Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 990
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, не съм сигурна, че точно Вас трябва да тормозя, но вие сте ми последен изход... От известно време получавам бюлетина на бг дама, от който въобще не се интересувам и макар, че периодично местя в спама, той пак изплува. В самия бюлетин няма опция "отписване", няма и контакти на страницата. Държа да подчертая, че никога не съм се регистрирала да получавам пустото чудо, поне не съзнателно, а сега не мога и да се откажа. Имате ли идея за контакт, чрез който да се свържа с администраторите?

# 46
  • София
По отношение на бюлетина - от първия брой, в който се анонсира новия ни сайт, досега, във всеки един бюлетин най-долу пише:

Вие получавате този e-mail, защото сте регистриран потребител на BG-Damma.com или форумите на BG-Mamma.
Ако не желаете да получавате седмичния ни бюлетин, моля последвайте линка.

Цъквате на "линка" и повече няма да получавате бюлетина.

# 47
# 48
  • Испания
Ако е някакъв ориентир за прекъсването на връзката с форума: току-що беше невъзможно да вляза в която и да е тема от 21.59 до 22.04 часа /българско време/. Страниците не зареждаха.

Следобяд пак имах проблем в продължение на 8 минути.

# 49
  • през девет планини в десета
Искам да ви попитам защо ми се струва , че са ми истрити някой постове?

# 50
  • София
Опитвам се да си сложа нов аватар. Размерите са 122 х 160 пиксела, обаче системата го отхвърля като прекалено голям. Къде бъркам? Ето и самия аватар http://prikachi.com/images.php?images/535/5800535x.jpg

# 51
Onna-bugeisha, правилният линк към аватара Ви е: http://prikachi.com/images/535/5800535x.jpg

# 52
  • София
Благодаря   bouquet

# 53
Искам да ви попитам защо ми се струва , че са ми истрити някой постове?

Имате изтрити някои публикации, да. А именно:
4 публикации, съдържащи само емотикон
1 публикация, съдържаща само цитат

В две теми сте имали по две поредни публикации, които са били една след друга и са обединени - т.е. съдържанието им е обединено в първата публикация, а втората е премахната.

Ако желаете да допълните свой отговор по дадена тема, не е необходимо да публикувате нов постинг, може да ползвате бутона Редактирай, за да добавите текст в предишната публикация.

# 54
predi malko se registrirah no ne moga da vlizam v profila si izpsva mi 4e trqbva da imam kod za aktivacia no ne go polu4avam v abv po6tata si molq pomognete  newsm78

# 55
Здравейте,
Моля, имайте предвид, че тук в БГ-Мамма писането на кирилица е задължително!

Проверете спам-папката в пощата си.
Ако не намерите писмото (изпратено е от нашата система), то ми пишете на имейла - mamma (at) bg-mamma.com като в писмото укажете потребителското си име.

# 56
Здравейте.Има някаква огромна картинка в подписа ми,която аз НЕ съм слагала...... ShockedПри условие,че преди месец и нещо системата отхвърляше моите,които са в допустимите размери,как това нещо се е  озовало в подписа ми? #Crazy

# 57
Изчезна......... Thinking

# 58
В подписа ви има поставен код за две изображение.
Няма кой да постави изображения в подписа Ви, освен Вие, човек, който има достъп до акаунта Ви и модератори/администратори.
Модераторите и администраторите премахват недопустими подписи или изображения с по-големи размери, но никога и по никакъв повод не "поставят" аватари и подписи на потребители, освен ако самите потребители не са ги помолили за помощ.

Доколкото виждам адресите на изображенията са от сайт за оразмеряване на снимки и вече не са достъпни.

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Според условията на сайта снимките там се премахват 20 мин. след качването им.

Цитат
Your picture is automatically deleted from our servers in 20 minutes after resizing your picture.

Щом сте ги видяли, то значи е било направено току-що, т.е. максимум в последните 20 мин.

Проверих логовете за модерация, няма модераторско действие, свързано с Вашия профил.
Ако със сигурност Вие лично не сте правили промени по профила си, то помислете кой има достъп до компютъра/акаунта Ви, дали не сте влизали от друго място/обществен компютър. За препоръчване е да промените за всеки случай паролата си.

# 59
Благодаря за отговора.   bouquet
В никакъв случай не съм имала предвид ,че някой от модовете или администраторите е слагал нещо в подписа ми.Просто толкова се учудих на този бус с някакво лого,че като изчезна секунди по-късно,реших,че вече съм готова за лудница... Mr. Green
До акаунта ми тук имам достъп само аз,до компютъра в последните месеци също,обществен такъв не съм ползвала с години...Както и да е,не е болка за умиране. PeaceНо наистина ми се стори странно... newsm78

П.п. Сега се сетих,че май (не помня... Embarassed) си синхронизирах акаунта тук с профила във ФБ.Може ли от там да е "проблемът"? Thinking

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 23:59 от Mirkata

Общи условия

Активация на акаунт