?Въпроси всякакви?

• 5 477 628
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 14 025
aniram***, заминало е вече. Трябвало е да напишеш възражение още при подписването на акта.

# 14 026
Или изобщо да не подписваш акта и да пуснеш жалба в КАТ срещу акта... сега вече нищо не може да се направи, актът ти отива в регистрите като задължение към КАТ. Но пък можеш да пробваш да осъдиш общината за причинени щети ако искаш и ако в акта пише, че все пак шахтата има вина.  Simple Smile

# 14 027
При ПТП, подписах акта написан от КАТ, предстои да отида да го платя и си взема талона след 10 дни. Интересуваме късно ли е да успоря акта, нищо, че съм го подписала? Как става това?
Принципно ПТП се дължеше на незатворен капак на шахта. Спука ми задната гума, поднесе колата.........застрахователите казаха, че не трябвало да подписвам акта, за да съдят общината.....
Това със застрахователите......много съмнително ми звучи!А колкото до акта-той се подписва, но се пише, че имаш възражение!

# 14 028
При ПТП, подписах акта написан от КАТ, предстои да отида да го платя и си взема талона след 10 дни. Интересуваме късно ли е да успоря акта, нищо, че съм го подписала? Как става това?
Принципно ПТП се дължеше на незатворен капак на шахта. Спука ми задната гума, поднесе колата.........застрахователите казаха, че не трябвало да подписвам акта, за да съдят общината.....
Това със застрахователите......много съмнително ми звучи!А колкото до акта-той се подписва, но се пише, че имаш възражение!
Дори и да имате и най-малкото възражение с/у това, което пише в акта, не го подписвайте. Да си намерят 2 свидетели и те се подписват че вие отказвате да подпишете акта. Само при това положение имате някакъв шанс за възражение с/у акта. Говоря от личен опит

# 14 029
И аз така знам от позната. Не се подписва акта, за да можеш да го обжалваш Simple Smile

# 14 030
  • София
На самия акт не пишеше ли, че до 3 дни от издаването му може да се подаде възражение срещу него. Виж малките букви. Сигарна съм, че ги имаше.

# 14 031
Момичета помощ,има една песен в която мисля че припева е бу бу бу.....е не мога да се сетя за името на изпълнителя и ще си изям ушите от яд.

# 14 032
Оскар Бентън?!

# 14 033
Мисля че.....да да  да....голяяямо мерси  bouquet  bouquet

# 14 034
Здравейте,  отново съм аз. Този път не знам дали ще получа отговор, но ще опитам. Извинете за въпроса ако е неуместен тук ! : ))
Преди да задам въпроса си искам да ви кажа, че друга подобна нормална снимка, като тази по долу,  на жена не открих и за това използвах на мъж Grinning

http://prikachi.com/images/761/6918761u.jpg
Та въпроса ми е какво има на отбелязаното място,  или как се нарича,  защото имам някакви системни болки там на това място, но от лявата страна. На 16г. съм, ако това има значение. newsm78

# 14 035
  • София
Здравейте,  отново съм аз. Този път не знам дали ще получа отговор, но ще опитам. Извинете за въпроса ако е неуместен тук ! : ))
Преди да задам въпроса си искам да ви кажа, че друга подобна нормална снимка, като тази по долу,  на жена не открих и за това използвах на мъж Grinning

http://prikachi.com/images/761/6918761u.jpg
Та въпроса ми е какво има на отбелязаното място,  или как се нарича,  защото имам някакви системни болки там на това място, но от лявата страна. На 16г. съм, ако това има значение. newsm78
Там има много неща. Мускулни влакна, лимфни възли под мишницата,  връзки към рамото и ръката, мускули към ребрата...към гърба и т.н.

# 14 036
Там има много неща. Мускулни влакна, лимфни възли под мишницата,  връзки към рамото и ръката, мускули към ребрата...към гърба и т.н.

Мм, благодаря. Сега ще потърся за всяко едно. Simple Smile Heart Eyes

# 14 037
  • София

Трябвало е да подпишеш акта с възражение още на място. Аз точно така направих, защото и да откажеш да подпишеш, няма ефект, тъй като в случая идва колегата/колегите на съставителя и подписва/т като свидетел/и  Peace

Аз се подписах и си написах възражението. Актът падна  Peace Аз даже не се и разправях с полицаите. Взех бланката, подписах я, написах си възражението и им я върнах  Peace

# 14 038
Мм, благодаря. Сега ще потърся за всяко едно. Simple Smile Heart Eyes
А защо не отидеш на лекар?

# 14 039

Ами не знам, не мисля, че е нещо сериозно, но може би ще посетя личния. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт