Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 049
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 635
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=412837

На този профил всички постове са реклама на сайт newsm78

# 1 636
  • София
да, писах на мод вече в КиТ!

# 1 637
  • Испания
Здравейте!

Получих мейл с линк към новия облик на сайта с нова парола. С нея влязох там. Опитах да сменя паролата от профила си, но ми изписва, че погрешно съм въвела текуща парола /там отбелязах тази от мейла/. Това значи ли, че мога да влизам в новия облик със сегашната ми парола?

Благодаря.

# 1 638
  • в 1001-та нощ
На лентата пише от 16.12, аз също имам мейл, но не съм пробвала  Peace

# 1 639
  • София
А трябва ли да получим такъв имейл? Или е поредният опит за кражба на пароли? Аз нищо не съм получавала  newsm78

# 1 640
В темата за новия облик беше цитирано писмо от г-н Иван Николов, с което уведомява членове на форума /не разбрах на какъв принцип избрани/ че  получават възможността да тестват новата версия. Не е кражба на пароли, а "допитване до ""уважаемия"" потребител. Един вид. Crazy

# 1 641
  • София
Всеки, който е поискал да тества новата версия трябваше да изпрати мейл и да заяви желанието си. Доста ясно е написано в линка от синята лента. След това са получили мейл с тестова версия.
Отделно от това избрани потребители са получили възможност за тестване, защото са участвали в предишни дискусии за изгледа на форума. Не виждам нещо толкова сложно за разбиране.

# 1 642
... избрани потребители са получили възможност за тестване, защото са участвали в предишни дискусии за изгледа на форума.

Това ми беше убягнало.  Grinning

# 1 643
  • София
... избрани потребители са получили възможност за тестване, защото са участвали в предишни дискусии за изгледа на форума.

Това ми беше убягнало.  Grinning

И на мен  Simple Smile

# 1 644
  • Испания
Всеки, който е поискал да тества новата версия трябваше да изпрати мейл и да заяви желанието си. Доста ясно е написано в линка от синята лента. След това са получили мейл с тестова версия.
Отделно от това избрани потребители са получили възможност за тестване, защото са участвали в предишни дискусии за изгледа на форума. Не виждам нещо толкова сложно за разбиране.

Не съм искала да тествам и не съм изпращала мейл. Доста ясно съм написала, мисля, въпроса си.

Все пак чакам отговор от модераторите или администраторите, защото темата е за въпроси към тях, а не към потребителите като мен.  Simple Smile

# 1 645
  • София
Отговорът ми не беше към теб. Както виждаш изобщо не съм коментирала пароли.

# 1 646
  • София
Здравейте!

Получих мейл с линк към новия облик на сайта с нова парола. С нея влязох там. Опитах да сменя паролата от профила си, но ми изписва, че погрешно съм въвела текуща парола /там отбелязах тази от мейла/. Това значи ли, че мога да влизам в новия облик със сегашната ми парола?

Благодаря.
Задай въпроса в темата за новия изглед! И аз се надявам да мога да си влизам с моята парола, а не с пробната! Можеш и мнението си за новата версия да споделиш там! Peace

# 1 647
Здравейте!

Благодаря.

Паролите, изпратени по мейл са само за тестовата версия, не са нови пароли за профилите.
Както пише и в първия мейл, подобни мейли са изпратени до: 1. потребители, които са заявили това с мейл до нас; 2. потребители, които са се включили в дискусията при предишната промяна на дизайна; 3. модераторите; 4. хората с най-високи рангове.
Доста голяма част от писмата се върнаха като недоставени, поради невалиден мейл или запълненена пощенска кутия, т.е. възможно е да е изпратено писмо до даден човек, но да не е стигнало до него, поради невалидност на имейл адреса, указан в профила тук.

# 1 648
Мама, вчера можех да вляза в новия форум, днес ми дава грешна парола. Защо?

# 1 649
  • Испания
...
Паролите, изпратени по мейл са само за тестовата версия, не са нови пароли за профилите.
...

Много благодаря.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт