Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 045
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 1 665
При мен е центрирано, само падащите менюта не са.

# 1 666
  • гр. София
При мен се вижда по същия начин като при Чек.

# 1 667
Не знам. Аз съм с FF.
Скрит текст:

# 1 668
При тебе е още по-зле.

# 1 669
  • пловдив
Има ли вариант в бързите връзки в лявата страна на екрана да се добави и Благотворителния, защото така губя доста време в намиране на този подфорум и определена тема от него  Thinking

Ако има и вариант в бързите връзки да е и "ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите"
съвсем ще ме улесните  Laughing

В този вид става доста трудно попадането и на двете места  Grinning

# 1 670
Има ли вариант в бързите връзки в лявата страна на екрана да се добави и Благотворителния, защото така губя доста време в намиране на този подфорум и определена тема от него  Thinking

Аз нямам никакви бързи връзки в лявата страна на екрана.

# 1 671
Аз искам да попитам защо от два дена ми излизат понякога по този начин страниците. Не във всички теми и не винаги се повтаря в една и съща тема. Просто понякога ги изкарва по този начин. Най-често ми се случваше при темата за обсъждане на новия иблик на форума. Това, от което е снимката е от преглеждане на публикации на потребител. В моя компютър ли е проблемът?

# 1 672
И на мене номерацията ми излизаше вертикално. Явно е било част от прехода.  Crazy

# 1 673
Защо тогава и след прехода ми е така?! Cry При теб оправи ли се?

# 1 674
Защо тогава и след прехода ми е така?! Cry При теб оправи ли се?

Всичко се оправи след прехода. Чудно стана.  Mr. Green

# 1 675
Дано да го оправят, че е адски изнервящо. Но поне за два дена разбрах, че ако ми изкарва така страниците, значи съм на последната страница. Като мина на предпоследната се оправя и ако върна пак на последната, пак става така Simple Smile

Ей тук открих още един проблем, та не знам дали и той не е в моя компютър:
Вижте как се застъпват лентата от дясно с хороскопите и лентата с часа и кой е отговорил на темите. Това е в раздел "Нашият дом". За сега само там ми се появява така.

# 1 676
Къде са известията? Целият ми списък липсва. Crossing Arms

# 1 677
Дано да го оправят, че е адски изнервящо. Но поне за два дена разбрах, че ако ми изкарва така страниците, значи съм на последната страница. Като мина на предпоследната се оправя и ако върна пак на последната, пак става така Simple Smile

Ей тук открих още един проблем, та не знам дали и той не е в моя компютър:
Вижте как се застъпват лентата от дясно с хороскопите и лентата с часа и кой е отговорил на темите. Това е в раздел "Нашият дом". За сега само там ми се появява така.

И при мене е така.

Списъкът с известията липсва. Излиза само темата, по която има нови коментари. Това не е лошо.

# 1 678
hot tea, темите с известия няма да се виждат като отидеш на "Известия". Там ще се появяват темите, за която си се записала само ако има нови отговори в тях. А въпросните теми, които си добавила можеш да видиш като отидеш на Профил -> "Известия и Е-мейл" (отляво при настройките на профила)

Check Please, значи сигурно са недогледали като са правили тази страница на "Нашият дом" Simple Smile Ще го оправят....

# 1 679
Чек, сложи си един Ад блок и ще виждаш форума ето така  Mr. Green
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт