Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 044
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 680
Аз тази лявата лента изобщо я нямам. Сега пък Ад блок.  ooooh! Ще слагам, какво да правя?

Някоя потребителка няма ли да направи алтернативен форум, че да се местим там? Обещавам да осигуря няколко рекламодатели.  Mr. Green

# 1 681
  • в морето до колене
Лявата лента я има само на заглавната страница на форума. Като се влезе в някой подфорум вече няма лява лента с бързи връзки. Поне моето "разцъкване" до момента даде този резултат.

# 1 682
Харесва ми новата бг-мамма, обаче едно нещо не ми хареса или аз не знам как да го оправя.
Та на въпроса : в темите, които съм си отбелязала за следене в старата версия ми излизаха всички маркирани теми, дори и тези по които няма нови отговори. В новата версия това го няма и не ми харесва ! Отбелязала съм си теми, които си чета, въпреки, че са стари и по тях няма нови постове и искам това да си остане така за мое улеснение, а не да ги търся отново.
Може ли да се направи нещо по този въпрос ?

# 1 683
  • в морето до колене
Има го пълният списък със следени, но се влиза по друг начин в него - само през профила.
На заглавната страница в раздел "Следени теми" занапред май ще излизат САМО тези от следените, в които има нова публикация.
В раздела "Известия и Е-мейл" на профила Ви са всички следени теми. Но явно заради "реконструкцията" не работи странирането. Аз имам 15 страници теми, но в момента не мога да отида на някоя страница, различна от първата. Предполагам, че това е временно.

# 1 684
Благодаря за бързия отговор. Ще пробвам и ще споделя, когато проработи.
И все пак защо да не остане да излизат на заглавна страница всички ?

# 1 685
  • в морето до колене
Попитайте в темата за новия облик. Може там да обясни някое отговорно лице.

# 1 686
Отново се появи проблемът с отчетните теми - първа страница не може да се редактира, моля за съдействие Peace

# 1 687
  • София
Аватара и подписа ми са си във стария размер,аз ли трябва да ги смаля? newsm78
Мислех,че ще е автоматично... newsm78

# 1 688
Защо изчезна опцията да мога да отворя Всички страници от дадена тема,
когато те са под 20?

# 1 689
Аватара и подписа ми са си във стария размер,аз ли трябва да ги смаля? newsm78
Мислех,че ще е автоматично... newsm78

Тихо , дано си останат така ! Wink

# 1 690
  • в огледалото на живота
В новия облик адреса на пощата  ми ще бъде ли видим,ако се разглежда профилът ми от даден потребител?
Сложих отметка за скриване,но ми иска парола.
Как да постъпя?

# 1 691
Това не е новия облик. Новия облик е само на главната страница и на подфорумите. Теми и профила ти все още изглеждат по същия начин както преди. И най-вероятно ще претърпят промени, но не се знае кога, тъй като казаха, че се работи, така че да се съобразят с мненията на другите, нали така?

# 1 692
В момента ти е скрит. Не се притеснявай. Simple Smile

# 1 693
Аз продължавам да имам проблем с вход.
Чак на третото писане на име парола, успява да ме пусне.
И това е доста отдавна, както бях писала по-назад.

# 1 694
Да се надяваме, че след цялостната промяна ще обърнат внимание на проблема, който продължава все още и при мен. Последвах съвета първо да вляза някъде в подфорумите и вече не пиша по няколко пъти паролата, но е ясно, че това не е решение на проблема.

Общи условия

Активация на акаунт