Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 050
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Германия
Прочети пак последното изречение на предния ми пост.
Ето ти началната страница. В червено е подчертан подфорума.
Скрит текст:

# 1 621
Прочети пак последното изречение на предния ми пост.
Ето ти началната страница. В червено е подчертан подфорума.
Скрит текст:

Благодаря. Винаги съм го търсила в лентата с менюта. На първа страница почти не ходя.

# 1 622
  • София
Отново се появява надписа в синя лента в долния край на компютъра, за обновяването на сайта.

# 1 623
  • София
Отново се появява надписа в синя лента в долния край на компютъра, за обновяването на сайта.

Мамма го премести там и сега не закрива нищо горе  Peace

# 1 624
Здравейте, искам да попитам защо не мога да добавя нова тема в подфорум “Семейни отношения"

# 1 625
Здравейте, искам да попитам защо не мога да добавя нова тема в подфорум “Семейни отношения"

Отговорът на въпроса Ви е тук: БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!!

# 1 626
  • Sofia
Здравейте, бих искала да Ви помоля да изтриете моите съобщения в теми:  ** Млади майки 2 тема ** ;  Коледа е близо вече, а във МАМА се е скрило ЮЛСКОТО човече! ;  София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (9) ;  Млади майки ; : Юлска точица расте, даже вече има сърчице! - Тема 2 .
Проблема е, че моя роднина се регистрира днес и имам желание да разбере за бременността ми от мен, а не от тук.
Също така, ако не е възможно... има ли възможност да направите така че тя да не вижда моите коментари?
Благодаря Ви предварително за отделеното време!

# 1 627
  • Бургас
Дали с обновяването на сайта ще спре да се налага да въвеждам всеки път по 2 пъти пароли, докато успея да вляза? Много е досадно и изнервящо. След първия път:"Въвели сте грешен код от картинката" при положение, че нищо не съм въвеждала, едва от втория път се получават нещата. Това е при мен на всяко влизане във форума от доста време насам.

# 1 628
И при мен все още го има този проблем.  Sad Последвах съвета на Мамма каква да бъде паролата, но уви....Досадно е много, и изнервящо. Sad

# 1 629
Дали с обновяването на сайта ще спре да се налага да въвеждам всеки път по 2 пъти пароли, докато успея да вляза? Много е досадно и изнервящо. След първия път:"Въвели сте грешен код от картинката" при положение, че нищо не съм въвеждала, едва от втория път се получават нещата. Това е при мен на всяко влизане във форума от доста време насам.
И аз писах по-рано за този проблем, но все още е налице. Намерих обаче начин как да не ми иска досадния код. Избирам първо някакъв раздел от форума и след това избирам бутона за "Вход" и по този начин не ми иска кода и не пиша паролата по два пъти Peace

# 1 630
Здравейте!Бих искала да ми изтриете профила,след като самата аз не мога.............!Благодаря Ви предварително!

# 1 631
  • Ямбол
може ли в тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=723196.new;topicseen#new
в 1-ви пост да добавите тази полезна информация

# 1 632

Когато влизам, натискам направо вход, без да въвеждам име и парола, излиза ми картинката и тогава си пиша името, паролата и кода от картинката.

Иначе, писаха назад, че ако си направиш по-трудна парола - големи, малки букви, цифри, специален знак (?), тогава не излизала картинката.

# 1 633
  • Плевен
здравейте,
бих искала да изтриете един мой коментар.
темата е :  http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=712959.msg26863621#msg26863621

, коментарът е номер 328.
Предварително Ви благодаря.

# 1 634
И аз все още го имам проблема с входа.
Паролата ми от край време е с големи, малки букви и цифри, така че не мисля че това е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт