Домакини-28

• 31 648
  • 730
  •   1
Отговори
# 420
  • при късмета
Марче, Пиротска е улицата от ляво на Халите. Заставаш с лице към халите и улицата която е отляво на сградата е Пиротска. По лесно от това не мога да ти го обясня
А, Луси писала

# 421
Благодаря,
мили момичета! Ех, как ви завиждам за срещата! Аз ще чакам лятото Смърфи да организира национална.Simple Smile

# 422
  • София
Да, бе да. Тя беше едно време Жданов, нали и излиза на Ж. пазар. Пресечка е "Вашингтон. Там е Електроимпекс, нали, ми да, там съм работила. А ако е лошо времето и вали сняг  newsm78
Благодаря,
мили момичета! Ех, как ви завиждам за срещата! Аз ще чакам лятото Смърфи да организира национална.Simple Smile
С теб....лятото. Ей го е, къде е Пловдив.  Simple Smile

# 423
  • Sofia
Люска, благодаря за вниманието! Аз в сряда съм ангажирана, по обяд ще изпращаме голямата щерка за Германия, но така или иначе не се чувствам комфортно да ви се представя реално... за сега.  Hug  Това е.  
Надявам се да видим снимки. Simple Smile

Ул. Пиротска и бивша Жданов, да. http://www.bgmaps.com/link/A30DF36F817A5A17F33D9B2B6CE4D80E

# 424
Хортензия браво за изследването!!!   bouquetА какво казаха за температурата?  Thinking
Момичета-завиждам ви за срещичката и ви пожелавам хубаво време!!! Heart Eyes
Дадоха ми схемички и модели на гривнички и запрятам ръкави да правя мартенички. Mr. Green
Чао ви за сега.  love001

# 425
  • София
Морена........ newsm78 заради теб влезнах отново и зарязах прахосмука на средата на хола.

# 426
  • при късмета
Да, Марче, точно Жданов, майка ми още така й вика.
Ако искате да се чакаме в подлеза, ако искате в пицарията, както кажете. Май ще е по-добре в пицарията.
Вале, ти ако хващаш метрото на "Люлин" може да се чакаме още на тръгване, ако тръгваш от тук де

# 427
Здравейте момичета! Значи така, среща без мен, хммм.  Crossing Arms То лятото, докато дойде, я камилата, я камиларя. Но ще се организираме и тогава, обещавате, нали?  Praynig
Само да ви кажа, че има едно голямо Хепи на ъгъла на Витошка и Александър Стамболийски срещу площад Света Неделя. Там май ви е най-близо до метрото, дори и да е лошо времето, от метрото до там са 100-на метра. Марчето може да паркира на паркинга на Шератон или на синя зона в уличките.
Днес сутринта ходихме в ММ в болницата да дава кръв, стискайте палци за добри резултати.

Хортензия - супер новина, много ме зарадва. Hug Повече никакви проблеми, от здраве де не се отървеш.  Peace

Леле, Контеске, какви са тези снежни бури при вас. Добре, че сте се прибрали невредими.  Praynig

Тити - съжалявам за дядо ти, дано пък получи някакво съществено подобрение.

Лус - и ние се биехме със сестра ми, ама това беше някакъв период. Ела да видиш сега как сме! Heart Eyes

Марче - много ли сняг има? И наши приятели са с голяма тераса във вашия квартал и вчера ни разказваха, че я чистят като понатрупа малко, че после като я изтърват, нямало чистене.

Моренка - голямата щерка да не учи в Германия?

Валенцето - тази рошава салата влиза в тефтера за рецепти за гости. Peace

Поли - и майка ми гледа турски серияли и казва същото като теб - успокояват ме. Щом нещо ти действа така, значи е добро за теб и няма нищо лошо.  Peace

Креми - все ще те питам защо непрекъснато пътуваш между Пловдив и София. И ние го правихме всеки уикенд, в София не оставахме за почивните дни.

Ма ко - как е на шефа окото? Няма проблеми, нали?

Писенцето - и аз днес отивам да си потърся малко материали, и за мартенички, и за картичките.

Коконче - кажи с две, три думи как сте? Теичка наддава ли? А Стефани как е? А и каквото друго те мъчи, нали знаеш, че сме тук!  Peace

Отивам да се рея из дебрите на форума.  Wink

# 428
  • Germany
Хортензия, много се радвам за добрите резултати! Дано никога повече нямаш такива притеснения!

# 429
  • UK
Смърфи Hug Hug Hug

Хортензийка Hug как се радвам за теб Peace  и твоите резултати

При нас обаче, положението е зле ... не, не с бебките, те са добре, слава богу  Praynig и наддават Heart Eyes Но с мама ... нещата не са добре ... зле, са резултатите от хистологията и, сега чакаме и едни други и ако са ОК се започва веднага химиотерпаия, защото има много разсейки, поразени са много органи Cry Cry Cry

Неискам, да ви товаря с моите проблеми, знам че сте тук и сте до мен, но неискам да товаря темичката, затова само ви чета основно и серадвам с вас и стадам също с вас!

Тите много съжалявам за дядо ти Hug

И аз искам на среща, ама ще чакам и аз лятото Crazy а и няма на кого, сега да оставя, дори и за малко бебонките, тааа ще ги мъкна с мен hahaha

На всички много прегръдки и целувки от мен!!!   bouquet
Не си мислиете, че съм ви забравила или пренебрегвам нарочно, неее просто ... не ми се пише момичета Hug Hug Hug Embarassed

Но

сърцето и душата ми плачат... за мама  ... от тази болка и кърмата ми спря ...

# 430
  • София
Смърфи, споко.  Hug Стискам палци всякакви. Всичко да е на ред на ММ.
 Да видим дали тази ще се състои, а до лятото вече със сигурност. Да, на терасата се събира много, беше високо повече от глезен и ако я оставим , ще чакаме чак до пролетта да се размрази. ММ ми е купил една огромна лопата от Бау- бау ли беше от Баухаус ли... и с нея е лесно. На олуците си имаме жички та там се саморазмразява само.  Simple Smile Много е удобно. Днес има слънце и се топи, вече не е както беше декември преди години, слънцето започна да напича. Няма да се задържат снеговете, идва пролет... Heart Eyes
Моренка, детето в Германия ли учи ?? Чудесно, чудесно!!
Коконче, не са добри новините за мама. Ще стискам палци за другите изследвания да са по в норма. Дано! Hug
Сложих да печа хляб . Онзи на Моренка, днес на него му е ред.

# 431
  • Sofia
Ааа, не, не учи там, тук си е ученичка. Отива на гости на чичо и леля си за малко и на шляй пазар... бях писла. Simple Smile

# 432
  • София
Ааа, не, не учи там, тук си е ученичка. Отива на гости на чичо и леля си за малко и на шляй пазар... бях писла. Simple Smile
Е, пак чудесно. Най-обичам шляй пазар , а там си струваааааа. .. Simple Smile

# 433
Коконче - стискам палци да започне най-скоро химио. Praynig Добре, че бебките са добре, че поне една грижа по-малко. Знам, че не можеш да се успокоиш, ама все пак, за да успееш да ги кърмиш повече. А знае ли се откъде е тръгнала тази гад?
Ама нямам нищо пртови да вземаш бебките с теб лятото, тъкмо ще са пораснали и ще мога да ги мааачкаам  Heart Eyes

Моренка - о, и аз искам на шлай пазар в немско. Party

Марче - едни приятели си сложиха отопление на пътеките и пред гаража (те са вкъща) и са много доволни. Не беше евтино, ама за забравили какво е чистене на сняг. Wink

# 434
Хортензийка,браво за резултатите.Само здраве ти желая.
Коконче,няма какво да кажа. Hug и гледай да си спокойна,че бебките усещат.
А за лятото и аз ще взема Гого и ще е весело  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт