Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 052
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 605
По какво администраторите могат да преценят дали да изтрият или запазят една тема? Защото гледам из форума има много, които са пуснати просто от незнание къде да попитат и ... не се ли натоварва по този начин някак системата  Whistling

Предполагам, че такива като тази, тази или тази (и още много), на никого не са нужни и не предразполагат развиване на тема и активно включване на хора, заинтересовани от нея ... Сигурно и хората, които са ги пуснали, не биха имали против да бъдат изтрити.

И във връзка с това се чудя дали темата ?Въпроси всякакви? , няма да е най-добре ако е забита най-отгоре в Клюкарник (че ако имаше и по една такава навсякъде  Rolling Eyes ) ...

# 1 606
Наистина темата "Въпроси всякакви" е много полезна. Винаги има някой, който ще ти отговори. А така да се пускат теми за щяло и нещяло и да седи отворена темата, въпреки че вече е приключена, ми се струва излишно.  Wink

# 1 607
Защо да се трие третата? На един е помогнала, нека и друг да може да прочете след време, ако има същия проблем.

# 1 608
Получих отговор, благодаря! Hug

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 11:07 от hailie

# 1 609
Здравейте! Моля профилът ми в БГ Мама  да бъде замразен /след като не може да бъде изтрит/. Пиша тук, защото не видях такава възможност в настройките. Благодаря!

# 1 610
  • София
Защо не ми дава да променя броят на гласове в анкета, която аз съм пуснала? Връща ме на 1 всеки път, а искам 10.

Направо ако може да се изтрие тази тема.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=754043.new#new

Благодаря.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 16:10 от NellyR

# 1 611
  • София
Как да махна синята лента, на която пише "БГ-Мамма ще бъде с изцяло нов облик....". Закрива ми "Отговори", "Известия", "Поща"....  Tired

# 1 612
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Анотацията за новия облик на форума ми закрива лентата с нови отговори, известия и ЛС. Много е дразнещо и крайно непрактично. След презареждане на страницата не се оправя, стои си все там Close.

# 1 613
Анотацията за новия облик на форума ми закрива лентата с нови отговори, известия и ЛС. Много е дразнещо и крайно непрактично. След презареждане на страницата не се оправя, стои си все там Close.

И при мен е така.
Освен това ми се разбърка цялата заглавна страница и всичко е разместено и не се чете.
Отделно от всичко това, в някои теми на най-горния пост излиза реклама на БГДама и не може да се прочете поста на потребителя, освен ако не натиснеш цитат да го прочетеш.

# 1 614
Веднага ще бъде оправено.

# 1 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря за светкавичната реакция   bouquet. Ситуирана долу, лентата не пречи никак.

# 1 616
  • Телиш/Плевен
Ще има ли промяна в допустимите размери за подпис и аватар?

# 1 617
В кой раздел се намира тази тема, защото я следя само чрез бутона ИЗВЕСТЯВАНЕ? Така и не я намирам в разделите, ако трябва да я търся от там. 

# 1 618
  • Германия
В "Правила, условия, указания". Можеш да видиш това при заглавието на темата най-горе и най-долу на страницата. Там е написано "BG-Mamma :: Важно! >> ..::. Правила, условия и указания .::.. >> Тема: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите" като всички заглавия са и линкове.
Самият раздел го няма в падащата лента, но можеш да влезеш в него от началната страница на форума.

# 1 619
В "Правила, условия, указания". Можеш да видиш това при заглавието на темата най-горе и най-долу на страницата. Там е написано "BG-Mamma :: Важно! >> ..::. Правила, условия и указания .::.. >> Тема: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите" като всички заглавия са и линкове.
Самият раздел го няма в падащата лента, но можеш да влезеш в него от началната страница на форума.

А къде се намират "Правила, условия, указания"?

Общи условия

Активация на акаунт