Re: ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 20 435
  • 1 914
  •   1
Отговори
# 225
Винаги е имало ограничение за брой символи в заглавието, съответно и за отговорите.
Вероятно системата се "сърди", ако в заглавието има някакъв специален символ (кавички, апостроф или друг подобен символ).

Хм, не знам, никога до сега не ми се е налагало да трия заглавието, за да мога да публикувам, а освен това забелязвам, че другите си публикуват със заглавие над публикацията.  Thinking
Знам ли и аз.
Както и да е, значи проблемът не е в моя телевизор, а системата си е такава.
Благодаря ти, Мамма.   bouquet

# 226
Може ли да махнете вече коледната шапкак от логото? Не е ли време вече за мартеници? Или само аз я виждам...?

# 227
Рекламата на Dettol ми излиза над падащия прозорец с подфорумите и не мога да ги избирам  Blush

# 228
Може ли да махнете вече коледната шапкак от логото? Не е ли време вече за мартеници? Или само аз я виждам...?

Явно от Нова година не сте чистили кеша на браузера си.
Изчистете кеша и ще видите мартеница.

# 229
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте,

Моля да изтриете тема, която пуснах погрешно!
Предварително благодаря!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=706883.new#new

# 230
Рекламата на Dettol ми излиза над падащия прозорец с подфорумите и не мога да ги избирам  Blush

Оправено!
Благодаря за сигнала и се извинявам за причиненото неудобство.

# 231
  • София
Потребител igeorgieva редовно пуска линкове към един и същи сайт. Няколко човека в Звездни компромати се оплакаха, че след отварянето му във ФБ им се появява, че са лайкнали страницата "Да преборим рака", без наистина да са го направили. И при мен стана така.
Може ли да се предупреди? Аз лично не смятам да отварям повече линковете й, но пише понякога и в други теми.

# 232
Прекалено е линкването, да.
Адресът е филтриран.

По отношение на "Да преборим рака" не съм сигурна, че е точно от този линк.
От няколко дена във Фейсбук е като зараза лайкването на тази страница.

# 233
  • София
Прекалено е линкването, да.
Адресът е филтриран.

По отношение на "Да преборим рака" не съм сигурна, че е точно от този линк.
От няколко дена във Фейсбук е като зараза лайкването на тази страница.
Благодаря  bouquet

# 234
Здравейте, искам да питам в кой форум мога да пусна тема за дадена фирма..за отзиви..дали ги знаят .. изобщо искам да питам как мога да издиря управител /защото не ми дават негови координати/ .
За булстат се сетих, по него ще намеря и фирмата и управителя, проблема е че не ми дадоха касова бележка и ме мотаят вече повеч еот седмица  Twisted Evil

Моля за помощ, къде мога да пусна темата и да си задам въпросите?В кой от форумите? ..дано има някой да е наясно с такъв казус  Confused

# 235
Зависи за какво е фирмата.
Ако е магазин, може да е в На пазар.
Ако е за оборудване/обзавеждане/домашни електроуреди и т.н. - в Нашия дом.
Може и в Клюкарника да пуснете тема.

# 236
Благодаря Мама !
Ами става дума за мобилен апарат.. значи ми отпада нашия дом.. аз гледах там дали има тема "некоректни продавачи" но не мернах ..
В Клюкарника или в На пазар е по-добр еспоред Вас ?  newsm78

п.п. ей го звъня сега на софийския офис, пак ми вдига същия човек  по гласа го познах..е как е хем във Варна , хем в София  Thinking

# 237
Нямам бутон "отговор" в никоя от темите в подфорум "семейни отношения".Защо така?

# 238
Нямам бутон "отговор" в никоя от темите в подфорум "семейни отношения".Защо така?

Защото нямате 50 мнения .
Не сте прочели правилата .

# 239
В Клюкарника или в На пазар е по-добр еспоред Вас ?

На пазар.

Общи условия

Активация на акаунт