet

# 697
Ехоооо,пътешественичките,как е?
Добре дошла на Ladybird!
Много добре ви се е получила срещата,браво!И аз искам национална,ама да видим...
Коконче, Praynig
Хортензия, Hug
Ма ко  hahaha опасна скица си.междудругото и аз като пътувам без колан все това си мисля да отговоря ,ако ме спрат.ма при мен ще мина,щото си имам коремче,в 5-ти постоянен съм Joy
Креми,успех с камината
Също обожавам да пътувам,без значение с какво.Но за кораб си ме е страх,щото не мога да плувам и само при мисълта и се ужасявам
За метеорологичната обстановка е по-зле отколкото го дават по новините.Казват че е овладяно положението и пътищата са почистени,ама нъцки.Почистено е само до дома на кмета и СИЕ  #2gunfire
А движението и да не бе забранил кмета пак нямаше как да се движат МПС-та.ако имаше подкарани 20 коли в целия град,то 15 от тях закъсаха.Ни таксита,ни маршрутки,нищо бе.А ако някой има нужда от Бърза помощ просто го отпиши(сори,ама си е така).Днес поне спря да вали,има вятър,но е -14 градуса.
Ето ви снимка от едно от главните кръстовища в града

# 698
  • при късмета
Добро утро,
гъста мъгла има тук, отвратително е. Днес за първи път успях да дремна като се върнах от градината.
Луси как сте, не си писала?
Бонболина, дано се размръзнете скоро. Вашите управници са за убиване.
Креми, не разбрах какво трябва да сменяш, ама дона го намериш
Поли успех на изпита
Вио да метнеш малко кифлички като станат, да не ни забравиш
Мушкатова още в 7 ч. заготвила, а аз още не съм го измислила  newsm78 ще сложа хляб и после ще видя.
Май на спагети ще сме днес, а утре ще направя нещо за 2 дни. Мислех да отида малко да напазарувам, ама хич не ми се излиза на тая мъгла. Ще го измисля, като пия още едно кафе

# 699
  • Fort Worth, TX
Мако, розетка трябва да сменям.Уговорих се с един от работниците в склада.Утре ще дойде и ще я сменим плюс , че ще я подмаже с цимент за уплътнение.Вероятно пуши заради мъглата.При нас цялата гора е в скреж.
Калинке, и ти в отбора на пафкащите.
Мако, вие сте люти фенове на спагети.Аз също много обичам.Карбонара са ми любими.
Бонбон, много сняг имате.

# 700
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!

Моето гости се размина. Приятелката ми ми се обади, че е възпрепятствана да дойде.
Благодаря за закуската, Поли! Изглежда апетитно! Успех на изпитите!

Аз си пийвам чайче, черпя по едно, в случай, че има и други чайолюбци като мен! Simple Smile

newsm50 Добре, че имам сготвено от снощи, та поне това няма да се чудя какво да правя. Незнайно защо ни спряха водата.  Crossing Arms Леле! До 19 часа ще сме без вода!  Shocked Ненормалници. Не го смениха тоя водопровод най-сетне, вечно се дъни и само го кърпят и седим без вода редовно. Close На село по-рядко оставаме без ток и вода отколкото тук.  Sick

Смърфи, много се радвам, че изследванията на мъжа ти са добри! Успех с диетата.

Хортензия, бързо възстановяване! Дано не се налага да пиеш повече лекарства!  Praynig

Мастерче, и аз не обичам на хотел. Много ми е стерилно.  Rolling Eyes
Нещо съм се омърдяла аз. Никъде не ми се ходи, даже и на кратки разстояние. Искам свят да видя, ама ако може да се телепортирам и някой друг да стяга багажа. Изприщвам се сега като трябва да стягам багажите, нали на две места живеем. И непрекъснато нещо се разнася напред-назад. Колкото и да съм сръчна и минималистична пак се пълни багажника.  ooooh! Аман!

Аман вече с тая зима дето ги изненадва вечно... Баси!  Crossing Arms Сняг през януари! Уау! Каква изненада!  ooooh! Ма снегорина не го пускаш като спре да вали, то и до март може да реши да вали. Пускаш още на първата снежинка, не да чакаш да натрупа и после да се чудиш какви да ги дървиш. Ясно е, че на някои места положението е по-сложно, ама има си начини за всичко, малко акъл и желание само трябва.

хаха! Нещо съм яхнала метлата днес!  af newsm29 afwitch

# 701
Привет!  wavey
Лус, как е Петьо?  Hug
Марче, много хубаво разказваш, все едно съм била там.  Simple Smile И аз искам интернационална среща. Hug
Бонболинке, много сняг имате. Ние сме малко по на юг, но и при нас  снегът е доста и не е добре изчистено.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 702
Добро утро. С разказа на Марчето и ние бяхме на срещата ви  Simple Smile
За националната среща съм първа,ама и с бебе,че и с мъж. Не мога да го убедя моя да ходя дори до нашите в съседния град без него. Настава война. И затова с тях,че да дойда.
Днес ме боли глава и въпреки аулина продължава. Сега уж пия кафе,че да видим. Утре ММ е наряд и съм наизвадила едни меса,че сме на месо утре,а той е с 24-ва часова смяна.

# 703
  • Fort Worth, TX
Стади, и аз ще съм с мъжа ми, ако си е в Бг.В случай, че го няма ще дойда с някой от големите.Да има кой да гледа Сашо, докато си пия бирата:-)

# 704
  • Sofia
Привет, красотни! Simple Smile
Аз едва сега си направих кафето...
Късно станахме, закуска да сложа на чедото, дойде куриер и като си отворих пратката... обърка ми сутринта.  ooooh!   Вместо шампоана на Гушкан, са сложили душ гел, та сега "объркана пратка"...  Добре е разбира се, че не ми е спешен.

Ста ди, съчувствам ти за главоболието, вчера нали беше мой ред.  Дано ти мине бързо.  Hug
Креми, ти оправна, дано не пуши вече, което там пуши...   Hug
Смърфи, успех с диетата!
За ситуацията при Бонболина, Нощни доре го е рекла, добре че е яхнала метлата.  Laughing
За националната среща ми е рано да говоря, не мога да предвидя от сега. В жегите например изобщо не трая... пролет и есен сме си в Сандански... та ще видим като наближи. Иначе там е много хубаво, та може да го имате предвид за място на срещата, но не лятото, в жегите.  

За сега ставам да си сипя кафе и ще се пробвам да мисля... какво да се яде.
Хляб е ясно, че ще правя. Simple Smile Другите работи... за каквото ми блесне муза - това ще свърша.  Wink

Хубав ден ви желая и да не ви се налага да се съобразявате с мъглата.  Hug

п.п. О, вече взеха (тъкмо сега) сгрешената пратка. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт