?Въпроси всякакви?

• 5 486 444
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 17 670
Някой получавал ли е съобщение, че трябва да се яви в Софийски градски съд, за да получи "книжа" от Топлофикация  newsm78
Аз
За какво става въпрос? Може и на лични.
Благодаря предварително   bouquet

# 17 671
Някой получавал ли е съобщение, че трябва да се яви в Софийски градски съд, за да получи "книжа" от Топлофикация  newsm78
Аз
За какво става въпрос? Може и на лични.
Благодаря предварително   bouquet
На мен направи в къщи ми ги донесоха. На адреса явно е нямало никой при вас. Това са документите , в които се аргументират какви претенции имат към вас.

# 17 672
Можете ли да ми препоръчате крем /дневен или нощен/ за бръчки на Nivea? Не е за мен и нищо не разбирам... гледах в един магазин, има толкова много видове, че се обърках. Цените също варираха от 5-6 крем до 20...нещо изпитано до 12-13 лв.  Rolling Eyes

# 17 673
  • София
Можете ли да ми препоръчате крем /дневен или нощен/ за бръчки на Nivea? Не е за мен и нищо не разбирам... гледах в един магазин, има толкова много видове, че се обърках. Цените също варираха от 5-6 крем до 20...нещо изпитано до 12-13 лв.  Rolling Eyes

Много ли държиш на Нивеа? С две ръце бих ти препоръчала крема на "Билка" срещу бръчки - този с червеното грозде на кутийката. Струва десетина лева, но от години не съм ползвала нещо толкова добро  Peace

# 17 674
  • Точно където трябва
Nivea на мен и сестра ми винаги ни докарват алергии. Целите ставаме на пъпчици. И две колежки се оплакаха. Ползвала съм кремовете и една пяна за измиване.

# 17 675

Много ли държиш на Нивеа? С две ръце бих ти препоръчала крема на "Билка" срещу бръчки - този с червеното грозде на кутийката. Струва десетина лева, но от години не съм ползвала нещо толкова добро  Peace

Не държа изобщо, просто защото нали уж е някаква марка, но са му по-сносни цените от другите "по-известни" така да го нарека. В интерес на истината щях да питам и за Билка, защото другите им продукти са доста добри. Значи препоръчваш с гроздето. Този нали?
http://static1.framar.bg/product/bilka-regeneration.jpg
Ще им разгледам серията да видя какво още може да се купи да стане като комплект  Mr. Green

# 17 676
  • София

Не държа изобщо, просто защото нали уж е някаква марка, но са му по-сносни цените от другите "по-известни" така да го нарека. В интерес на истината щях да питам и за Билка, защото другите им продукти са доста добри. Значи препоръчваш с гроздето. Този нали?
http://static1.framar.bg/product/bilka-regeneration.jpg
Ще им разгледам серията да видя какво още може да се купи да стане като комплект  Mr. Green
Да, точно този  Peace

# 17 677
Търся отзиви за семеен хотел Кълвачеви или Лидия, Цигов чарк. Благодаря предварително  Hug

# 17 678
Момичета, много съм притеснена. Майка ми е болна от доста време. Първо се разболя преди месец. Много сериозна и упорита кашлица, хрема...Тъкмо се стабилизира и сега, от няколко дена е отново болна. Кашля доста, хремава отново, има доста отпаднал вид, доста е повяхнала. Накарахме я да си направи снимка на дробовете. Чисти са за щастие, но каза че има болки в подгърдието, бодежи. Може ли да е от цялото това кашляне? Личният й лекар е казал, че тази година кашлицата е много упорита и че ще се оправи. Но аз се притеснявам доста. Просто прекалено дълго не може да се оправи. А и тези болки... първоначално са били от едната страна, след това са се преместили от другата. Някой сблъсквал ли се е с подобни симптоми? Какво да правя?

# 17 679
Вирусът е ужасен. По-скоро усложненията му.

Повече от 2-3 седмици продължава мъчителната кашлица. Синът ми се докара до възпаление на трахеята.

Аз вече втора седмица се влача от същия вирус. Влезнах по спешност в болница миналата седмица заради анафилактичен шок (задуших се буквално за минути) - бях на системи, антибиотици, кортизони и кислород. Сега съм вкъщи вече, но още трудно дишаща, с хрема и кашлица. И аз бях много притеснена заради болките в гърдите. И сега продължават. Не са на едно място. Като парцал се влача и поддържам температура 37.3-37.4 въпреки лечението вече втора седмица. Иначе и на мен ми правиха снимка на бели дробове, кардиограма, функционално мерене на дишането, всякакви изследвания - чисти са, но аз се чувствам зле, всичко боли, трудно дишам и носът ми или тече зверски, или е запушен тотално.

# 17 680
  • При елфите ...
Имам чанта от изкуствен велур, искам да я почистя без много да я мокря, някакви идеи!?! newsm78

# 17 681
Как се прави петиция за нещо?
Какво се пише освен име и подпис? И може ли непълнолетни да се включат?

# 17 682
  • София
В мол Парадайс има ли кино Арена?

# 17 683
  • В сърцето на любимия човек
В мол Парадайс има ли кино Арена?
Не, киното е  Синема Сити.

# 17 684
  • София
пънче-мънче, благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт