Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 053
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 590
Може ли темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752523.0  да се закове?

# 1 591
Заради банерите и същия въпрос, мен ме препратиха към мобилната версия.  Confused Но и аз не я ползвам. Неудобна ми е, интерфейса не ми харесва и не виждам добре полето като пиша отговор.

# 1 592
  • в сърцето на един мъж...
Прощавайте, темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=753289.new;topicseen#new е пусната от потребител в чужбинския и е по-скоро за нас, чужбинските мами да си сверим часовниците какво можем да купим навън. А е преместена в на пазар. Не е ли по-правилно да остане в чужбинския?

# 1 593
Как се случва така,
че като отговоря в някоя тема и отида в "Обновени теми" темата ми излиза като обновена с с моя отговор?
Случва се рядко, но постоянно.

# 1 594
Рекламният банер, който помолих да бъде преместен, вече го няма   bouquet Благодаря!!!

# 1 595
Как се случва така,
че като отговоря в някоя тема и отида в "Обновени теми" темата ми излиза като обновена с с моя отговор?
Случва се рядко, но постоянно.

Това и на мен ми се е случвало. Мисля, че се получава, когато публикувам нещо и в същото време публикуват и други, и не прочета публикациите.

# 1 596
Благодаря! Възможно е. Ще обърна внимание следващия път когато се случи.

# 1 597
  • в 1001-та нощ
При мен се получава, ако пиша, натисна "публикувай" ....тръгва да се зарежда, обаче не го дочаквам да се визуализира и проверявам за нови отговори по други теми  Peace  Реално не съм видяла собствения си отговор публикуван  Mr. Green и ми излиза, като нов  Peace За системата предполагам няма значение, че аз съм авторът, отчита го, като мнение, което не е вузуализирано пред мен  Peace

# 1 598
Алена, точно това се опитвах да обясня  Peace

След изтичане на времето за гласуване за една анкета в дадена тема, може ли да се направи следваща анкета в същата тема?

# 1 599
  • в 1001-та нощ
Да, изтрива се приключилата анкета (бутонът е долу на страницата) и се добавя нова, може да го направи само авторът на темата или модератор  Peace

# 1 600
Благодаря   bouquet

# 1 601
  • София
Чудя се защо не ми излиза темата за Джавари от подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове в нови отговори, а то се оказа, че поста ми е изтрит.
Вчера ми се случи и в амазонската тема... да ми изтрият пост заради линк.  Confused
Получих и ЛС с предупреждение от админ.
Оказва се, че линковете съдържат реферали, а аз дори не съм наясно как става цялата схема с тези неща. И двата линка съм ги дала от оферта, получена на пощата. И двете оферти са от немския вип...
Ако някой може да ме светне как е възможно без да знам, да копи/пействам линкове, които са с реферали, моля да обясни.  Praynig
Възможно ли е, ако от ФБ съм попаднала на такъв линк и съм го цъкнала, след това автоматично всички линкове към този сайт да са с реф.?  newsm78
Много ще съм благодарна на всякаква информация, защото се чувствам адски неловко и неприятно от създалата се ситуация!
Цитирам си поста, защото не получих отговор, а зная, че в тази тема рядко остава въпрос без отговор...

# 1 602
# 1 603
Чудя се защо не ми излиза темата за Джавари от подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове в нови отговори, а то се оказа, че поста ми е изтрит.
Вчера ми се случи и в амазонската тема... да ми изтрият пост заради линк.  Confused
Получих и ЛС с предупреждение от админ.
Оказва се, че линковете съдържат реферали, а аз дори не съм наясно как става цялата схема с тези неща. И двата линка съм ги дала от оферта, получена на пощата. И двете оферти са от немския вип...
Ако някой може да ме светне как е възможно без да знам, да копи/пействам линкове, които са с реферали, моля да обясни.  Praynig
Възможно ли е, ако от ФБ съм попаднала на такъв линк и съм го цъкнала, след това автоматично всички линкове към този сайт да са с реф.?  newsm78
Много ще съм благодарна на всякаква информация, защото се чувствам адски неловко и неприятно от създалата се ситуация!
Цитирам си поста, защото не получих отговор, а зная, че в тази тема рядко остава въпрос без отговор...

Извинявам се, Eva, бях написала отговор, но явно не съм го публикувала.
От адреса на линковете е видно, че са с референтен код.
http://de.buyvip.com/ref=pe_385601_42049901_dai?src=email&sa … ale=A1JFAWFMHFV5D

ref=pe_385601_42049901
Доколкото виждам от линка, от email е. Явно сте пожелали някакъв абонамент/известия, които идват в пощата Ви и са си с реферал кодовете. Съответно, след като влезнете чрез тях в сайта и разглеждате и други продукти, е възможно и останалите адреси да са с реферал кодове.
За жалост нямам регистрация в сайта и не мога да видя какви са оригиналните адреси на продуктите.

# 1 604
  • София
Благодаря, Мамма!   bouquet

Ще внимавам още повече занапред, защото със сигурност не съм се абонирала целенасочено за тези реферали.  ooooh!

В последните 2 страници на темата за Амазон в подфорум Пазаруване от чуждестранни сайтове има 3 поста, които съдържат въпросното ref= в линковете към сайта на Амазон.
Озадачена съм на какъв принцип се извършва контролът кой какво поства, кой да бъде смъмрен или наказан...
Нямаше да дълбая толкова, ако не беше изтрит мой подобен пост, придружен с ЛС от Тати.

Аз лично никога не съм си позволявала да използвам форума и потребителите в него за печалба, макар да съм имала нееднократно тази възможност!

Последна редакция: пн, 09 дек 2013, 16:07 от Evа

Общи условия

Активация на акаунт