?Въпроси всякакви?

• 5 488 107
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 15 675
Някой знае ли д-р Топалова дали работи със здравната каса в частния си кабинет (Пловдив) ?  Thinking

# 15 676
  • Пловдив
Моля за помощ  Praynig

Къде и как мога да разбера заводските срокове на годност на артикули като мин.вода,сникърс,пепси кен и т.н. newsm78 Не тези,които са на самия продукт,а тия по документ.

# 15 677
  • Точно където трябва
Някой знае ли д-р Топалова дали работи със здравната каса в частния си кабинет (Пловдив) ?  Thinking
Снежана Топалова ли? - Не.

# 15 678
Снежана Топалова ли? - Не.
Да,тя.

Благодаря  Hug

# 15 679
Моля за помощ  Praynig

Къде и как мога да разбера заводските срокове на годност на артикули като мин.вода,сникърс,пепси кен и т.н. newsm78 Не тези,които са на самия продукт,а тия по документ.

На самите фактури, които доставчикът издава. Там са упоменати сроковете, както и партидните номера.

# 15 680
От къде мога да намеря батерия за видео камера Canon MV800. Гледам в нета, но нищо не намирам. Искам да е от магазин, не да я поръчвам.
В Техномаркет или Технополис дали ще има  Thinking

http://www.canon.bg/Where_to_buy/

# 15 681
  • София

Ученикът ще премине ли в осми клас или трябва да държи поправителен изпит?

Преминава в 8 клас, но не може да кандидатства, може само в непрофилирана паралелка.

# 15 682
  • Луната ни пази

Нищо, учителите не са длъжни да я напишат дори като текуща оценка. Моето лично мнение е, че това НВО е по-скоро да оценят учителите, не учениците, а и да се пишат някакви статистики. Единствено имат смисъл по БЕЛ и математика и то в часта за кандидастване след 7ми клас.
Ако училището работи по Грижа за всеки ученик и има поне 4 ученика с двойка по предмета, може да го включат в проекта. Това е два пъти седмично по един час допълнително по този предмет след часовете.

# 15 683
  • София

Нищо, учителите не са длъжни да я напишат дори като текуща оценка. Моето лично мнение е, че това НВО е по-скоро да оценят учителите, не учениците, а и да се пишат някакви статистики. ...

Не само това, показва и на родителите какво е реалното развитие на детето.

# 15 684
  • Луната ни пази

Нищо, учителите не са длъжни да я напишат дори като текуща оценка. Моето лично мнение е, че това НВО е по-скоро да оценят учителите, не учениците, а и да се пишат някакви статистики. ...

Не само това, показва и на родителите какво е реалното развитие на детето.
Не искам да пораждам спор, но това за мен абсолютно не е вярно.

# 15 685
....Не само това, показва и на родителите какво е реалното развитие на детето.

Не, абсурд. Като майка на дете, деветокласничка, съм с впечатления, че на НВО задават като задачи най-елементарните неща от материала за съответната година. И едва ли този изпит дава реална представа на родителя. По-важни са оценките през годината.

Shagya, писали сме заедно. Peace

# 15 686
  • София
Говоря в случаите, когато учителите определено толерират само някои ученици и накрая те се провалят на НВО.

# 15 687
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Някой да е чувал детска песен, в която се пее за шишета? Броят се шишетата, едното се чупи и се пее, колко са останали  Rolling Eyes Ха, сега....в шах съм  Rolling Eyes

п.с. Жокер: песента е на англ. език  Rolling Eyes

ten green bottles
hanging on the wall

http://www.youtube.com/watch?v=Ak7kedzR8bg

# 15 688
  • София
Ох, благодаря ви bouquet

Аз си мислех, че е Ten Little Bottles Song  ooooh!

# 15 689
  • Луната ни пази
Говоря в случаите, когато учителите определено толерират само някои ученици и накрая те се провалят на НВО.
И това не е вярно Simple SmileSimple SmileSimple Smile Нещата не само са елементарни, а и подтикват децата към зубрачество. Аз определено на подобен тест не мога да пиша повече от добър. Искам да уточня, че тук говоря за масовото НВО, а не за тестовете по БЕЛ и математика, които важат за влизане в гимназиите.

Общи условия

Активация на акаунт