Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 991
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 60
Не, няма как от ФБ акаунта да се интегрират снимки в профилния подпис тук.
Както писах и по-горе, единствените варианти са:
- модератор и администратор (изключено в случая)
- Вие
- някой, който има достъп до профила Ви тук
- в случай, че е синхронизиран с ФБ - някой, който има достъп до ФБ акаунта Ви.

Пак напомням съвета си - променете паролата си тук, на пощата и на ФБ за всеки случай.

# 61
  • София
Мамма, ето снимка на проблема, който обсъждахме преди няколко странички. Продължи около 14 минути, абсолютно всички други сайтове и страници работят нормално.

# 62
Много труден достъп до форума днес... Confused Едва се отварят страниците, няма връзка по няколко минути, изобщо... мъка. Моля за инфо поне, защо и до кога ще е така, че е доста досадно.

# 63
  • Sofia
Първата тема в този подфорум се редактира и дава актуална информация от вчера в 16.00 до момента.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700663.0

# 64
  • Испания
Но проблемът не е от вчера или днес.

# 65
  • Sofia
Да, но въпросът бе за днес.
И днес причината е профилактиката, която е обявена.
А причината за профилактиката е проблемът, който не е от вчера или днес и се разисква в последните няколко страници.

# 66
  • Испания
ОК. Благодаря.

# 67
Имам питане - като мама на малко бебче с ограничени финансови средства винаги се опитвам да пазарувам от някъде, където нещо в момента е в промоция. Ще ми се да пусна някаква такава тема (не видях да има нещо подобно), където да можем да обменяме информация за актуални промоции на памперси, храни, дрешки и въобще всичко, свързано с бебчето. Би ли се приело за реклама в такъв случай споделянето на магазини, марки и т.н.?

# 68
В подфорум На пазар има много теми, включително за намаления.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=696565.0

# 69
Благодаря, явно нещо не съм успяла да я намеря  Simple Smile

# 70
Първата тема в този подфорум се редактира и дава актуална информация от вчера в 16.00 до момента.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700663.0
Благодаря!

# 71
Здравейте , аз мине не мине напоследък и все тук идвам с някакъв въпрос  Embarassed
1- промених си подписа и аватара /не го бях правила от години/, веднага видях промяната , но като си изляза от профила се виждат стария аватар .. Знам че е нужно време за да се актуализира информацията , но вече са повече от 24ч ../даже незнам дали не са два дни../ не трябваше ли вече да се е актуализирало и да се вижда новото.
  Кога и дали ще се актуализира аватара и подписа ми ?
2- Може ли някой да ми каже също какво виждате Вие като мой аватар и подпис , така както сте си във вашите профили , за да знам само гостите ли ми виждат стария аватар или всички?Или само аз си виждам само стария ..

# 72
katia13 , аз виждам това

надявам се ,че го видя,въпреки размерите

# 73
ми нищо няма ..  newsm78 значи нищо невиждаш така ли?
Може ли малко помощ  Praynig
през цитат като влязох в мнението ти майори , видях линка към прикачи но като го пробвах излиза че файлът е премахнат, пък аз как виждам снимка.. незнам  newsm78

# 74
Кате, споко, още от вчера ти гледам лилавата премяна!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт