Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 992
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 75
Кате, споко, още от вчера ти гледам лилавата премяна!  Hug
  Laughing Laughing Laughing забелязала си ме значи
То ми е мерак сега, с години не бях сменяла.. аз не съм много по промените ..
Остава въпроса, защо като гост все още виждам стария си авата, не че е грозен , но така ли ще е ?

# 76
не, нерегистрираните потребители виждат кеширан вариант, който ще се промени

# 77
не, нерегистрираните потребители виждат кеширан вариант, който ще се промени
Благодаря, предполагах че има някакво технологично време да се обнови, но неразбрах колко дни.. newsm78
Сега и стази профилактика сигурно по-бавно.
Както и да е ще изчакам още седмица и ако е пак така ще пиша. Благодаря на всички за отговорите   bouquet

# 78
От около час нямах достъп до сайта  Tired. Къде е проблема??

малко се нервирах #Cussing out

# 79
От около час нямах достъп до сайта  Tired. Къде е проблема??

малко се нервирах #Cussing out

Първата тема в този подфорум се редактира и дава актуална информация от вчера в 16.00 до момента.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700663.0

# 80
 bowuu..Тенк ю.   bouquet

# 81
Здравейте,

извинете ме, предполагам, че въпроса ми е елементарен но е голяма главоблъсканица  не мога и не мога....четох правилата и тн...намерих там, където е обяснено как се създава нова тема, влизах във форумите, гледах, четох....така и не открих бутон за създаване на нова тема...ще бъда благодарна ако намерите време за насока  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 82
Когато влезнете в подфорум, в който искате да стартирате нова тема, то трябва да натиснете бутона - намира горе в дясно, над таблицата със списъка на темите в подфорума (под квадратния банер).
Ако такъв бутон липсва, то значи че нямате нужните права за това.
Например с ограничения са подфорумите за обяви и Семейни отношения.

# 83
Здравейте. Ена съфорумка има проблем, но не мога да помогна, за това питам направо вас. Тя не може да публикува от няколко дена във форума, но ЛС праща ... ето какво ми написа сега

Цитат
Когато се опитвам да публикувам отговор курсора на мишката ме връща на заглавието и ми изписва, че трябва да въведа 80 или повече символа и не ми дава възможност да го публикувам. Имаш ли представа защо? Много странна работа, но ето вече няколко дни и не мога да пиша. Лични съобщения успявам да изпратя, но...

Ако може да помогнете ...потребител: kanekorso

# 84
Със сигурност не това е съобщението за грешка. Няма как системата да изисква минимална дължина на заглавие 80 символа, тъй като 80 символа е максималната дължина (демонстрирала съм като заглавие на това съобщение абсолютният максимум за дължина на заглавие).
По-скоро обратното - може системата да не възприема някой символ от заглавието, което потребителката иска да постави.

При всички опити за публикация ли се случва това?
Нека да пробва да публикува тема в Правила, условия и указания и отговор тук в тази тема.

Моля, нека цитира точното съобщение, което системата изписва.

# 85
  • Германия
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=380957
Tази потребителка е с огромен аватар (988 × 1483рх). Нямам представа как системата въобще го е допуснала... А отделно, че и самият аватар ми прилича на реклама на модна агенция.

# 86
Здравейте,
Преди време имах друг профил, тук във форума, които не използвам от близо година. Към кого да се обърна да бъде замразен за да не се логана случайно в него, както преди малко щях да направя?

# 87
моля модератор за малко помощ, сменях компютрите и съм забравила паролата за профила си, сега си направих нов за да мога да пиша, но предпочитам да влизам през стария ако е възможно, http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=32613    ,това е линк към него

# 88
tedi.k81, не е било необходимо да правите нов профил - тук може да пишете и като гост.
За да генерирате нова парола, използвайте функцията Забравена парола.
Излезте от този профил, кликнете на Вход и след това на линка Забравена парола или посетете този директно линк http://www.bg-mamma.com/index.php?action=reminder

De_lu, пишете ми на мейла (видим е в профила ми) или изпратете лично съобщение на Tatti

# 89
пробвах това много пъти, но тогава за регистрацията съм ползвала мейл който сега изобщо не мога да се сетя какъв е бил, нищо не може да се направи нали?

Общи условия

Активация на акаунт