?Въпроси всякакви?

• 5 483 345
  • 96 496
  •   3
Отговори
# 14 115
  • София
Моля, споделете идеи за отпушване на мивката в банята. Не иска да се отпуши,сложих 2 пакета табуфло за топла вода и нищо?  newsm78
Изключително съм доволна от Mr Muscle-гел. Отпушва всичко.

# 14 116
Аз отпушвам само с вакуум.

# 14 117
  • София
Аз използвам гранулите на "Сано"  Peace

# 14 118
  • Ланкър, планините Овнерог

Peace Те май са най-доброто, което съм купувала

# 14 119
  • София

Абсолютно  Peace Само че са лепнали някакво безумно упътване, а според оригиналния текст се слага само 1 супена лъжица (ако някой си ги купи - да знае)  Simple Smile

# 14 120

Абсолютно  Peace Само че са лепнали някакво безумно упътване, а според оригиналния текст се слага само 1 супена лъжица (ако някой си ги купи - да знае)  Simple Smile

Аз от магазин за паралелен внос ги взех и пише да се слагат 2-3 капачки. Толкоз и слагам  newsm78 В канала на банята съм слагала само.

# 14 121
  • Sofia
напоследък отпушвам и дезинфекцирам каналите със сода и оцет,1 пакетче сода и около 100-150мл.оцет

# 14 122
  • София

Аз от магазин за паралелен внос ги взех и пише да се слагат 2-3 капачки. Толкоз и слагам  newsm78 В канала на банята съм слагала само.

Аз си го купих от нормален магазин и на етикета на български пишеше нещо подобно. Обаче като го отлепих, отдолу намерих упътване на руски (другите езици нещо не ги разгадах  Embarassed) и там пише 1 с.л.

# 14 123
Изплува ли на брега удавено тяло в морето ?

# 14 124
  • София
Да ще изплува, но не се знае кога и къде точно ще го отнесе течението.

# 14 125
Да ще изплува, но не се знае кога и къде точно ще го отнесе течението.

Мм, благодаря Simple Smile  bouquet.

# 14 126
Лошо ми е и ми се гади - само това от няколко дни, по цял ден (и малко главоболие от време на време). Няма други стомашни проблеми или повръщане. Имам апетит. Има ли някакъв вирус с такива симптоми?

По принцип имам гастрит, но в последно време не съм си променяла навиците в храненето или пък да съм яла прекалено много храна. Пържено не ям, от месото - само риба. Сега съм на печени филийки и варени картофи Simple Smile

Утре ще отида при лекар, но все пак ще ми е по-спокойно, ако някой сподели как да се справя с това гадене - ужасно е. Пия натриев цитрат, но не помага особено. Повлиява се добре когато съм на свеж въздух и се влошава от миризми.

Споделете вие как се справяте, моля ви  Simple Smile

# 14 127
  • Там, където ме обичат
Здравейте, можете ли да ми помогнете със следния проблем:
Свалих си филм, който е hdtv х264 (каквото и да значи това  Blush ) Филмът тръгва с Windows Media Player-а, но без субтитри. С VLC изобщо не тръгва, а с Media Player Classic образът е на големи квадрати (като големи пиксели), въпреки кодеците. Имате ли идея с какъв плеър да го пусна така, че да тръгнат и субтитрите  newsm78

ПП: Не знам дали има значение, но съм на 64 бита

Пънче, не знам докъде стигна с твоя въпрос,
обаче се сетих да попитам - аудио и суб файла с еднакви имена ли са?

# 14 128
  • София
Лошо ми е и ми се гади - само това от няколко дни, по цял ден (и малко главоболие от време на време). Няма други стомашни проблеми или повръщане. Имам апетит. Има ли някакъв вирус с такива симптоми?

По принцип имам гастрит, но в последно време не съм си променяла навиците в храненето или пък да съм яла прекалено много храна. Пържено не ям, от месото - само риба. Сега съм на печени филийки и варени картофи Simple Smile

Утре ще отида при лекар, но все пак ще ми е по-спокойно, ако някой сподели как да се справя с това гадене - ужасно е. Пия натриев цитрат, но не помага особено. Повлиява се добре когато съм на свеж въздух и се влошава от миризми.

Споделете вие как се справяте, моля ви  Simple Smile

Има подобен вирус в момента, но е с диария, повръщане и отшумява за един ден. Има ли вероятност да си бременна?

# 14 129
Burmette, тъкмо щях да питам и аз, но гледам, че -=Деси=- ме е изпреварила..... Бременност или ПМС?
На мен преди да ми дойде понякога ми се гади.

Общи условия

Активация на акаунт