Домакини-28

• 31 561
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
.... това диване както е тичал се е шибнал във вратата.
 Laughing
Оф,Божееей!  ooooh! ........Ама "шибване" е било......Щом е синьо..... ooooh!

Альооооу.......мАРЧОНИИИИИ.......Я тука на отчет за срещата бре! Ааааа.......Как сЪ измъкна по финтифлюшка......Айде,раздрънках ,дано чуеш,та да се появиш .....Любопитните сме много бееее.....Айде разказвай де......

# 646

Как сЪ измъкна по финтифлюшка......

Ох, не мога... Joy Joy Joy

Креми, щот станах на 100 години и още ме боли като съм в цикъл. Не разбрах, Диклак на насиненото око ли ще слагаш?

# 647
  • при късмета
Креми, сега пък той ли е син, сложи нещо студено, ако не е късно, де
Смърфи какво става с теб? От притеснение за мъжа ти ли те боли корем или си пипнала някой вирус, както вчера ти беше студено? Стискам палци за мъжа ти
Вале, твойто на плексит ми прилича повече, щом е често явление. Забележи дали се получава, като стане влажно времето, влажно, не студено и при преумора на крайника.
Морен, сега спокйно, кацнала е.
Аз си представям каква ще съм, като дребния започне да ходи сам нагоре-надолу  ooooh! Джи пи ес ще му сложа
Хортензия ти свали ли окончателно Т?
Луси, щом е спрял да повръща се оправя. Дано ти мине главата  Hug Като се наспите ще сте по-добре и двамата
Моите легнаха, с баща му се опитваме да го слагаме малко по-рано да ляга, че сутрин му е трудно ставането. То и на мен, де ама кой ме пита  Laughing Опитвам се да си легна, като го оставим на градина, но не ми се получава да дремна. Стана ли веднъж край, няма заспиване през деня.
Айде после пак, че дълго стана

# 648
  • UK
здравейте момичета
утре моята мама започва с химиотерапията  Cry Изобщо ... не съм убедена в ползите от нея, по-скоро смятам, че вреди Cry

Хич, не ми се пише, извинете че товаря темичката и  вас ...
 bouquet

# 649
коконче не товариш изобщо темата!  Hug
Бъди силна и заради нея и заради малките принцеси!!!

# 650
Ма ко - че ми е притеснено, притеснено ми е, ама на моето сега му се вика
Скрит текст:
месечен цикъл с екстри  Twisted Evil

Коконче - стига с това "товарила ни". Не ни товариш, каже дали с нещо може да помогнем!  Hug
Сподели, поне няма да го задържаш в себе си. Щом утре ще започва химио, значи вторите изследвания са били добри? Има полза от терапията, но много и зависи откъде е тръгнало всичко. Не се настройвай негативно за терапията!  Peace

Хортензия - а защо ти изписаха кортикостероиди след операцията. Те понижават имунитета и може заради това да поддържаш температура?

Моренка - след толкова полети, все още ми се изправя косата като пътувам или някой близък пътува. За това си следя полетите онлайн и знам кога е излетял, кога ще чацне, има ли закъснение и т.н.

# 651
  • Fort Worth, TX

Как сЪ измъкна по финтифлюшка......

Ох, не мога... Joy Joy Joy

Креми, щот станах на 100 години и още ме боли като съм в цикъл. Не разбрах, Диклак на насиненото око ли ще слагаш?
Неее.Исках да кажа, че и аз го пия за болка.
Мако, късно е:-)
Коконче, кураж и сили.Няма да ти казвам да пишеш щом не искаш.Обаче драсвай по някой ред да казваш как сте.

# 652
Кокона  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 653

И от мен стиснати палци......Да пие много фрешове след химиото,за да чисти организма......Да взима "Деган",ако й се гади.....И да взима добавки(майтаке на капсули примерно) ......

Къде е "гадта" ? На кое място?  Rolling Eyes

# 654
  • София
Коконка, не ни натоварваш... Дано да помогне терапията.... Стиснати палчета.

Мастерче, много ме веселиш...

Марче newsm20, ела!

Ма ко, джи пи ес ще слагаш, а smile3532

Смърфи, всеки полет е притеснение, независимо колко трае.... Hug

Моренка, споко, казнал е! Hug Peace

Хортензия, а освен температура има ли някакви оплаквания?

Последна редакция: ср, 29 яну 2014, 21:57 от luss

# 655
  • София
Имам аз съмнения коя суетна госпожа е дала тон на протеста за снимка.Ама ще й простим.Ние вече знаем,че сте красотни.
Как позна бре, душа-камбана  newsm78 Ти си ела в България и ще видиш кой е суетен....ще те изтипосам на кадро  Heart Eyes
Отивам да чета , че ние докато сме били на среща , тук са  се вихрили яко . Не мога да му хвана ни началото ни края . Креми, изпуснахме им въжето, разпусната работа.  Simple Smile
 Ще си водя бележки.

# 656

Подмааааазззз..Ииииии..... Разгеле.......

# 657
  • София
 smile3521 smile3521 smile3521
Тука е... Разказвай...
smile3508 smile3508 smile3508

# 658
  • при късмета
Коконче  Hug Смърфи правилно ти е казала да не се настройвате отсега, че няма да помогне. Трябва и ще помогне  Praynig
Ще му сложа Люска, само да измисля как
Аз на самолет не знам дали ще се кача някога. С тъпата ми глава съм гледала поредицата "Самолетни катастрофи" няколко пъти  ooooh!
Ама и на нищо плаващо по-малко от Австралия не се качвам, та как ще стигна до там не знам  Thinking
Бонболина, току що чух в рекламата на новините, че при вас са забранили движение на автомобили изобщо  ooooh! такъв ад ли е наистина  Shocked

# 659
Ма ко, то и мойта глава проста, и аз съм ги гледала няколко пъти, хем се знам какво шубе съм. Но се качвам на самолет, стой та гледай. И на кораб ще се кача, ама от онези големите и луксозните. само живот и здраве да е! Не се ограничавай да пътуваш, ако имаш възможност.

Общи условия

Активация на акаунт