?Въпроси всякакви?

• 5 475 601
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 13 920
  • France
как се сменя паролата тук?

# 13 921
  • Варна
как се сменя паролата тук?

Профил - Потребителски настройки

# 13 922
mariel444e - За меда се каза мнооогоооо..... Още: Свари си пресно мляко, пий топло пресно мляко, може и с мед..... Още: изгълтай 1 суров жълтък, само жълтъка.... но да е от пресно яйце все пак! Wink Мляко можеш да пиеш колкото искаш през деня, а акцията с яйчения жълтък - повтори най-малко след като са изминали 5-6 часа  Sunglasses

# 13 923
Кажете някой "бабин" лек за суха и дразнеща кашлица. В момента нямам аптека наблизо, а не знам дали ще мога да издържа още няколко часа Tired
Пробвай с лъжица мед.

Майка ми онзи ден си бърка някаква гадост - мед, лимон и ситно накълцан лук  Shocked Според нея супер много помага (тя не е толкова фен на народната медицина, ама за това главата си залагала  Mr. Green)... изглеждаше бляк, със сигурност на вкус, а дали помага аз лично не съм пробвала.

# 13 924
Ремедиум днес с какво работно време са и там има ли гримове някакви? Не успявам да стигна по-далеч от пастата за зъби  Embarassed

# 13 925
Ремедиум днес с какво работно време са и там има ли гримове някакви? Не успявам да стигна по-далеч от пастата за зъби  Embarassed
Има гримове(главно масовите - Лореал, Макс Фактор, Мейбълин). За работното време не съм сигурна, но днес е работен ден, така че предполагам работят както обикновено.

# 13 926
# 13 927
  • Варна
Благодаря ви, момичета   bouquet
Мед и лимон пия всеки ден, но от снощи като ме е хванала една кашлица, ужас Tired
Сега пих прясно мляко със сода, видях че имам и АЦЦ, мед ям постоянно. Дано се подобряват малко Praynig

# 13 928
  • Mediterraneo
Благодаря ви, момичета   bouquet
Мед и лимон пия всеки ден, но от снощи като ме е хванала една кашлица, ужас Tired
Сега пих прясно мляко със сода, видях че имам и АЦЦ, мед ям постоянно. Дано се подобряват малко Praynig

Ау, АЦЦ е зверски препарат, не го пий, ще си повърнеш червата! Моят лек е настърган джинджифил, мед и чисто масло!

# 13 929
  • София
Като сте заговорили за бозата на Бомакс- преди дни един колега я донесе и тогава разбрах, че я има. Обаче беше ужасно гъста, просто не падаше в чаша. Такава ли е по принцип или е било единичен случай?
Не, не е нормално да е така. От Карфур я купух няколко пъти такава и реших, че я замразяват и затова  Embarassed

# 13 930
Някой може ли да прави gif от даден клип ? Ако може и има желание, ще съм му много благодарен, ако ми помогне.

# 13 931
  • в огледалото на живота
Кажете някой "бабин" лек за суха и дразнеща кашлица. В момента нямам аптека наблизо, а не знам дали ще мога да издържа още няколко часа Tired
Направи си бабиния сироп за кашлица:
Скрит текст:

6 листа индрише, 6 ореха с черупките, 6 локума, 1 пакет небетшекер /от аптеката/, 6 лукчета /от тия с билките за кашлица;глава кромид лук;3 ябълки с корите и семките или дюли на 1,5 вода. Ври на котлона, като се бърка до стопяването на локума и небетшекера, остава около половината от първоначалното количество. Оставя се да изстине и тогава се прецежда.
-черна ряпа се издълбава и се пълни с захар/мед/;държи се така до отделяне на сок.По лъжичка,две на час.
-лъжица мед,посипана със сода бикарбонат
Това на прима виста от домашната аптека.

# 13 932
Някой може ли да прави gif от даден клип ? Ако може и има желание, ще съм му много благодарен, ако ми помогне.

Пробвай тук: https://imgflip.com/gifgenerator

Ако не се справиш, пиши кой е клипът и коя част от него точно искаш.

# 13 933

Опитай в http://gifsoup.com/ , но мисля, че иска регистрация.

# 13 934
Благодаря ви, ще се опитам.

Общи условия

Активация на акаунт