?Въпроси всякакви?

• 5 490 220
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 14 535
Билкова аптека по Иван Асен в София или наблизо?

# 14 536
На Алеко става ли за шейни?

# 14 537
Изпрах един пуловер от мерино на малко по-висока температура и той се сви леко. Искам да се отпусне пак, има ли начин?

Преди години бях пуснала едно плетено поло на висока температура - просто не обърнах внимание, че е такара t и то взе, че бая се скъси (не знам от вълна ли беше или нещо изкуствено). И, да не ми се смееш сега, но го изпрах пак, прострях го "с главата надолу", като сложих буквално щипка до щипка. Бях му сложила и закачалка, на която закачих бутилка от минерална вода, която бях напълнила до някъде, защото иначе полото ще се откачи от тежестта. Ми оправи се, стана като ново Simple Smile

# 14 538
Много ви благодаря, ще пробвам и оцет, и омекотител  Laughing  bouquet

Просто го изглади влажен,може да ти помогне.

# 14 539
  • София

Нямам представа дали е най-близката (може и да не е), но знам за една аптека на Лечител (не знам дали там има това, което ти трябва) на ул. Кракра - в района на посолствата.

# 14 540
Моето зарядно проработи, проблемът е бил в  батерията на телефона.
Отново благодаря на включилите се!

Друго питане. Когато възрастта тук е скрита, излиза ли никът на рожденника на датата в празнуващите?
И рожденник с две н ли се пише, също и именник?
https://www.facebook.com/note.php?note_id=10150201079883023

# 14 541
  • София
Някой случайно да е посещавал http://www.relaxcoop.coophotels.bg/ да сподели впечатления?
През 2012 година ходих 2 пъти. Много ми хареса. Топло е, стаите са достатъчно добри, храната е хубава, басейнът-топъл. Единственият недостатък за нас беше, че басейнът се състои от 2 части, като едната е твърде плитка /за деца, подобно на голямо джакузи/ и друга част, която е с дълбочина 2 метра. Т.е. ако си възрастен и не можеш да плуваш, става сложно. Simple Smile

# 14 542
  • София

Сравнително близо - на Юрий Венелин 1 е Централната билкова аптека  Peace

# 14 543
  • София
Първата пряка вдясно по Иван Асен е Виктор Юго, там на №5 - аптека Вербена  Peace

# 14 544
  • София/Горна Оряховица
Само за информация - известието ми си отиде, тази сутрин вече го няма.

# 14 545
Аз пък имам цели 3 известия и няма махане  Tired

# 14 546
Аз пък имам цели 3 известия и няма махане  Tired

Прегледай всяка едно от темите с известие и виж дали няма някъде редактиран пост. При мен тогава се махат. Peace

# 14 547
polin_a благодаря ще пробвам   bouquet

# 14 548

Току-що пак така ми светна на една тема. Редактиран е последният пост. Whistling

# 14 549
  • София/Горна Оряховица

Току-що пак така ми светна на една тема. Редактиран е последният пост. Whistling

Само да попитам - излезна ли ти до името на темата в розовичко "ново" ? Преди ми излизаше, сега не, и не виждам индикация къде е променяно, само си гадая  Thinking ?

Общи условия

Активация на акаунт