?Въпроси всякакви?

• 5 483 488
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 14 130
Burmette, тъкмо щях да питам и аз, но гледам, че -=Деси=- ме е изпреварила..... Бременност или ПМС?
На мен преди да ми дойде понякога ми се гади.

И аз си помислих за бременност, направих си тест в четвъртък, отрицателен е, но е възможно да не е верен, тъй като цикълът ми свърши на 26.12
Възможно ли е такива симптоми да се появят толкова рано?

# 14 131
  • София
Burmette, тъкмо щях да питам и аз, но гледам, че -=Деси=- ме е изпреварила..... Бременност или ПМС?
На мен преди да ми дойде понякога ми се гади.

И аз си помислих за бременност, направих си тест в четвъртък, отрицателен е, но е възможно да не е верен, тъй като цикълът ми свърши на 26.12
Възможно ли е такива симптоми да се появят толкова рано?

Не бих изключила такава вероятност. Вземи си тест на "Престо" - отчита на 7-ия ден  Peace

# 14 132
Burmette, аз имах симптоми около седмица след евентуалната дата на зачеване. Повърнах и ми беше неприятно от разни миризми - парфюм например. Направих си тест ШуърЧек няколко (3 или 4) дни ПРЕДИ очакваната менструация и беше с две ярки чертички.

# 14 133
  • Варна
Може ли да се гледа волейболът някъде он-лайн. В сайта на ТВ 7 не го дават newsm78

# 14 134
  • София
По тв7 , го дават.
( сега видях, че го търсиш он лайн, сори)

# 14 135
  • София-Младост
Може ли да се гледа волейболът някъде он-лайн. В сайта на ТВ 7 не го дават newsm78
http://www.laola1.tv/en-int/live/czech-republic-bulgaria/149914.html

# 14 136
  • Варна
http://www.laola1.tv/en-int/live/czech-republic-bulgaria/149914.html
  bouquet

# 14 137
  • София/Горна Оряховица
Искам да сгъстя една супа с малко брашно - виждала съм, че майка ми така прави - няколко лъжици брашно във вода, после го добавя в супата.

Въпроса е - водата, в която се разбърква брашното топла или студена трябва да е  newsm78 .

П.П. Не мога да се свържа със собствената си майка за съжаление  Mr. Green .

# 14 138
Въпроса е - водата, в която се разбърква брашното топла или студена трябва да е  newsm78 .

Студена и след като сложиш в супата, остави я да поври 6-7 мин. Peace

# 14 139
  • София
Искам да сгъстя една супа с малко брашно - виждала съм, че майка ми така прави - няколко лъжици брашно във вода, после го добавя в супата.

П.П. Не мога да се свържа със собствената си майка за съжаление  Mr. Green .
Хладка. Но по-хубаво е първо да се запече в тиган на котлона 1 с.л. брашното т.е. препечено брашно и тогава водата.

# 14 140
  • София/Горна Оряховица
Мерси и на двете  Hug .

# 14 141
Гита Ог, Деси, Карола, благодаря  Hug

Ох Boryana, сега като каза супичка, направо ми идва да отида да си сготвя една, с картофки и фиденце ... мммм   bouquet  bouquet

# 14 142
Малко странен въпрос имам. На каква възраст и ръст главно ме интересува,момчетата носят обувки номер 37?
Искам да подаря дрешка на едно момченце,но не съм го виждала и ми е неудобно да питам колко е високо ,знам,че носи обувки 37.

# 14 143
От какъв материал са направени пакетчетата за чай? Как мога сама да си направя? Какво точно трябва да си купя?

# 14 144
  • София
Зависи, нали знаеш, че на някои деца най-напред им израстват стъпалата, после останалото ги догонва.

Едно момиченце при нас носи 37-38 номер, 150 е. Ако това ти върши работа някаква. Защото пък дъщеря ми носи 35 номер ботуши, но има и чехли 37 (китайски  Mr. Green). Малко над 140 е, но не знам колко точно в момента.

Общи условия

Активация на акаунт