?Въпроси всякакви?

• 5 476 404
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 13 905
  • София
В никакъв случай не искам да налагам мнение, но бозата на Хармония е от: пълнозърнеста био ръж+ био захар и вода. Производител: Радомир, Сертификат на "Балкан Биосерт" ООД Няма Е-та М-ета и подобни. Не, не съм привърженик на био продуктите чак толкова, но поне бозата на децата нека да е чиста. Плюс това има е Еко опаковка.  Peace

# 13 906
  • София
В никакъв случай не искам да налагам мнение, но бозата на Хармония е от: пълнозърнеста био ръж+ био захар и вода. Производител: Радомир, Сертификат на "Балкан Биосерт" ООД Няма Е-та М-ета и подобни. Не, не съм привърженик на био продуктите чак толкова, но поне бозата на децата нека да е чиста. Плюс това има е Еко опаковка.  Peace
И, като не ми е вкусна, какво да я правя?

# 13 907
  • София
Веднага си купуваш от друг вид. Всичко е въпрос на вкус и предпочитания.  Peace

# 13 908
  • София
Веднага си купуваш от друг вид. Всичко е въпрос на вкус и предпочитания.  Peace
Точно най -"отровната" ми е най-вкусна. Голям любител съм, но поради тази причина съм почти спряла да купувам Tired

# 13 909
Ms.Gorgeous, Бомакс със захар е по-хубава от тази на Явор Комерс. Потърси я, страхотна.

# 13 910
  • София
Ms.Gorgeous, Бомакс със захар е по-хубава от тази на Явор Комерс. Потърси я, страхотна.
Благодаря много, ще я потърся Hug

# 13 911
  • София
Бомакс е страхотна! Аз я купувам от Кауфланд, прясна е и нямат издънки. Няколко пъти съм купувала от Карфур, но май я замразяват, защото е като пресечена, нищо че е в срок. На други места, за съжаление, не съм виждала Simple Smile

# 13 912
Лютото съдоразширява и стопля не на шега.
Който обича люто като мен, не се влияе от есен или лято.

Вероятно!  Simple Smile Само зимата се сещам за люто, но пък цяла зима съм със студени крайници...има логика.

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5094

# 13 913
  • Точно където трябва
Като сте заговорили за бозата на Бомакс- преди дни един колега я донесе и тогава разбрах, че я има. Обаче беше ужасно гъста, просто не падаше в чаша. Такава ли е по принцип или е било единичен случай?

# 13 914
  • Варна
Кажете някой "бабин" лек за суха и дразнеща кашлица. В момента нямам аптека наблизо, а не знам дали ще мога да издържа още няколко часа Tired

# 13 915
Кажете някой "бабин" лек за суха и дразнеща кашлица. В момента нямам аптека наблизо, а не знам дали ще мога да издържа още няколко часа Tired
Пробвай с лъжица мед.

# 13 916
мед с лимон;
лютиви лукчета-бонбони;
инхалация на котлона с вода и лайка;
небет шекер;
чай от бъз-действа отхрачващо;

# 13 917
Мед със синапено семе.

# 13 918
  • Варна
Като сте заговорили за бозата на Бомакс- преди дни един колега я донесе и тогава разбрах, че я има. Обаче беше ужасно гъста, просто не падаше в чаша. Такава ли е по принцип или е било единичен случай?

Явно не толкова единичен. Купували сме такава боза от Кауфланд. Не можахме да си налеем и я върнахме в магазина. Върнаха ни парите без проблем.

# 13 919

Дано само не е алергична. Иначе погледни народните рецепти, зависи какво имаш вкъщи. Помня, че ми правиха някаква смес от мед, ракия и олио, също мед, краве масло и канела, не знам пропорциите обаче, второто беше по-приятно. Чай пиех много, затоплях се, но кашлицата беше от изстинка.

Общи условия

Активация на акаунт