Домакини-28

• 31 616
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
Контеска, вие ако искате гражданство, там има ли такова условие, като в САЩ например, да не сте излизали 5 години или друг, такъв срок?
Сложих мусаката да се пече.

Ние първо гражданство трябва да вземем ,а след това е паспорт.
И тук мислех ,че е като в Англия; трябва в 5 те квалифициращи години да не сте извън страната за повече от 90 дни във всяка квалифицираща година.Но се оказа,че в 5те години ако излезеш някъде ,няма значение срока, не ти се зачитат за 5те години, т.е. отиваш си до България за две години ,а си направил 3 тук , като се върнеш поне още две трябва да проживееш за да станат 5 .

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 19:00 от Анонимен

# 496
  • Fort Worth, TX
Контес, с тоя геврек ми потекоха лигите:-) Мога да ям от тях до пръсване.Ами студено си беше.За  теб си пролет сравнено с вашите минуси:-)
Люске, докопал ви е грипа.Това е мн заразно.Слагай маска, че да не те подлепи и теб.
Смърф, всичко ще е ок.
Джейми, мъжа ти как диетува:-) у вас все нещо засукано.
Аз такива съм ги забранила вкъщи:-)

# 497
  • София
Аз и маска слагах навремето, ми нищо не помага, когато едно от децата се разболее, следва другото, после съм аз. Задължително. Мъжът ми не е толкова кекав като мен и рядко прихваща.
Люси, как е детето сега?

# 498
Студено ми е, лежа завита и пия чай. Не е като на разболяване, просто се намръзнах сутринта.  ooooh!

Марчето направи ли се красива? Wink

Ма ко - утре по твоята рецепта ще готвя!  Peace

Джейми - как е днес в Бс? Майка каза, че сте очаквали сняг утре?

Вио - душичка златна е Ванко, да ти се скъса сърцето като не му се прибира вкъщи! Браво и на Дея!  Heart Eyes

Тити - каква е тази питка с пиленца? Като декорация или има пилешко месо в нея?

Валенце - миналата година каката нали ходеше в някакво училище? Тази година как е?

Лус - защо не пийте превантивно витамини?

Сега ще пусна и камината, за срамотата, че вън едно слънце грее...

# 499
  • София
Петьо спи, на всеки 3 часа дига температура. Не пие вода, нищо... веднъж яде 2 пилешки хапки от Бъргер кинг - ММ отскочи да му вземе... Хапна, дадох му лекарство за Т и пак спи... И мен ме тресе...

На децата давам витамините цялата зима...

Утре към 12, ще ви кажа дали ще идвам на срещата...

# 500
Джейми, мъжа ти как диетува:-) у вас все нещо засукано.

Днес е на въглехидратен, за обяд и вечеря имаше една доза милинка, утре като се прибере сутринта ще си свари тиква, защото е плодов ден.Ние с децата си хапваме от всичко по много Simple SmileВсъщност все по- рядко правя нещо защото се яде само вечер и събота и неделя през седмицата ядем на работа/градина/училище.
Той мъжа има воля и само гледа, е за рождения ден пак беше въглехидратен и хапна за вечеря торта.Килограмите не ги контролираме, но всички виждат разликата в лице е отслабнал, колана на панталона е преместен.

Джейми - как е днес в Бс? Майка каза, че сте очаквали сняг утре?

Днес поотпусна следобед , но сега се показах навън духа вятър Sad и ако завали( както го дават в прогнозите ) ще го заледи отново. То толкова не е страшно че вали сняг, ами това че не се почиства, из града не знам как е , но тук в квартала се чистят само главните улици по които се движат автобусите, и снега ще се стопи като дойдат щъркелите...

# 501
  • София
Ехо...добър вечер!
Нещо ми е,  като нищо. newsm78...цял ден се мотах из къщи. Не, това не е на добре. Не съм в настроение, студено ми е, чудя се какво да правя. Пускам си филм.

# 502
Ох, Луси, дано минава по-бързо! Трябва да го накараш да пийва по малко, лошо е, ако се обезводни. Осцилококцинум нямаш ли?

# 503
Марче, какво става, душа?

# 504
  • София
Люси, не се притеснявай, ние пак ще направим среща, важното е детето да е добре. А щом и теб те тресе нищо чудно да те е прихванало. Дано не е! Почивайте вкъщи, друг начин няма.

# 505

Нещо ми е,  като нищо. newsm78...

Едно ми е свинско.....Едно ми е винско.....Пу! еЙ ГО На - ЕДНО МИ Е НИКАКВО.........

# 506
  • София

Нещо ми е,  като нищо. newsm78...

...Пу! еЙ ГО На - ЕДНО МИ Е НИКАКВО.........
Как позна, точно, точно... hahaha Joy Joy

# 507
  • София
Аз пък съм се притеснила. Марчето каза, че се е понаправила за утре още по-красотна, тя не че иначе не е, сигур всички сте некакви мацки...а аз ...маааани! Мислех днеска да се боядисвам, ма не остана време .

# 508
  • София
Аз пък съм се притеснила. Марчето каза, че се е понаправила за утре още по-красотна, тя не че иначе не е, сигур всички сте некакви мацки...а аз ...маааани! Мислех днеска да се боядисвам, ма не остана време .
Това не е вярно.!!! ЦЯЛ ДЕН  се размотавам по нощница и с разрошена коса и само се замих от тук от там. МЪР-ЗИ-МЕ страшно.  Heart Eyes

# 509
  • София
Марче, ма направо ме успокои, лягам си в мир със себе си !  Hug
Утре по нощничка ли ша додеш? Мойта е розАвка, баш на прасенце приличам.

Общи условия

Активация на акаунт