?Въпроси всякакви?

• 5 490 595
  • 96 496
  •   4
Отговори
# 15 885
  • Варна
Някой пътувал ли е с влак от Бургас през последните дни ? Каква точно е процедурата с това пътуване до Долно Езерово, автобусите безплатни ли са, на колко време са . Praynig въобще не ми е ясно

Да, безплатни са автобусите. Можеш да провериш в Интернет в сайта на БДЖ за разписанието им.
Аз разглеждах вариантите от Варна до Бургас и на всеки пристигнал влак имаше съотв. автобус от Д. Езерово.

П.П. Вчера синът ми се върна от Бургас.

# 15 886
Някой пътувал ли е с влак от Бургас през последните дни ? Каква точно е процедурата с това пътуване до Долно Езерово, автобусите безплатни ли са, на колко време са . Praynig въобще не ми е ясно

Да, безплатни са автобусите. Можеш да провериш в Интернет в сайта на БДЖ за разписанието им.
Аз разглеждах вариантите от Варна до Бургас и на всеки пристигнал влак имаше съотв. автобус от Д. Езерово.

П.П. Вчера синът ми се върна от Бургас.
Благодаря много Hug Трябва да пътувам и ми е малко притеснено Embarassed

# 15 887
Има ли пълнометражен филм "Птиците умират сами" или е само сериал?

# 15 888
  • София
Може би няма.

The Thorn Birds: The Missing Years (1996)

Цитат
Storyline

Actually taking place in the middle of the original Thorn Birds miniseries, which chronicled the love affair of Meggie Cleary and Fr. Ralph de Bricassart from 1920 to 1962, this two-part miniseries begins in 1943. Father Ralph returns to Drogheda to evaluate its financial situation just as his one true love, Meggie, is embroiled in a bitter custody battle with her ex-husband, Luke. Written by Phil Fernando

Преди години дядо ми мисля, че търсеше книгата, а може би филма - вече не помня. И ми обяснява, обяснява, аз не вдявам и той заявява "Заглавието е 'Гълъбите умират прави'"  Joy

# 15 889
AnMary, хахаха, готино го е рекнал дядото Laughing Да, май наистина е само сериал - жалко, защото ми харесва замисъла, но не и как е направен. Много бавно се развива действието, а аз съм нервен човек и искам по-бърже да се случват нещата, ако е възможно Mr. Green Благодаря ти много!  bouquet

# 15 890
  • София
Може би няма.

Защо 1996? От 1983 година е  Peace

calopsita, само 10 епизода са, ще ги изгледаш за нула време  Peace

# 15 891
  • София
Може би няма.

Сериала е от 83-та. Сериала мисля, че го гледах навремето, филма не съм.

# 15 892
  • София
Може би няма.

Сериала е от 83-та. Сериала мисля, че го гледах навремето, филма не съм.

Ами доколкото разбрах, няма филм, само сериал е  Simple Smile

# 15 893
Сериал е.
Този от 1996-та също е сериал - "Птиците умират сами. Пропуснатите години".
Актрисата, която играе Меги е друга. Добре, че поне не са сменили актьора, който играе Ралф.

# 15 894
  • Пловдив
Ток във форума има ли тема за фотографи? Искам съвет какъв фотоапарат да си закупя...

# 15 895
Сериал е.
Актрисата, която играе Меги е друга. Добре, че поне не са сменили актьора, който играе Ралф.

Може ли малко повече информация за този от 1996 г.? По-точно има ли нещо качено в нета?

# 15 896
  • Варна
Сериал е.

Може ли малко повече информация за този от 1996 г.? По-точно има ли нещо качено в нета?
В момента го поентват по Нова - събота и неделя от 12 часа.

# 15 897
Сериал е.

В момента го поентват по Нова - събота и неделя от 12 часа.

В момента по Нова дават сериала от 1983 година.
Но и двата сериала ги има във Вибокса. Peace
Дори сега мисля да си пусна този от 1996-та. Помня, че беше доста сапунен, но нищо - ще го изгледам пак. Домъчняло ми е за Ричард Чембърлейн Grinning.

# 15 898
  • Някъде там
Ток във форума има ли тема за фотографи? Искам съвет какъв фотоапарат да си закупя...

Може би тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=756094.0  Peace

# 15 899
  • Пловдив
Капризче!, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт