?Въпроси всякакви?

• 5 488 444
  • 96 496
  •   2
Отговори
# 17 625
На сайта на СДВР-МВР излиза само този:
1700  гр. София, ж.к. Младост,  бул. Александър Малинов № 1

Предполагам, че там трябва да идеш.

# 17 626
  • София, България
В Младост трябва да отидеш, да. РПУ-то в Студентски град е само за задържане. Даже не знам дали въобще продължава да функционира. В краен случай може да се обадиш на телефона им и да попиташ  Wink

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 11:33 от Purple_Peanut

# 17 627
Някой може ли да ми каже накратко сюжета на пиесата " "Госпожа Стихийно бедствие" със Стоянка Мутафова?

# 17 628
Благодаря ви  cheers

# 17 629
Здравейте, някой може ли да ми каже каква е цената на билет за цирк Арлекино?

# 17 630
Някой може ли да ми каже накратко сюжета на пиесата " "Госпожа Стихийно бедствие" със Стоянка Мутафова?

http://theatre.art.bg/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B0 … %B8%D0%B5_39_2_20

# 17 631

http://theatre.art.bg/%D0%B3%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B6%D0%B0 … %B8%D0%B5_39_2_20

Благодаря ти, това и аз го намерих (на много места), но ми се искаше мъъничко по-детайлно, че така е само загатнато за какво иде реч.

# 17 632
Благодаря! Сега ще разгледам сайта.

# 17 633
 Какво означава продуктова листа?  newsm78
1:1 с католог ли е  newsm78 ?

# 17 634
Вчера ми изгоря зарядното на лаптопа и си поръчах ново оригинално.
Сега като го включа обаче все едно нещо тихо цвърчи вътре  Sad но иначе нито мирише на бакелит, нито нищо и лаптопа си работи. Въпросът ми е-ако нещо му стане и гръмне, може ли на лаптопа да му стане нещо? И какво? newsm78
Иначе за зарядното не ме бърка поне има гаранция 1 г. Peace

# 17 635
  • В един копнеж!
Евентуално може да гръмне дъното. А гръмне ли дъното доколкото съм запозната е като да нямаш никакъв лаптоп. Хубаво нагоди жака в лаптопа.

# 17 636
 ooooh! Ужас Sad всичко точно съм поставила, ама си жужи  Close

# 17 637
ooooh! Ужас Sad всичко точно съм поставила, ама си жужи  Close

А зарежда ли?
Аз бих го върнала новото зарядно.
Моето старо зарядно точно така жужеше, преди да сдаде багажа.

# 17 638
Здравейте , бихте ли ми казали ако имам 3 месеца прекъсване на здравни осигуровки мога ли да си ползвам здравната книжка или първо да внеса осигуровките ?

# 17 639
Искам да попитам къде мога да подам оплакване срещу служител на Виваком? Младежът има изключително грубо отношение към мен и майка ми и то в продължение на 4, 5 пъти. Да, не сме някои фиданки, че да ни задява, но съм клиент на Виваком от 4 години и няма да позволя такова арогантно поведение към майка ми. За мен не ми пука, ще му тегля една майна, но не може с насмешка и толко нагло да се отнася към нея. Не желае умишлено да ни обслужи, убедена съм. В един офис ни вършат работа, там не - че и другите си колеги е настроил.
Обадих се на оператор, те един друг се защитават. Искам да напиша e-mail и да го прочетат хора, които наистина си знаят работата. Повтарям ви - не сме се заяждали, не се някои луди дето само се чудят къде да ходят и да задават въпроси, НО АЗ СЪМ КЛИЕНТ. Плащам луди сметки всеки месец и накрая да докарва майка ми извън нерви. Няма да оставя нещата така.

Общи условия

Активация на акаунт