?Въпроси всякакви?

• 5 483 061
  • 96 496
  •   1
Отговори
# 17 850
  • София
Дъщеря ми е пила вкиснало прясно мляко от пастьоризираните в плик.
Дали да очаквам проблеми...

Болки в корема и разстройство. Дай ѝ превантивно пробиотик. На колко години е?

# 17 851
  • София
Може да се разстрои. Ако имате активен въглен може да ѝ дадете.

# 17 852
Не се притеснявай.Единствено може да има стомашно неразположение
с по-често посещение в тоалетната.

# 17 853
  • София
Не се притеснявай. Стомашни проблеми ще има за един ден, а може и да няма.  Това е.

# 17 854
  • ...на безопасно
Дадох активен въглен  Peace

# 17 855
  • София
Дадох активен въглен  Peace

Е, тогава няма да стане нищо  Peace

Да си отговоря на въпроса  Laughing

Цитат
Търся мелодията, на която тази вечер в началото на "Б-я търси талант" 2 момчета караха ролери. Много ми е позната и не се сещам нито име на мелодията, нито изпълнител  Embarassed

от Амели Пулен е музиката Peace

http://www.youtube.com/watch?v=unCVi4hYRlY

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 22:53 от missence

# 17 856
Когато човек се опита да се самоубие задължително ли след стабилизиране го пращат да лежи в психото или само ако преценят, че нещата са много зле? newsm78

# 17 857
  • София
Когато човек се опита да се самоубие задължително ли след стабилизиране го пращат да лежи в психото или само ако преценят, че нещата са много зле? newsm78
Разрешавам си да отговоря на този сложен въпрос, защото майка ми беше доктор-психиатър.  Да, после трябва да бъде настанен в клиника и приложено съответно лечение, антидепресанти.

# 17 858
Благодаря!   bouquet

# 17 859
Здравейте! Колко време отнема пътя с такси от автогара София до летището?
 Ако пристигна в 15,20 на автогарата,а гейта ми затваря в 16.40, дали ще успея за полета?(само с ръчен багаж)
Много зависи кога, в четвъртък затварят частично Цариградско на 4 км. Таксито е добре да мине по друг маршрут до летището, но дори и така трафика ще е по-голям. И още, Лъвов мост също е в ремонт...

sasi6
Този автобус, ако влиза в София по Ц.шосе, дали няма да се съгласи да ви спре някъде преди задръстванията, примерно Експо център...
Автобуса е от Русе.Не знам дали влиза по цариградско.
И точно в четвъртък е полета за жалост.

# 17 860
  • София
Задължително и го картотекират, което си носи последствията до живот.

# 17 861

По-горните твърдения важат само при повторни опити. За да "лежиш в психото" трябва да "отговаряш" и на други показатели.

.

# 17 862

нищо не е задължително , нито ги вкарват в психиатрия , нито ги картотекират ...

# 17 863
Някой да продава Кростренажор до 100лв Simple Smile Нямам претенции, колко нов модел да е, стига да върши работа!

# 17 864
Някой да продава Кростренажор до 100лв Simple Smile Нямам претенции, колко нов модел да е, стига да върши работа!

Тук има и по 45 лева.

Общи условия

Активация на акаунт