Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 19 995
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 90
За да е сигурно, че това е Вашият акаунт, то трябва да знаете поне две от трите - потребителско име - парола - имейл.

Мога да помогна с жокер - имейл адресът, с който е регистриран акаунтът, съдържа реално име и е в абв.

# 91
  • София
Има ли проблем, когато от един IP пишат двама потребителя - т.е. с два отделни ника? Днес регистрирах майка ми със собствен ник, за да може да пуска отделно мнения, от нейно име, а не през моя профил.

# 92
  • ...край Дунава
Моля, премахнете тази тема:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=701471.msg24235735#msg24235735

# 93
Има ли проблем, когато от един IP пишат двама потребителя - т.е. с два отделни ника? Днес регистрирах майка ми със собствен ник, за да може да пуска отделно мнения, от нейно име, а не през моя профил.

Не е проблем да пишат двама човека от едно и също IP.
Забранено е ползването на повече от един профил от един потребител.

# 94
много ми е тъпо и много се извинявам,че ви занимавам, но не мога да се сетя за парола и имейл, паролата с колко знака е за да пробвам няколко варианта последно и ако не успея се отказвам и ще трябва да ползвам този профил и да изтриете другия

# 95
За жалост няма как да знам нито каква е, нито колко е дълга паролата Ви.
Паролите се съхраняват в криптиран вид и нито модератор, нито администратор би могъл да види която и да било парола.

# 96
Бих искала да ви попитам по какви причини ми изтрихте темата,в кой раздел трябваше да е?-Съвет от обвързани/женени дами

# 97
Темата Ви е подходяща за подфорум "Семейни отношения", но Вие нямате необходимия ранг, за да публикувате в него.

Заради злоупотреби, изключително много лъжливи теми от фиктивни акаунти и като следствие от това опорочаването дори на реалните теми, публикувани от редовни потребители на форума, то подфорум "Дом и семейство" (прекръстен вече на "Семейни отношения"), също е с рестриктиран достъп за новорегистрирани потребители.

БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 98
  • Mars Hotel
Има ли опция мненията да даден потребител да се скриват, така че да не ги виждам и ако има, как става това?

# 99
Наистина имах нужда от съвет-благодаря ви,че оставяте всички други безумни неща тук.И когато събера необходимия ранг ще попитам след 2 години какво имам нужда,ако може би ме вълнува.Можехте просто да я преместите,ако смятате че е фалшива или още куп други нередности да бяхте попитали-мога и телефон за връзка да ви дам #Cussing out

# 100
Бихте ли могли да ми изпратите на ЛС поне съдържанието на темата,дори не можах да прочета всичко - бих била благодарна

# 101
# 102
Извинявам се, ако е очевидно, но не успявам да намеря опцията за вход като СКРИТ потребител, бихте ли уточнили как и откъде мога а се възползвам.
Благодаря предварително  bouquet

# 103
Какво означава 'скрит' потребител?
Можете да влезете като Гост, т. е. без да ползвате профила си
или
да влезете в профила си, но онлайн стусът Ви да бъде скрит за другите потребители /както сте в момента/

# 104
благодаря, това имах предвид, но мислех, че има специална опция СКРИТ:) Хубава седмица!!!

Общи условия

Активация на акаунт