?Въпроси всякакви?

• 5 474 430
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 180
  • Варна
А някой знае ли как се казва песента от рекламата на "продаваник",  която се върти по ТВ-то ? Пее се нещо "..фа ми фа, фа фа ми ре ла, сол ла сол.." Laughing
На Васил Найденов 'Междучасие' е песента, но малко променена за целта на рекламата Wink

# 15 181
Благодаря на всички ви !!   bouquet  bouquet  bouquet

# 15 182
А някой знае ли как се казва песента от рекламата на "продаваник",  която се върти по ТВ-то ? Пее се нещо "..фа ми фа, фа фа ми ре ла, сол ла сол.." Laughing
Васил Найденов, Междучасие
http://vbox7.com/play:8562467f

d. h., писали сме едновременно Simple Smile

Ама и загадката беше лесна. Не като та- та- тааа- там. Grinning

# 15 183
Издават, но за стоматологични услуги.

Какви например, би ли уточнила? Добре е да се знае.
Ами на мен ми е издавано направление за рентген, за панорамна снимка.

# 15 184
Странно, досега винаги съм плащала рентгенова снимка, всички около мен - също.

# 15 185
И на мен ми се случи за пръв път през декември.  И бях изненадана, но си спестих 20  лв.Grinning

# 15 186
Моля ако някой има или се сеща за някоя програма да си инсталирам , която да спира рекламните банери .. линк? Praynig
Изнервят ме като отвора която и да е тема във форума и най-отдолу има 10 реклами пфууу

https://adblockplus.org/bg/chrome

А същото за Експлоър?

До зеления бутон "Инсталирай за Файърфокс" са нарисувани и останалите версии, просто чукни която ти трябва  Peace

https://adblockplus.org/bg/firefox

Благодаря! Интересното е, че стана на лаптопа, който е с по-нова операционна система. На другия компютър, с по-стара версия,  ИЕ не ми дава да отворя сайта изобщо, може да е нещо от секюрити настройките, но аз така или иначе го ползвам предимно за писане  Laughing

# 15 187
  • София
Благодаря! Интересното е, че стана на лаптопа, който е с по-нова операционна система. На другия компютър, с по-стара версия,  ИЕ не ми дава да отворя сайта изобщо, може да е нещо от секюрити настройките, но аз така или иначе го ползвам предимно за писане  Laughing

Напиши в Гугъл "Адблок за Експлорър", няма начин да не ти изкара някой сайт с по-стара версия  Peace

# 15 188
  • Русе
  Някой пътувал ли е скоро с влак до Украина, да сподели инфорация - цени, намаления за деца, условия.

# 15 189
Тъп въпрос - модела на матрицата на лаптоп може ли да се види от характеристиките някъде и ако да къде точно? Или е нужно да се отвори  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 15 190
Iz4ezna mi lentata za smjna na ezika dolu na laptopa, i vsiqko ot lentata- skajp, 4as, malkij ne6to butna.
Kakvo da pipna?

# 15 191
В тази песен http://vbox7.com/play:64e1b72c как да разбера името на мъжа?

# 15 192
  • София
Тъп въпрос - модела на матрицата на лаптоп може ли да се види от характеристиките някъде и ако да къде точно? Или е нужно да се отвори  Rolling Eyes Rolling Eyes
Скоро имахме проблеми с едно Леново и се наложи да го отварят, казаха, че така е най-сигурно. Дано не те подвеждам, просто това знам  Peace.

# 15 193
Iz4ezna mi lentata za smjna na ezika dolu na laptopa, i vsiqko ot lentata- skajp, 4as, malkij ne6to butna.
Kakvo da pipna?

Сигурно си скрила лентата, без да искаш. Наскоро някой пак имаше подобен проблем и е писано в темата. Мини с мишката отдолу, трябва да видиш двупосочна стрелка. С натиснат ляв бутон на мишката се опитай да издърпаш лентата. Също така провери в контролния панел настройките за Лента на задачите.

# 15 194
Kakvo da pipna?

Сигурно си скрила лентата, без да искаш. Наскоро някой пак имаше подобен проблем и е писано в темата. Мини с мишката отдолу, трябва да видиш двупосочна стрелка. С натиснат ляв бутон на мишката се опитай да издърпаш лентата. Също така провери в контролния панел настройките за Лента на задачите.

Златна си, стана с контрол панела!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт