Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 431
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Не може да публикувате подобно нещо тук.

# 196
  • в морето до колене
Не знам, дали следите строго по това време на нощта, но за всеки случай идвам да помоля да не ни *плеснете през ръцете* в Оскаровата тема...  Praynig
Чатът е по-активен, отколкото очаквах, а не мисля, е ще се справя с пускане на нова тема насред церемонията.

# 197
  • в сърцето на един мъж...
Не знам, дали следите строго по това време на нощта, но за всеки случай идвам да помоля да не ни *плеснете през ръцете* в Оскаровата тема...  Praynig
Чатът е по-активен, отколкото очаквах, а не мисля, е ще се справя с пускане на нова тема насред церемонията.

Става дума за тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=695586.0, тъй като церемонията е тази вечер.

# 198
Здравейте!  Въпросът ми е следния: В дадена тема съм, чета  последната страница, през това време е публикувано ново мнение, но то не се появява. Трябва да натисна  отговори (или известия), за да  излезе  информация, че го има и пак да вляза в темата за да го прочета. Има ли начин автоматично да се появяват новите мнения? Благодаря и приятен ден!

Сигурно сте го пропуснали, ще съм благодарна  ако ми отговорите!

# 199
Не, не се появяват автоматично новите мнения, няма такава опция.

# 200
  • София
От известно време само в този форум не ми е активна клавишната комбинация "копи-пейст"  Tired, налага се да работя с мишката. Имам подозрението, че това се случи когато без да искам активирах "Режим на клавиатурата" горе в десния ъгъл (само подозрение, защото не мога да се сетя дали стоеше там или просто не съм му обръщала внимание). Ще съм благодарна ако някой модератор го махне, ако е възможно или да каже къде другаде може да е проблемът Praynig
Този проблем се оправи - не знам дали сам или трябва да благодаря на модератор, но всичко е ОК   bouquet

# 201
Не се справям с вграждане на видеоклип от youtube.Търсих тема с указания безуспешно в подфорума.

Копирам адреса ( от адресбара на клипа)  м/у таговете  и ,но при предварителен преглед ми дава само картинка "вграден клип",който е празен.

Къде бъркам?

Благодаря предварително!

П.С. Благодаря,получи се!

Последна редакция: пт, 01 мар 2013, 09:01 от Трапезица

# 202
При предварителния преглед не се показва видеото, а само с картинка се визуализира мястото.
След публикуване вече може да се гледа на място.
Адресът на клипа трябва да е от вида
https://www.youtube.com/watch?v=BGcEJpzmYyY

или

http://youtu.be/BGcEJpzmYyY

# 203
Не мога да си вляза в профила през "ВХОД", защото рекламата на Dettol стои през цялото време върху квадратчетата за въвеждане на името и паролата - няма хиксче да бъде затворена  Thinking Както и да се опитам да я избегна, все се активира, без да ме допусне до менюто...
Ползвам Гугъл Хром, и нямам проблеми с други страници... Моля за съвет.

# 204
Не мога да си вляза в профила през "ВХОД", защото рекламата на Dettol стои през цялото време върху квадратчетата за въвеждане на името и паролата - няма хиксче да бъде затворена  Thinking Както и да се опитам да я избегна, все се активира, без да ме допусне до менюто...
Ползвам Гугъл Хром, и нямам проблеми с други страници... Моля за съвет.

Извинявам се, след рестарт на браузера, рекламата спря да се появява по този начин. Но си беше стряскащо  Wink

# 205
  • Испания
Баба Марта здраве носи,
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката
връзва някаква мечта.
Да я гледа, да я мисли
и да чака пролетта –
да се сбъдне и да цъфне
и да бликне радостта.

Честита Баба Марта!

# 206
  • Варна
Защо логото е още с коледна шапка? Мартенички вече му подхождат. Grinning

# 207
Аз виждам мартенички ! Grinning

# 208
  • Варна
Аз виждам мартенички ! Grinning

Shocked

Аз защо имам коледна шапка?

http://prikachi.com/images/276/5935276u.png

# 209
Идея си нямам , но при мен са мартенички ! Peace
Пак са на същото място , но по-надолу от шапката .

Общи условия

Активация на акаунт