?Въпроси всякакви?

• 5 474 255
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 15 195
В тази песен http://vbox7.com/play:64e1b72c как да разбера името на мъжа?

Цитат
http://www.story.rs/profili/lepa-brena/biografija/2008/206-pazi-kome-zavidis
Naime, Aleksandar Jović glumi muškarca koji vara svoju suprugu, devojku, ali i ljubavnicu, a pored njega u spotu igraju i Staša Terzić i Aleksandra Raonić.

Цитат
http://forum.musicserbia.rs/b20_takmicenja-2009/t252_ogae-video- … ome-zavidiand353/
Aleksandar Jović, koji je glumio mačo tipa, sa ženom, ljubavnicom i devojkom pored sebe, Stašom Terzić i Aleksandrom Raonić. Aleksandar je za potrebe spota stao pod mlaz hladne vode iako je tog jutra temperatura napolju iznosila samo trinaest stepeni.

# 15 196
  • Бургас
Давам на сина ми Ефизол и Хомеовокс, реално ли ще е излседването за гърлен секрет ,ако му направя ?

# 15 197
Давам на сина ми Ефизол и Хомеовокс, реално ли ще е излседването за гърлен секрет ,ако му направя ?
По това, което чета на листовката Ефизол май влияе на бактериите.

# 15 198
  • ...на безопасно
Лаптопа ми лови безжична Виваком нет връзка. Обаче е незащитена.
Аз можа да се свържа без парола, това ли значи незащитена?

# 15 199
Мисля че да. В случая.

# 15 200
  • Ланкър, планините Овнерог
Тъп въпрос - модела на матрицата на лаптоп може ли да се види от характеристиките някъде и ако да къде точно? Или е нужно да се отвори  Rolling Eyes Rolling Eyes

Ако си с Wind 7:
Start menu - > слагаш мишката в/у computer - > десен бутон на мишката - > properties -> клик с ляв бутон на мишката и готово

# 15 201

Да, мрежата е незащитена с парола и ти си я ползваш гратис.

# 15 202
Тъп въпрос - модела на матрицата на лаптоп може ли да се види от характеристиките някъде и ако да къде точно? Или е нужно да се отвори  Rolling Eyes Rolling Eyes

Ако си с Wind 7:
Start menu - > слагаш мишката в/у computer - > десен бутон на мишката - > properties -> клик с ляв бутон на мишката и готово

Пропуснах да отбележа, че лаптопът е за продажба на части и е неработещ към момента. Може би само с отваряне ще стане.

# 15 203
  • Ланкър, планините Овнерог
Трябва да има написан някъде по него парт номер (P/N; Part Number, Part № или подобно), с който да провериш е нета за х-ки. Инак - отварянка му е майката.

# 15 204

Гърлен секрет - сутрин на гладно, непито, без мити зъби.
Ефизол е толкова ефективен срещу бактериите... абсурд, просто вкусно бонбонче.

# 15 205
Моля, отговорете ми, някой казвал ли е на събеседници " ако ще говориш глупости, говори ги тихо".

# 15 206
Имам въпрос относно книжните банкноти от по 1 лев (не металните монети) с лика на Св. Иван Рилски, печатани 1999 г. - валидни ли са като платежно средство? Или могат да се "обменят" в банка? И коя банка?  newsm78

http://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACNotesCurrency/

Май не ми се е случвало да видя и пипна банкнотата от 20 лв от 2005 г.  newsm78
Имам 3 такива банкноти, миналата година заради бас питах в няколко големи магазина може ли да платя с тях. Във всичките ми отказаха, не бяха ги виждали до тогава. Съответно спечелих баса.
Сега ще си ги пазя още повече, може след време да струват повече парички  Mr. Green

# 15 207
Имам въпрос относно книжните банкноти от по 1 лев (не металните монети) с лика на Св. Иван Рилски, печатани 1999 г. - валидни ли са като платежно средство? Или могат да се "обменят" в банка? И коя банка?  newsm78

http://www.bnb.bg/NotesAndCoins/NACNotesCurrency/

Май не ми се е случвало да видя и пипна банкнотата от 20 лв от 2005 г.  newsm78
Имам 3 такива банкноти, миналата година заради бас питах в няколко големи магазина може ли да платя с тях. Във всичките ми отказаха, не бяха ги виждали до тогава. Съответно спечелих баса.
Сега ще си ги пазя още повече, може след време да струват повече парички  Mr. Green
Аз имам 5 20толевки - подарък за сватбата (2005)  Blush пазя си ги  Heart Eyes

# 15 208
  • София
Купих си прекрасни жилетка с ангора, която след пране и първо обличане ме покри с мъх, за който изхабих половин почистваща ролка и цялата процедура ми коства 30мин. На следващото пране и обличане пак!
Да я мятам ли в коша или има начин, да спре това мъхоотделяне? Laughing
Много ми е мъчно, точно каквато исках, супер скъпа, а из целия офис летяха мъхчета....

# 15 209
  • София
Купих си прекрасни жилетка с ангора, която след пране и първо обличане ме покри с мъх, за който изхабих половин почистваща ролка и цялата процедура ми коства 30мин. На следващото пране и обличане пак!
Да я мятам ли в коша или има начин, да спре това мъхоотделяне? Laughing
Много ми е мъчно, точно каквато исках, супер скъпа, а из целия офис летяха мъхчета....
Не се ядосвай, това е удоволствие да имаш такава жилетка. Освен да я переш с омекотител, друго не виждам,  какво може да те спаси от мъхоотделянето, но пък си красива с нея. ..  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт