Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 041
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 710
Когато кликна на "Известия", преди ми излизаше списък с темите, които следях, а сега ми излиза това:
Скрит текст:

т.е. няма ги и най-вероятно ще се появят едва когато има отговор към тях Tired - може ли да появят отново в списък, както си бяха и с опция за отметки за спиране на следене и т.н. , както си бяха, защото понякога искам да си допълня коментара или да видя нещо в някоя от тези теми и къде да ги търся, пак из подфорумите ли ....

Благодаря предварително ...   bouquet

# 1 711
  • на брега на морето
Не ми се отварят всички  страници на Следени теми. Crossing Arms А те са 13-14.

# 1 712
Не ми се отварят всички  страници на Следени теми. Crossing Arms А те са 13-14.
Точно това щях да пиша. Само временно ли е така или окончателно сте го махнали?

# 1 713
Отговори на въпросите ви има в другата тема , погледнете там . Peace

# 1 714
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755413.60            бих желала да изтриете или заключите темата.. Благодаря

# 1 715
Дай линк, че не мога да я открия. Praynig

# 1 716
Дай линк, че не мога да я открия. Praynig

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=755330.0   bouquet

# 1 717
# 1 718
  • Бургас
Здравейте,
предварително се извинявам ако ми е глупав въпроса, но не можах да се ориентирам.
Възможно ли е като натисна бутона Извести, за да следя дадена тема да получавам известия само в сайта, а не и на мейла? Дано да обясних правилно, благодаря предварително

# 1 719
Възможно е. Отиди на "Профил" -> "Известия и Е-мейл" -> Погледни надолу има : "За темите и форумите, за които съм поискал оповестяване, ми съобщавай за:" отбелязваш "Нищо"  Peace

Всъщност аз там освен че съм задала "Нищо" съм оставила тикче единствено на "Получавай известия за отговори само за първия непрочетен отговор." Wink

# 1 720
  • Sofia
   За съжаление, след въвеждането на новия профила на bg-mamma, мога да виждам единствено личните си съобщения само от последната страница,  Confused; като натисна бутона за по-задните страници на кореспонденцията ми, ме връща отново към началната. Моля за помощ! Благодаря!

# 1 721
Една страница по-назад е обсъждано, че даже и малко от тази страница. Има проблеми с форума след обновяване. Всички го имаме този проблем. Чакаме да го оправят.

# 1 722
  • Sofia
   Ок, мерси за информацията. Извинявам се, че не погледнах...  Blush

# 1 723
ПИтах в друга тема,но тук е по-удачно:
Как да стигна до подфорум " Благотворителност"

Благодаря!

# 1 724
  • гр. София
Горе от падащото меню иди в Дом и семейство, лявата колона, най-долу е Благотворителност.

Общи условия

Активация на акаунт