?Въпроси всякакви?

• 5 477 863
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 14 040
  • София
Там има много неща. Мускулни влакна, лимфни възли под мишницата,  връзки към рамото и ръката, мускули към ребрата...към гърба и т.н.
Мм, благодаря. Сега ще потърся за всяко едно. Simple Smile Heart Eyes
А защо не отидеш на лекар?

И аз това се чудя  Rolling Eyes Според мен лекар ще ти каже, защо те боли  Tired

Това само за инфо: там понякога боли и при овулация.

# 14 041
Там има много неща. Мускулни влакна, лимфни възли под мишницата,  връзки към рамото и ръката, мускули към ребрата...към гърба и т.н.
Мм, благодаря. Сега ще потърся за всяко едно. Simple Smile Heart Eyes
А защо не отидеш на лекар?

И аз това се чудя  Rolling Eyes Според мен лекар ще ти каже, защо те боли  Tired

В момента май няма как, но благодаря за инфото.

# 14 042
В момента май няма как, но благодаря за инфото.
Защо?  Rolling Eyes
П.П. и за двата въпроса питам.  Crazy

# 14 043
 Laughingпонякога ме боли, когато не съм се обръснала.

# 14 044
  • Ямбол
О, Боже...

По време на овулацията има леки спазми и болка в областта на таза, както и повишено секретиране, дължащо се на повишеното ниво на хормоните в кръвта.

# 14 045
aniram***, заминало е вече. Трябвало е да напишеш възражение още при подписването на акта.
Не знаех, за първи път ми се случва....ММ дойде, но той ПТП не е имал, а и застрахователя, когато се обадихме не ни каза за възражението. После при подаване на документите за щетата казаха, че трябвало да оспорим акта....Аз се опитах да направя коментар за шахтата, но полицаят ми каза, че  за 20г. трудов стаж, нямало смисъл....бях още в шок, едва не се пребихме с бебето......значи късно е вече......
Изпуснала съм 3 дни за възражения.
В акта пише: "поради недостатъчен контрол, катастрофира в метален капак на шахта, в следствие на което............"а дефакто аз загубих контрол заради този капак на шахта......както и да е, ще знам за друг път, надявам се да няма такъв, но........Божа работа

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 05:09 от aniram***

# 14 046
  • София
Здравейте,  отново съм аз. Този път не знам дали ще получа отговор, но ще опитам. Извинете за въпроса ако е неуместен тук ! : ))
Преди да задам въпроса си искам да ви кажа, че друга подобна нормална снимка, като тази по долу,  на жена не открих и за това използвах на мъж Grinning

http://prikachi.com/images/761/6918761u.jpg
Та въпроса ми е какво има на отбелязаното място,  или как се нарича,  защото имам някакви системни болки там на това място, но от лявата страна. На 16г. съм, ако това има значение. newsm78

Няма ли да ви е по-лесно и по-добре да посетите личния си лекар ?

# 14 047
При ПТП, подписах акта написан от КАТ, предстои да отида да го платя и си взема талона след 10 дни. Интересуваме късно ли е да успоря акта, нищо, че съм го подписала? Как става това?
Принципно ПТП се дължеше на незатворен капак на шахта. Спука ми задната гума, поднесе колата.........застрахователите казаха, че не трябвало да подписвам акта, за да съдят общината.....

Трябвало е да подпишеш акта с възражение още на място. Аз точно така направих, защото и да откажеш да подпишеш, няма ефект, тъй като в случая идва колегата/колегите на съставителя и подписва/т като свидетел/и  Peace

Аз се подписах и си написах възражението. Актът падна  Peace Аз даже не се и разправях с полицаите. Взех бланката, подписах я, написах си възражението и им я върнах  Peace

Перфектно!  Sunglasses Аз докато ти драсна, че независимо че си подписала акта, ако пуснеш тутакси Възражение - има шанс (макар и НЕголям) да успееш и тоооо... акта паднал у това време! Честито!  Mr. Green

# 14 048
  • Sofia
автобуси 73 и 83 минават ли покрай мол Парадайс

# 14 049
  • София
83 минава близо до мол Парадайс.
73 не минава!

# 14 050
  • София
  Момичета, помагайте! Кой се пише в документ за наследници, само преки или всички по реда?Татко почина, кой трябва да е в документа.Само аз и майка ми или и децата на сестра ми?Кои са преки и кои непреки наследници?

# 14 051
  • София
При ПТП, подписах акта написан от КАТ, предстои да отида да го платя и си взема талона след 10 дни. Интересуваме късно ли е да успоря акта, нищо, че съм го подписала? Как става това?
Принципно ПТП се дължеше на незатворен капак на шахта. Спука ми задната гума, поднесе колата.........застрахователите казаха, че не трябвало да подписвам акта, за да съдят общината.....

Трябвало е да подпишеш акта с възражение още на място. Аз точно така направих, защото и да откажеш да подпишеш, няма ефект, тъй като в случая идва колегата/колегите на съставителя и подписва/т като свидетел/и  Peace

Аз се подписах и си написах възражението. Актът падна  Peace Аз даже не се и разправях с полицаите. Взех бланката, подписах я, написах си възражението и им я върнах  Peace

Перфектно!  Sunglasses Аз докато ти драсна, че независимо че си подписала акта, ако пуснеш тутакси Възражение - има шанс (макар и НЕголям) да успееш и тоооо... акта паднал у това време! Честито!  Mr. Green

При мен актът падна след 2 месеца (понеже беше съставен в друго населено място, различно от местожителството ми)  newsm78 Къде съм писала, че веднага е паднал? Има право да пише възражение или в момента на съставянето или в 3 дневен срок. Тя и двете възможности е изпуснала   Tired

Тайна, преките наследници сте майка ти, ти и сестра ти  Peace

# 14 052
  • София
missence, сестра ми почина 2012-та! Децата и стават ли преки наследници на дядо си!

# 14 053
  • София
missence, сестра ми почина 2012-та! Децата и стават ли преки наследници на дядо си!

Да  Peace Децата са преки наследници на майка си т.е. при положение, че нея я няма, те я представляват.

Наследници сте: ти, майка ти и децата на сестра ти. За нейния съпруг обаче не съм сигурна  Rolling Eyes

# 14 054
  • София

Да  Peace Децата са преки наследници на майка си т.е. при положение, че нея я няма, те я представляват.

Наследници сте: ти, майка ти и децата на сестра ти. За нейния съпруг обаче не съм сигурна  Rolling Eyes
Много ти благодаря! За мъжът и няма значение, тя беше разведена.

Общи условия

Активация на акаунт