Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 043
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 695
Аватара и подписа ми са си във стария размер,аз ли трябва да ги смаля? newsm78
Мислех,че ще е автоматично... newsm78

Тихо , дано си останат така ! Wink
И аз се надявам на това  Peace

# 1 696
Не мога да си чета новите отговори.Просто не ми дава да отида надолу с мишката и да ги видя.

# 1 697
Не мога да си чета новите отговори.Просто не ми дава да отида надолу с мишката и да ги видя.

И при мен е така.
Предполагам това е от промяната.
Търпение!

# 1 698
Хора, айде вземете си го оправете тоя сайт. За какво го пуснахте като не е готов?! Да го бяхте направили като хората, пък тогава да го пуснете. Сега пък изобщо не дава да скролваме надолу. Нищо не можем да прочетем...  #Cussing out
alina_si, не е въпроса до търпението. Нали за това пускаха някакви пробни версии? Тука се изговориха толкова неща как се излагат с тоя нов облик и сега само проблеми. Ми аз изобщо не мога да ровя по сайта. То не са вертикално странициране, то не е застъпващи се колонки, то не е невъзможност за разглеждане на теми... Някакъв ужас е. Аз взех през мобилната версия да влизам за по-лесно.

# 1 699
Явно е бъг, защото и при мен е така, а и други потребители в другата тема се оплакаха от същото.

# 1 700
  • София - Рим и обратно
Явно е бъг, защото и при мен е така, а и други потребители в другата тема се оплакаха от същото.
Същото и при мен. Просто липсва скрол маркер отстрани!  Rolling Eyes

# 1 701

alina_si, не е въпроса до търпението.

А какво е?
Нали ви казвам. Малко търпение.
Ето оправи се.
Защо е нужно това мрънкане по темите.

# 1 702
Корегирам отговора: Не си ме обидила споко, аз така си говоря  Peace Айде стига сме пълнили темата, дано да го оправят скоро, че то и мобилната взе да дава бъгове  Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 11:47 от Purple Peanut

# 1 703
Това не беше лично към теб.
А изобщо за мрънкането.
Извинявай, ако съм те обидила.

# 1 704
  • София
Аз не мога да се оплача: нищо не ми се застъпва, всичко се скролва, всичко се вижда  Simple Smile Малко не ми харесва, че в "Отговори" се появяват аватарите на потребителите, пуснали темата и подробната информация за нея, много разкрачено става и заема много място  Tired

# 1 705
В личните ми съобщения номерирането на страниците от днес се вижда така

Заради промяната на визията на сайта за момент е така или е някакъв бъг? А и сега забелязах, че ако искам да прочета съобщение на втора или друга поредна страница, натискам съответната цифра, рефрешва страницата, но не отива на пожеланата, а си остава на първа.
По същия начин са подредени страниците като отида в профила си и избера "последни публикации" и по същия начин реагират при избор на някоя страница - не отива на нея, остава на първата.

Последна редакция: вт, 17 дек 2013, 12:58 от Бижy

# 1 706
Оправили са го това застъпване в раздел "Нашия дом"... Благодаря!  Hug

Бижу, така е.. И при нас е така от доста дни вече. При мен даже е от преди смяната на визията. Ще го оправят тези дни сигурно  Peace

# 1 707
бих желала да изтрия тема ..така и не получих съвет а само упреци грозна картинка е и също така не искам да се знае коя съм.. моля за съдеиствие

# 1 708
Сайта никога не е бил по-грозен. Sad
Какво да направя за да не изглежда толкова....не знам...като правен в час по трудово....
Фейсбук преди да пуснат дневниците имаше опция искаш ли да го пробваш, харесва ли ти и дали да си с него или не....
а тва е... Sick

# 1 709
Purple Peanut, благодаря! Hug Чакаме оправяне, значи. Grinning

niama_me, това точно няма оправяне! Laughing И на мен не ми харесва, но ... нова концепция и толкоз. Никой не гледа удобството на потребителите и сега ще се оформи една вълна на недоволство, която ще залее с постове тази тема тук, защото е безумие да промениш по този неудобен и нефункционален начин нещо, което работи и изглежда добре до момента. Кому са нужни такива промени, не е ясно, но дизайн на сайт не бива да се променя без предварителна анкета сред потребителите, които са единствените касаещи се от визията му! Създава неудобство и отлив от потребители. А тези, които държат да пишат, но не са много наясно как точно се прави това, хептен ще оплескат темите и форума като цяло, но няма да се откажат.

Общи условия

Активация на акаунт