?Въпроси всякакви?

• 5 486 851
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 14 160
От къде да купя детски картинки, които се пришиват към панталон/блуза  newsm78 Не, да се лепят, а  шият  Thinking

Огледай се в магазин където продават платове, ципове, копчета и тн.

Мамма    Hug

# 14 161
  • София
От къде да купя детски картинки, които се пришиват към панталон/блуза  newsm78 Не, да се лепят, а  шият  Thinking
На центъра, на кръстовището на Цар Симеон и Георг Вашингтон се сещам за магазин за копчета и там имаше. На Пиротска и Ботев също има много магазинчета за ципове и копчета и там също има Simple Smile

# 14 162

На бул. Янко Сакъзов в София, след пресечката със ул. Сан Стефано (посока към Подуяне) имаше малко магазинче, в което съм виждала да продават апликации за пришиване. Не съм обръщала внимание дали още го има.
Днес ще мина оттам и ще загледам дали още съществува и дали имат с детски мотиви.

# 14 163
  • София
Много ви благодаря   bouquet

Аз днес с много въпроси, но.... Embarassed

Как се пере яке, което вътре има някакъв пълнеж  newsm78 Нещо подобно на пух, но не от тези дебелите, а по-тънко  newsm78 Страх ме е да не стане на топки  Thinking

# 14 164
С тенис топки. Две тенис топки (за тенис на корт) вътре в пералнята заедно с якето.
Прилага се и за всякакви други неща с пълнеж - възглавници, завивки.

# 14 165
  • София
С тенис топки. Две тенис топки (за тенис на корт) вътре в пералнята заедно с якето.

Мерси   bouquet Ще купя днес топки  Peace А, центрофуга?  newsm78

# 14 166
  • София
Има ли адвокат във форума?

# 14 167

Мерси   bouquet Ще купя днес топки  Peace А, центрофуга?  newsm78

Някои препоръчват слагането на повече топки (до 5-6).
Двойно плакнене и най-силната центрофуга, защото пълнежът може да задържи препарат/вода и при съхненето да избият петна.
Ако се суши без сушилня - препоръчително е да е хоризонтално.

# 14 168
  • София
Mamma,   bouquet

Има ли адвокат във форума?

Мисля, че в раздела за разведените родители (май) има такава възможност (за консултация)  newsm78 Дано не те подведа. По спомен някой беше споменал тук, че точно там дават правни съвети, но не знам дали въпросите са само в насока "развод"  newsm78

Иначе в Клюкарник често има теми: "Има ли мами юристи?". Потърси, за да видиш, кои потребителки са адвокати  Peace

# 14 169
  • София/Горна Оряховица
За тенис топките да отбележа : има някакви евтини, които пускат цвят  Laughing .
Купени от джъмбо обаче не пускат, от опит  Flutter .

# 14 170
  • София
За тенис топките да отбележа : има някакви евтини, които пускат цвят  Laughing .
Купени от джъмбо обаче не пускат, от опит  Flutter .

Мерси   bouquet

# 14 171

Аз слагам 3 тенис топки, купени от Кауфланд за 12 лв. Не пускат боя, но и не съм прала светли/ бели дрехи.
Центрофугата не им пречи.

# 14 172
  • София

Аз слагам 3 тенис топки, купени от Кауфланд за 12 лв. Не пускат боя, но и не съм прала светли/ бели дрехи.
Центрофугата не им пречи.

Якето е черно, така ще купя и аз бели топки  Peace

# 14 173
Топките за тенис на корт са само зелени.

# 14 174
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

срещу заимовата градинка, в участъка между кино Сердика и кино Левски има магазин за гоблени, преждии шевни машини Wink там има цяла стена "кръпки";

на пиротска под колоните има магазин "от игла до конец" и там има избор Simple Smile

за Варна не мога да помогна, но предполагам, че и там има магазин "От игла до конец" - те са верига  Hug (даже ми се върти нещо в главата за двуетажен магазин зад пощата  Blush)

Общи условия

Активация на акаунт