Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 985
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 15
  • Испания
Днес отново имам проблем със зареждане на страниците във форума. В 16.25 БГ време зарежда 5 минути. В 16.35 - 7 минути.

Не знам дали по същото време и друг потребител е имал проблем.

# 16
Днес цял ден съм на линия, не съм имала абсолютно никакъв проблем със зареждането, т.е. проблемът не е от към сайта.
Предала съм на системните администратори да търсят проблем със свързаността и достъпа.

# 17
Здравейте, поправих настройките на профила си да НЕ получавам известия за отговори по темите , чрез и-мейл, а пощата ми продължава да се пълни. При запазване на настройките след това излезнах и пак влезнах в профила си, а продължавам да получавам мейли.

+ Отказах да получавам известия и отговори по една тема: "Нападнаха Ахмед Доган......", а продължава да ми излиза като известие.

Ще съм много благодарна да ми помогнете.  bouquet

# 18
Изчистих всички теми, за които получавахте известия. Ако пак получавате известия, които не желаете, пишете.

# 19
Има ли как да НЕ получавам мейли с известия, а да продължавам да ги получавам на профила си.

Моля махнете отговорите и известията за темата за Ахмед Доган.

Аз държа да получавам известия и отговори едновременно, но не и на пощата си. Има ли такъв вариант ?

# 20
В момента в Известия тук в сайта ще получавате информация за темите, за които сте пожелали това, т.е. сте се абонирали.
В пощата няма да получавате известия.

По отношение на Отговори - това не е абонамент, а информация за нови отговори в теми, в които имате публикация. Няма отписване и записване. Пише го и в първия постинг на тази тема.

# 21
Супер благодаря   bouquet

# 22
  • Добрич
Може ли да ми бъде изтрит този коментар,направен преди около 2 години? Понеже вече не е актуален,проблема е отстранен. След него няма цитати и няма да попречи на смисъла на останалите постове.

П.С. Видях,че сте го изтрили,Благодаря!

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 19:36 от Sneakers

# 23
Моля , обърнете внимание на потребител  Профил: ne_na_aec
Не е форума мястото за агитация  Peace

# 24
Тук ми изписка антивирусната: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=665026.540

Прочетох за други потребителки, които се оплакват от зареждането сайта. От края на миналата седмица и при мен има такъв проблем. Не намирам закономерност. Просто понякога зарежда необичайно бавно. Само тук имам този проблем.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 01:13 от hot tea

# 25
Някоя от картинките в онази тема вероятно предизвиква реакцията на антивирусната.
Ще ми е необходимо точното съобщение, за да мога да открия коя точно проблемната картинка.

По отношение на зареждането, предала съм за проблема, но за момента не могат да намерят някаква индикация, че има проблем със сайта, нито да хванат някаква закономерност. Следи се свързаност, натовареност и т.н.
Моля, потребителите, които имат такива проблеми, да споделят с какъв браузер (вид и версия) работят.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 02:00 от Mamma

# 26
По отношение на зареждането, предала съм за проблема, но за момента не могат да намерят някаква индикация, че има проблем със сайта, нито да хванат някаква закономерност. Следи се свързаност, натовареност и т.н.
Моля, потребителите, които имат такива проблеми, да споделят с какъв браузер (вид и версия) работят.

От известно време ми се случва същото, мислех, че при мен е проблема.
Мозила, последната актуална версия.

# 27
Някоя от картинките в онази тема вероятно предизвиква реакцията на антивирусната.
Ще ми е необходимо точното съобщение, за да мога да открия коя точно проблемната картинка.

За съжаление моята антивирусна показва само веднъж. Simple Smile После направо блокира линка. Ако пак се случи ще обърна повече внимание какво не и харесва.

# 28

И при мен се получава 2-3 пъти дневно. IE9 (64 битов) на единия компютър и Мозила (най-новата версия) на другия. По същото време останалите сайтове работят нормално.

# 29

Това не го бях прочела. Аз съм с Опера 12.12  Има ли вариант да е от интернет доставчика? Моят е нет1.

Общи условия

Активация на акаунт